При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 196
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Някой карат лека бременост. Аз пък се чудя на момичета който постоянно се оплакват колко е трудно да си бременна. На мен  ми е втора бременост и първия път и сега няма никакви болежки и оплаквания. Единствено  в 7 месец бяха започнали да ми се подуват краката от дългото стоене седнала  на работа и излязох в болничен и сега нямам такъв проблем. Нито имам болезнени ритничета ...
Еми ето, ти сама си отговори защо някои се оплакват, а други като теб не - защото ти имаш лека бременност. Но една бъдеща майка, която е с по-сериозни проблеми как да се радва на времето през бременността ? По-скоро ще се моли да мине времето и да има живо и здраво детенце....

# 121
Аз много харесвам деца с малка разлика, които да си израснат в близка възраст. Ние със сестра ми имаме 7 години разлика, което е твърде много. Обаче онзи ден гледах за 2-3 часа детето на кумата ми, което е на 1г.2 месеца и бях труп, стопи ми лагерите и много се изморих. Та не знам как ли ще е да си бременна и да гледаш бебе или малко дете. Шапка им свалям на такива жени, евала.

# 122
Емиии и аз се нареждам до лудите,не мога да кажа,че ми е лека бременността,всички екстри са си на лице,от края на май месец се наложи да си остана вкъщи,нооо живи и здрави,всичко да мине добре,аз зная,че за последен път изпитвам щастието да нося бебче,да си го усещам и въобще чувството да съм бременна с всички неразположения,болки и притеснения,всичко това ми е за последно и искам да продължи по-дълго време!

# 123
Ужас, направо не мога да ви слушам  Laughing  на мен не ми е тежка бременността, къде-къде по-тежки има, просто ми създава страшен дискомфорт, а и имам дете на 2г5м след което вече едвам търча.... Винаги съм искала три деца, ако имам парична възможност, защото сега нямаме, но и да имаме не знам дали бих износила още едно бебе, просто ми идва в повече всичко. Много зле ми се отразяват на мен нервите. С първата бременност има една счупена плочка вкъщи, сега и от тази ще имам спомен, до нея има още една...  Embarassed Laughing

# 124
Голямо мамче, с тебе явно сме в един отбор. Макар всички трудности и ревове, през които минах и прекарах почти цяла бременност на легло, ми не искам да свършва и това е! Много ме е страх да се престраша, на още една бременност, че знам ли дали и до къде ще стигна, но със сигурност ще ми мине страха и пак ще поискам да изпитам ритничетата в корема.

# 125
Гери разбирам те,с малко дете и бременна,трудно е.R_N ти мила моя си героиня,колко много изтърпя,сигурна съм обаче,че ще поискаш още едно бебче.Кристи  Grinning що стряскаш док.

# 126
Ох и на мен ми е много хубаво да усещам малкото човече как си мърда в мен. Толкова съм я искала тази бременност, че не мисля за неприятните страни. То освен гадните киселини, май всичко друго ми е в рамките на нормалното.
Но не искам да продължава по-дълго. Вече нямам търпение да си го гушкам и мачкам.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 15:27 от Kallaa

# 127
  • София !
Всички сме различни и всеки си усеща и приема нещата различно. Иначе и аз съм от тези, дето въпреки всичко ще им липсва това време.
С първата бременност имах проблеми, но въпреки това имах и много хубави, вълнуващи и незабравими моменти! Да чуеш сърчицето, да усетиш движенията, пък на всеки преглед и гледахме личицето и тя все се прозяваше или сукаше пръст хихи. Такива хубави моменти са това!  Heart Eyes Освен това си имам и други много вълнуващи моменти, ама айде няма да пиша романи сега  Simple Smile
Сега също имам всякакви "екстри" и + това, че по малката си има даста грижи, не е лесно. Обаче пак ми е мило  Heart Eyes. А, и най-вероятно това ще ми е. Нямаме планове за 3то детенце. Е, да то човек никога не знае де, но поне на този етап нямаме такива планове. Пък от друга страна искам и да идва момента вече, че и това ми е напрежение.. Моля се да мине със здраве и благополучно! Да сме живи и здрави! Другото се нарежда!

# 128
Момичета,страшна тема сте подхванали. Simple Smile
Кристи,по -леко я карай,не плаши док,че ще вземе да забегне на някъде  Wink
Поднасяй му новините една по една.
Иначе и аз съм от лудите,дето не бързат да раждат.Знам ,че ми е за последно и ми е едно такова шашаво,хем не искам още да раждам,хем в следващия момент вече искам да си гушкам бебка и да и се радвам.
И това ще мине обаче,скоро съвсем други неща ще ни вълнуват .

# 129
Интересна тема пак:)
Първата бременност ми беше в пъти по лека,но пък притесненията от това точно какво да очакваш бяха повече:)))

Сега е по -тежко ,тежест,болки колебания в кръвното,съчетани с работа и грижа за каката,но резултатът си заслужава:))
Поне малко ми се охлади мерака за трето Crazy

# 130
  • София
Само бебенца сънувам напоследък и вече нямам търпение да се ражда Mr. Green Преследва ме усещането, че бебето е застанало на челна стойка върху пикочния ми мехур. Вече така съм свикнала с пътя до тоалетната и разположението ѝ, че нямам нужда нощно време да си включвам вътре лампа. Но пък надмогнах страха си, че тазът ми ще се разпадне както си ходя и бебето ще се търкулне някъде по пода по време на тия разходки.

Иначе аз лично като цяло считам бременността повече за физическо изживяване, отколкото за духовно. Разбира се, има майки, които усещат някаква специална магическа връзка с детето в тялото си (вероятно базирана предимно на хормоните и въпросните физически усещания), но аз определено не съм от тях. Ще ми е далеч по-хубаво да си го гледам, да го гушкам, да го чувам, да го къпя и разхождам, да му чета приказки и да си го дундуркам, отколкото да лежа с изплезен от изтощение език на дивана и да се умилявам от ритници и хълцания. Просто някак ми е непълноценно. Аз не искам само да усещам бебето си, аз искам да го познавам.

# 131
Споко момичета...и тоя момент ще дойде.После пък ..що реве или що не реве.

# 132
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм от мамите дето няма да им липсва бременността - толкова притеснения, хапчета, прегледи.... настръхвам вече. Искам да го гушна, да ми е пред очите, а не само да се чудя как е вътре, добре ли е, изостава ли.... ooooh!

# 133
Малко късно, но се включвам и аз в новата тема. R_N, благодаря за нея, дано само с хубави новини и емоции да я изпълним Simple Smile

Хубава тема се захванали! При мен е една много желана и сбъдната мечта тази бременност, трудна, проблемна на моменти и въпреки всичко ми е мъчно да се разделя с нея. Знам, че когато бебо се роди ще изградим връзката си на различно ниво,но и сега всичко ми е толкова мило -всяка болка,всеки ритник,всяко помръдване.Ще ми липсва и защото знам, че точно тази бременност с точно това бебе вече никога няма да се повтори.Но и едновременно с това вече изпитвам вълнението да си видя,гушна и целуна моя малък бебо!
Независимо как всяка от нас приема бременността си, важното е всички да гушнем живи и здрави бебоците на финала!

# 134
Да, наистина няма значение дали на МАМА ще й липсва бременността или пък въобще не. Важното е накрая всички да гушнем живи и здрави бебчета!

Общи условия

Активация на акаунт