Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 717
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Пловдивчанки,днес разбрах,че във вми ще правят безплатна фетална и БХС.Аз вече имам час за утре,но едва ли е проблем след 2седмици да се възползвам,тъкмо ще стана 13г.с,че сега в 11да не се окаже рано.

# 256
  • Пловдив
Много добра новина, кати  bouquet как се записа и докога ще продължи кампанията?
На мен ми е много горещо - лежа по цял ден по гащи, прозорецът е отворен денонощно и като се събудя и видя как се качват градусите, ми става по-зле. А иначе съм зиморничава, сега какво ми става... една сутрин реших да метна една тениска и след 10 секунди като почна да ме стопля, отидох да повръщам  Sick внушавам ли си не знам, но хладното ми действа добре напоследък  Peace

# 257
Кати дай телефон много искам и за да се запиша.То още ми е рано за фм ,дано може и по късно

# 258
  • Варна
Кари, ако доктора ти знае цялата комбинация хапчета които пиеш, предполагам няма проблем от тях. Все пак ако продължаваш така да повръщаш, обади му се  Flutter. Пий вода, че с повръщането се обезводняваш. Дано всичко е наред и да е обичайното бременно повръщане  Praynig

При мен ту ми е топло, ту студено. Снощи се събудих отвита, уж ми беше добре, но като отворих очи така се разтреперах и затраках зъби от стуууд, че викнах на ММ да ме гушне с одеалото. Миналата вечер пък бях завита и се събудих посред нощ доста изпотена  Tired
А да, забравих да спомена че се будя не защото ми се ходи до ВЦ, ами от болки в корема и/или гърдите .. при положение че започнах да спя по гръб  Rolling Eyes Confused
Наоплаквах се, но поне знам че тук почти всички са така

# 259
Teddyblue, нощните разходки са обичайни при мен. Една нощ си броих 7 пъти до ВЦ-то, ставане за вода, 1 път за малката и на сутринта няма мъедане за работа 😀😀😀😀

# 260
  • София
Аз последните 3 вечери си поставям лични рекорди,ходя до вц преди да легна,гледам 30 40 мин нещо за преспиване,ходя още 1 път и през нощта ставам 3 или 4 пъти....заспивам на тоалетната 😀😀😀 не ни е никак лесно, на мен ми е за 1ви път и всичко ми е ново и плашещо 😐

# 261
Теди, знае за всички лекарства, само не знае за Биозин мама- но това е за имунната система, да не настивам, хранителна добавка.

# 262
И аз от зиморничавите, направо не знам какво ще правя през зимата.
В Токуда ще се следя при др. Богданова, но още не сме се видели, имам час за другата събота. Ако не е крайно зле, ще е при нея.

Гледам наводнения в Гърция, на косъм да бяхме отишли там, но тръгнахме към черно море.

За кърменето по време на бременност. Лекарите не го препоръчват, защото било изтощавало организма или предизвиквало контракции. Консултантите по кърмене казват, че няма проблем при бременност с нисък риск. Познавам доста случаи за такова кърмене. За малко и аз да вляза в графата, но малката я отбих скорострелно миналата година, когато беше на 3 и половина, защото трябваше да взимам лекарства.

# 263
Здравейте и от мен. Да се представя и аз, втора бременност ми е, имам момченце на 4г. и половина, от София съм. И аз се чудех дали съм за тук, термина ми излиза 26.03., доктора ми каза 01.04. В 11 гс седмица съм, вече около 4 см е голямо човечето. Гаденето леко отшумя, уморета все така си я има.....Лека бременност на всички бъдещи мами : )

# 264
Аз 99% също ще рода март, но тук се чувствам добре.
Имам една молба към вас. Следващата седмица съм на почивка и няма да мога да пусна следващата тема. Ако някой има желание да помогне, ще изпратя информацията от заглавния пост, само трябва да се копира в нова тема.
На Плевен ще нося поздрави, но по стечение на обстоятелствата ни е трето ходене дотам от неделя насам. Вече не ми е забавно Simple Smile Иначе имате страхотен фонтан, малкия се влюби.

# 265
Привет Simple Smile, гледам много нови попълнения днес и хайде и аз барабар Петко с мъжете Simple Smile. Изчела съм ви от самото начало и ви следя от известно време, но изчаквах да се присъединя, защото положението не е много розово при мен, но се надявам да закрепим положението.
Това, живот и здраве, ще е бебе номер 3 за нас, имам 2ма батковци на 6 и 4 години, очакваме новото попълнение към края на Април (термин 24ти).

Относно кърменето, не е проблем, аз кърмих големия, когато забременях с малкия и откарахме до 7ия месец на бременността, чак тогава се отби.
Имам и едно бързо въпросче: утрогестан и дуфастон само с рецепта ли се продават ( не съм в България и не съм много наясно )?

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 00:05 от Clairette

# 266
  • варна
Стискайте ми палци. Отивам на преглед при лекаря, който съм избрала за водене на жк. Ако не се харесаме оставам без избор, а нямам и много време, възлагам големи надежди на този преглед.

# 267
Стискайте ми палци. Отивам на преглед при лекаря, който съм избрала за водене на жк. Ако не се харесаме оставам без избор, а нямам и много време, възлагам големи надежди на този преглед.

Primera, и аз съм в твоето положение. Довечера ще ходя при доктора и ми е много притеснено. Ти къде избра да се следиш? Стискам палци всичко да е наред  Peace

# 268
Добро утро! Добре дошли на новите момичета! И аз съм за фб група, но по-нататък. С предната отчетна завързах страхотни приятелства, дори на живо си се виждаме редовно с някои.
С това спане и на мен ми е мн зле. Боли ми като легна по корем, а така обичам. Често се будя, абе кошмарно е.
Кари, радвам се, че всичко е наред. И аз имах такова чудо с предната бременност, слагах си утрогестан до 4 месец и не правихме секс. Така и не се повтори.

# 269
Добро утро малката спи аз ви изчетох на бързо ММ е на работа.Кати колкото до кърменето индивидуално аз се консултирах с Аг и тя кажа ,че няма проблеми стига аз да се чуствам добре ,искам тя сама да се отбие ай тя не пристрастена,октомври тръгва на ясла,та ще видим..Колкото до ФБ групата ако има други желаещи да гласуваме и ще направя Simple Smile.Лек и усмихнат ден

Общи условия

Активация на акаунт