Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 738
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Всичко е възможно, щом сме бременни... аз не бях излизала толкова време, че вчера като ми се наложи, тръгнах по домашни чехли  hahaha и все пак колкото и минимален да е шансът да е така, не ми се вярва да си оцветила с пръсти хартията - щеше са е розова от външната страна, където държиш, а не от вътрешната  Peace

# 286
  • варна
Аз се прибирам от преглед. Мислех да е само за запознаване с доктора, но направо му връчих направлението за следене. Докторът ми хареса, крив ми се струва, което на мен мн ми харесва. Поговорихме си откровено. За варненки - Славчев ще ме следи, записах и първата морфология за 28ми пак при него. Доволна съм, едно нещо за мислене по-малко.

# 287
Unchita може да съм я оцветила още с откъсването  hahaha Карай, това е безсмислено гадаене. Ще си лежа за сега  Crazy
 Примера, радвам се че вече си имаш лекар.
Аз все още нищо не знам , още се шлая,  Whistling

# 288
Момичета здравейте, не съм писала многооо отдавна, още от първата тема, но се надявам, че ще ме приемете отново  Simple Smile. Бях много зле, все още продължава да ми е зле, повръщане, гадене, виене на свят, ужасно ниско кръвно (70/40), постоянно ми е зле - сутрин, обед, вечер, през нощта се събуждам и ми е зле  newsm45. Всичко, което хапна не се задържа в корема ми повече от час-два.  Да не говорим, че бяхме в чужбина и ни предстоеше връщане с кола, беше тежко връщане, но мина. Преживяхме и земетресението в Риети, Италия, слава богу, че бяхме на 100 км от епицентъра и само ни изплаши.
В крайна сметка едва вчера бях на преглед и всичко е наред, очакван термин 24.04., а малчо отговаря на 7 г.с., чухме и сърчице  newsm44. Остава да се справя с гаденето и повръщането, но само газирана вода помага за малко. Имам първокласник, който трябва да подготвям, а изобщо нямам сили, спи ми се, вчера вечерта родителската ни среща продължи два часа - истинско мъчение за мен.

Радвам се, че сме станали много, добре дошли на всички, надявам се да успявам вече да пиша по-често, още не съм изчела всичко, което сте изписали.

# 289
Carrie br, в последствие ще черпя информация от теб относно цени и тн. Hug Ти там ли мислиш да раждаш?

# 290
Carrie br, в последствие ще черпя информация от теб относно цени и тн. Hug Ти там ли мислиш да раждаш?
Честно да си кажа- колебая се.
Искаше ми се да направя и някоя друга консултация в София и много се чудя за всичко. Тук си познавам доктора, мисля че дори би се обидил ако не раждам при него, а само се следя, но в крайна сметка тук няма място за обида. Иначе лошо за него не съм чувала. На моменти мен ме дразни и го сяждам аз Laughing хаха
Иначе като си представя една болница като МД примерно, имам чувството че ми вдъхва повече спокойствие. Знам ли? А трябва да реша , че ако искам да ме следят и в София да си ходя от сега.
В интерес на истината моя приятелка нйбалата година роди там, като се следеше тук по каса в Дупница и в София на частно- е накрая роди в МД, изключително доволна , въпреки много тежкото раждане , което имаше тя

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 11:32 от Carrie br

# 291
Здравейте, отне ми седмица да изчета всичко и се радвам, че ставаме повече.
За храната- търся само солено, тестени храни, салати с оцет, кисело и така. +1кг съм почнах 10г.с
Вече малко личи и вчера направих първите покупки Simple Smile в НМ най-евтиният панталон беле 80лв. Не че жаля пари за дрехи, но ще омалее за 2 месеца, та се снабдих от Уайкики, където дрехите за бременни дори бяха намалени Simple Smile
Някой минал ли е БХС - безплатно ли е в МД и каква е процедурата? Аз съм за 15.09, а личната каза, че на 13.09 вече ще ми даде направление за следене. Малко ме притеснява, че никакви изследвания съм нямала, а чета че доста от вас са правили.
Гаденето надявам се да отшуми, както и умората, за повръщане сега не съм имала, дано остане и така Simple Smile
Поздрави и приятен петък 😘

# 292
Кристална, благодаря за предложението  bouquet

miss july, с какво ще се лекуваш?

