Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 672
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Всичко ще е наред, Carrie  Hug

# 196
  • Пловдив
Кари, само бъди спокойна да не си докараш нещо допълнително. Щом е било толкова малко количество (а и покрай датата на цикъла) дано да не е нещо притеснително.   Hug

Аз бях на преглед днес - човечето е малко над 4 см вече. Помаха ми  Heart Eyes

# 197
Кари, само бъди спокойна да не си докараш нещо допълнително. Щом е било толкова малко количество (а и покрай датата на цикъла) дано да не е нещо притеснително.   Hug

Аз бях на преглед днес - човечето е малко над 4 см вече. Помаха ми  Heart Eyes
кари спокойно,покрай датата на месеца е нормално... Кристална ти в коя седмица си та имаш такъв голям бебок😂

# 198
Привет, да се запиша и аз днес.  bouquet
Събудих се през нощта около 3ч след един много приятен сън, последван веднага от противно гаден такъв. Въртях се и не можах да заспя. След час станах, прочетох си книгата, дори хапнах малко, за възвръщане хормона на щастието  Laughing и си легнах, сгушена между моите мъже. Големия гушна мен, малкия го гушнах аз - страхотно блаженство. Ама пак не можах да заспя, започнах да кроя планове как ще обзаведа детската, че в момента я правим. А като мисля, и не мога да спя. Пак станах, разхождах се, чистих си кръв от носа, направих обяд за ММ, не ме хваща сън никакъв. Вече в 6,30 започнах да ги будя и тях, и досега едва гледам.
И за добро утро, на работа пак ми тече кръв от носа, и утре сериозно ще занимая моя доктор с този проблем. Естествено, на работа съм доста неадекватна, направих някои направо смешни грешки, ама сама се хванах, така че това засега ще го преживея.
Допълнително на всичко това, сутринта кръвното ми беше 100/85, което доста приближава границите и започнах да се притеснявам...
Относно храненето, и мен основно ме влече тесто /основно със сирене/, пък от двете заедно много кихам, а по принцип обичам да ям, трудно има храна, която не харесвам, и вече ви водя по кг  Crazy Ама и вода може да е, краката ми в някои дни се подуват. Много въпроси станаха за доки....  Thinking
Оплаках ви се колко съм готена днес,
пожелавам ви много усмивки до края на деня!
 Heart Eyes

# 199
  • София
Уф, качи ми се сърцето в гърлото Sad Кари, пиши веднага, щом можеш! Стискам палци! Sad

# 200
  • Пловдив
И на мен ми се яде тесто със сирене, напоследък и кашкавал похапвам, а сега прочетох, че меки сирена и кашкавал били опасни за бременни, опасност от листерия... вие ядете ли кашкавал?

# 201
Ако е узрял кашкавала няма проблем според мен.
И аз дебна Кари да се появи  Confused

# 202
Здравейте. След прегледа, доки каза , че за сега всичко си се развива наред- пак видях сърчицето и го чух Heart Eyes
Каза че бебо е добре, отдава това в момента най- вероятно на претоварване- каза ми да си лежа. Изписа ми Дицинон и магнерот ..
Тъй като трябваше по негови препоръки да лежа( фирмата ни е семейна ) трябваше да кажа на нашите защо ще се прибирам да си лежа... Ама много се зарадваха, мама щеше да ни пребие , че си мълчим Laughing  А на баща ми му показвам снимката и той" и какво? Какво е това"
Казвам му" бебе" Party ама човека онемя и се хили Mr. Green
Та така решихме да звъннем и на родителите на мъжа ми - и двете страни да знаят и стискат палци.
Сега лежа, още малко се притеснявам, малко ми олекна като видях сърчицето му отново,  но все пак съм едно такова.. На тръни.  Praynig  Confused

# 203
  • Бургас
И на мен ми се яде тесто със сирене, напоследък и кашкавал похапвам, а сега прочетох, че меки сирена и кашкавал били опасни за бременни, опасност от листерия... вие ядете ли кашкавал?
Ям кашкавал. Позволени са млечните изделия стига да са от пастьоризирано мляко.

Аз преди малко си проверявах изследването на урината . Още не е готово, но отдолу имаше антибиограма. Самия факт, че още не е готово, ясно значи, че са изолирани нещо и съм с цистит. Сега съм в див ужас да не ме карат да пия антибиотици. Няма да пия пък  Crossing Arms

Кари, много се радвам, че всичко е наред. Почивай си и се пази  Hug

# 204
miss july, дано няма за какво да се притесняваш все пак. Има позволени АБ, когато се налага  Peace

Carrie br, хайде успокой се сега, лежи и си почивай, всичко ще е наред  Hug

# 205
  • Бургас
miss july, дано няма за какво да се притесняваш все пак. Има позволени АБ, когато се налага  Peace
В първия триместър не искам да пия нищо, а и засега нямам кой знае какви сериозни оплаквания. Дано мина с Уринал, Цистон и подобни на билкова основа.

# 206
Ох, много ви благодаря на всички за заинтересоваността и подкрепата Hug
Вие сте прекрасни Heart Eyes
Дано вече не се плаша, ще си лежа и ще се моля всичко да е наред. И с вас, също.

Офф, ама аз забравих да кажа на док, че е  около датата на цикъла. Нищо и без това не разбрах едното до кога да го пия, та ще му звъня- ама освен утре , да не звъня за щяло и нещяло- въпреки че така си трябва  Rolling Eyes

# 207
  • Пловдив
Кари, много се радвам, че всичко е наред, а и добре сте направили, че сте зарадвали родителите - тяхната позитивна подкрепа само би ви помогнала  Hug

# 208
  • Вестерос
Кари, много се радвам  Hug

# 209
Мерси много, маминки Hug
Е да, сега вече няма да се колебая кога да им кажа... Joy Всичко да е наред , пък Божа работа.

Ааа, аз казвам на доктора , че беше едва забрлежимо и моментно и край, после 3 пъти пиках и нищо..док вика" ако се повтори събирай си багажчето и идвай да полежиш"

Общи условия

Активация на акаунт