Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 697
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Carrie, дано не се повтаря. А с това лежане само те е наплашил, дано не се наложи... Аз с предишната бременност лежах в 5 месец заради контракции и после много ме беше яд, че отидох. Струваше ми се малко излишно.

# 211
  • София
Здравейте момичета,

аз докато се запиша вие половин темичка сте изписали Simple Smile

Притесняват ме много килограмите. Едва в 9 г.с. съм, а вече съм с 4 кг напред при положение, че съм с много строг режим на хранене. Закусвам само плодове, кис. мляко или фрешове, обядвам супи или салати и вечер съм на салати- ако въобще вечерям защото сутрешното гадене при мен е вечер Sad

Бейбито се развива добре и се надявам след като премине 1вият триместър отново да усетя някакви сили и активност за движение и работа.

Ходя си на работа и честно казано за сега не съм планувала да излизам отпуск или болнични.

# 212
Carrie, дано не се повтаря. А с това лежане само те е наплашил, дано не се наложи... Аз с предишната бременност лежах в 5 месец заради контракции и после много ме беше яд, че отидох. Струваше ми се малко излишно.
Не знам дали е излишно, ама да ти кажа от сега бях съгласна 😔 да не се налага, пак казвам!
Просто бях готова на всичко, за да съм спокойна за бебо и мен, много е гадно като се постреснеш.

# 213
  • Пловдив
Кари, радвам се, че всичко е наред  Hug Без повече тревоги. Нямам търпение вече и ние да се похвалим на родителите, знам колко силно го искат и те.

Бадемка, 10г.с. + 5 дни Simple Smile Водя класацията според първата страничка - с шеговит термин за първи април  Mr. Green

Днес бях на преглед, защото се събудих със силни болки ниско в дясно. Док не видя нищо притеснително, но ми изписа 3х1 Но Шпа (с уговорката ако не ме боли да го спра още след втория ден) и 2х2 Утрогестан.

# 214
Carrie, Да, именно и аз така разсъждавам. Не дообясних какво имам предвид. Като постъпиш в болница с такъв проблем реално трябва да си изкараш цялата пътека, която се полага. Няколко часа ми вливаха някои неща, после още 2 дена просто висях там и се чувствах ужасно. Втория път като лежах за задържане уцелих деня за изписване да ми е събота и трябваше да чакам до понеделник. Но все пак е ясно, че спокойствието цена няма и сме готови на всичко за бебчо!

emili може да задържаш вода мисля.

Кристална, предишното ми бебе се водеше, че сме го правили на 1 април  Laughing

# 215
Кари, радвам се, че всичко е наред  Hug Без повече тревоги. Нямам търпение вече и ние да се похвалим на родителите, знам колко силно го искат и те.
И моите , и неговите родители много искаха. Малко набързо им го споделихме на нашите в склада в магазина, чак нямаха време за реакция Joy бяхя мАлко смешни отстрани, едни такива като детски погледи, много сладки и щастливи.😀

# 216
  • София
Кари, браво Hug

Ям всякакви сирена и кашкавали аз. Даже съм увеличила употребата на млечни, защото ми трябват протеини, а не ми се яде много месо.

Днес и аз имам сякаш повечко апетит. Пратих ММ на пазар за плодове, а за вечеря ще си изпека една тава зеленчуци, да има да преживам, без да ми се лепне на дупето hahaha Внимавайте с тестените, че после как се свалят, зор #Crazy

Това но шпа и на мене ми се иска да го спра, защото хич не ми се пият толкова лекарства. Айде, утрогестана как да е, той е прогестерон, няма как да навреди. Ама това но шпа...Обаче на своя глава не смея, а доки ми го изписа 3 по 1 на ден, всеки ден, а не при нужда. И тъй, остава ми да се моля наистина да е безвредно Praynig Че те така навремето са изписвали в Западна Европа едно друго, не му помня името, след 30 години установили, че причинявало стерилитет и бебетата от женски пол, чиито майки са го вземали по време на бременност. Да ни пази Господ!

Манхаманха, първоаприлската шега, превърнала се в Коледен подарък, а Wink

# 217
Carrie радвам се всичко е наред, почивай си и по спокойно я карай.
Това за почивката и спокойствието важи за всички ни, аз съм убедена че оказва много голямо влияние. И аз някой път не се усещам това да свърша онова и после охкам кръста ме стяга, корема ме боде, но добре че милия ми е будната съвест, веднага ме кара да лягам и да почвам за да няма неприятности после.

# 218
Кристална на мен пък ми каза да си продължа да пия Но шпато заедно с утрогеста до 3 месец. В 8гс съм и 3дни ,а нали от 9 се влиза в 3 месец,а може това да значи до края на 3 месец.  newsm78 На някоя от вас правено ли и е изследване за прогестерона преди да ви го назначат?  newsm78

Miss july тази патка на регистратурата ми е чукнала на касовата бележка нещо друго за 188лв.Аз сега обърнах внимание  за да я взема утре с мен да покажа в лабораторията на СС,ако има проблем.Т.е. значи за това така ми излиза,че не е платено. #Cussing out

# 219
  • Пловдив
Кашкавал си хапвам почти ежедневно - на закуска или пък в салата за обяд и вечеря. Понякога комбинирам и със сирене.

Манхаманха, добре сте се пошегували с мъжа ти  Mr. Green

Тези, които слагат Утрогестана вагинално - колко време след това изтича излишното? Всичко наведнъж ли излиза? Или трябва да се запася с превръзки за през целия ден?

# 220
  • София
Момичета, от няколко дни постоянно ми е студено.Някоя от вас изпитва ли същото, тъй като не съм болна , но все си търся одеялцето в къщи 😀

# 221
КристалнаАми не е баш веднага ама си тече постоянно.Аз слагам 3х2 и съм с ежедневни превръзки.  : )

Към терапията на амбулаторния лист ми пише Премама дуо .Жената при доктора сестра ли е каква е не знам, ме пита дали пия витамин,но и не ми казаха как да ги пия. newsm78

# 222
ssaa, много често се навличам и завивам, даже спя с дебела завивка през нощта. Мъжът ми каза, че това му се сторило странно преди да си направя теста, че станах по-зиморничава.Понякога даже имам чувство, че ме тресе, но нямам температура.

Тази бременност имам все пак апетит към някои неща, но какво да направя като след като си позволя (плодове) после ме боли много стомаха Sad.

# 223
Манхаманха, първоаприлската шега, превърнала се в Коледен подарък, а Wink

Терминът ми беше 25 декември  Heart Eyes

И на мен ми е постоянно студено  ooooh! Вечер ходя с дълъг панталон, чорапи, блуза у горнище?!?! ММ ме гледа като изкопаемо. С предишната бременност ми беше постоянно супер горещо, но може би това се появява по-късно.

# 224
  • София
Радвам се, че не съм единстената кукувица, която стои посред лято на затворена тераса,с пижама , плюшен халат и завита с одеяло  Joy

Общи условия

Активация на акаунт