За Токуда, аз си записах първия възможен час за следене по ЗК, при Евтимова, за 11 октомври. Реших, че има време да реша за повече от месец, но май ще се разубедя и няма да ходя там. Има неща, които не ми харесват и това си е. Иначе варианта за раждане там ми остава като доста вероятен. Цените ги има на сайта, но все пак ще ги напиша и тук. Естествено раждане и секцио все са на цена 1500лв + неонатален пакет за бебето на цена 600лв. Общо 2100. Ако искаш епидурална упойка още 300лв, а самостоятелната стая е 125лв на вечер.

Аз преди малко се завърнах от "разходката" до Плевен. Да ви кажа трудничко ми беше, особено на връщане много ме свиваше корема, пих но-шпа и ме отпусна малко. Не знам как ще ходим на почивка  ooooh!

Добре дошли на новите и завърнали се мамчета  bouquet

# 293
  • София
Ние с детето сме болни.А з си кашлям от два дни, а той е хремав и имаше Т тази нощ  Tired
Ще ходим при педиатърката сега и ще я подпитам за яслата.Не искам да ми влачи вируси или някояшарка Той сега все боледува от бацили от роднини или деца на площадката, представям си какво ще е като тръгне. Особено за шарките много се притеснявам.
Дано ми предложи някакъв вариант, защото края на Октомври трябва да тръгва.
Кашлицата ми е по-скоро суха, не мога да се изкашлям.
Ям мед с лимон, взимам клеева тинктура  Rolling Eyes

# 294
Nerreida, аз не съм пускала още изследвания. Първите ще са ми в края на мес., заедно с БХС. Тогава трябва да съм в 12-та г.с

# 295
Привет и от мен Simple Smile
Имам много да наваксвам с четенето, но не мога да не се похваля. Вчера чухме сърчице и видяхме ембриончееее. По-голямо щастие не бях изпитвала. Доктора ми каза да се връщам във Франция и Италия, че добре ми се е отразило.
Каза да се радвам, че ми се гади Grinning

# 296
Miss jully дано бързо ги излекуваш Tired

манха, добре поне че си имама но-шпа, ще трябва и за почивката да се заредиш

# 297
  • Пловдив
Кари, днес и утре аз ще ти правя компания на дивана. Това лежане ме изморява и вече се чудя какво да подхвана, защото не мога да стоя повече на едно място.
Манха, дано следващото пътуване да ти е по-леко.

# 298
КристалнаК, да и мен ме изнервя това лежане на едно място Tired  мисля да сготвя нещичко, нали може да се разхвърлям в кухнята.. Полека полека.. tiptoe
Или трябва нон стоп да си лежим  Thinking

# 299
Само вчера не съм влизала и 10 страници за четене, не мога така! Mr. Green

Моя термин също варира- 31.03-01.04, но другата седмица се надявам на конкретна дата и ще се запиша на заглавната Simple Smile

Много се вталясвате за храната ми се струва, какво можело, какво не можело.Според мен важното е да не е сурово месото и да са добре измити зеленчуците и плодовете, това е. Много ги разбирам, но ядох суши в 8ма седмица  Rolling Eyes

Който е с гъби може да си помогне от части като спре сладкото! Аз предната бременност бях нон стоп, всеки месец мушках разни неща, но ядях много сладко, сега не е така, не че казвам, че това е основната причина.

А на благоевградчанки и аз мога да им ходя на срещите като се прибирам Simple Smile Имате страхотни лекари там, момичета, бих им се доверила на 100%, както и за раждането.

Ирайн, бързо да ви минава! Почва се с гадните вируси.

Общи условия

Активация на акаунт