Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 752
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
И мен само с вагинален ме гледат. До сега няма промяна ще видим по нататък.

# 436
  • София
Момичета,с този линк от LilyROse ми излиза термина 10.05  Thinking Много се обърках вече  newsm78 На вас от коя седмица започна да ви става лошо ?

# 437
Момичета,с този линк от LilyROse ми излиза термина 10.05  Thinking Много се обърках вече  newsm78 На вас от коя седмица започна да ви става лошо ?
5 седмица, почна да ми става лошото

# 438
Да ви питам вече след като съм записана на ЖК,трябва ли всеки месец да взимам направление от ЛЛ?

До 5 6 г.с. ме гледа с вагинален,сега в 8 с коремен.

# 439
Не знам до колко кучето ще се отдръпне при появата на бебо, но е факт че мя мъж с куче е израстнал с куче и аз също много обичам животните,като цяло ,и все пак се колебаем дали ще се справим.
Джуджа, не знам за у вашите приятели , но така както го описваш- определено не е у дома. Косми в салатите и въздуха Sick
Четкане ,ресане му е майката. Да, не мога да кажа,не косми не пуска- и ощеее как особено есен и пролет #2gunfire но с редовна поддръжка се получава- все пак хигиената трябва да е на ниво.
Момичета, мен до сега само с коремен са ме е гледал.
Момичета омах пропуснати мес. Осигуровки здравни ( от както не ме е осигурявал университета) като се дипломирах, оправих всичко, сега ми е казал АГ да ходя на 26.09 или 27. Сега като дойде време с обикновено направление ли да отида или трябва друго да искам от личния?

# 440
Направление за следене на бременност ти трябва, Кари.

За ехографа много зависи как ви е разположена матката и самото сакче, а също ако има наченки на плацента. Може да не се вижда добре ако е предна плацента примерно. На мен пък матката ми е обърната и е много трудно да се види каквото и да е. При някои пък се вижда много добре от рано през корема. Но при всички положения след 10-11 седмица е само през корема.

schandy и аз имам кандида, но е малко и с докторката се разбрахме да изчакам с лекарствата. Иначе ми изписа някакви глобули, които да слагам ако ми стане много зле положението.

# 441
Благодаря ти, Манхаманха bouquet

# 442
Махна,  и на моите изследвания пише, че са в умерено количество (10 от 5) и реално нямам никакви оплаквания. При теб така ли са?
Иска ми се преди за започна лечение да вляза поне в четвърти месец.

# 443
Пише дрожди, май нямаше точни стойности. Ако нямаш оплаквания изчакай.

# 444
Доста е точен този калкулатор, дава ми абсолютно точен термин както аз си го изчислявам, за разлика от почти всички останали калкулатори.
На мен започна да ми става лошо още от самото зачеване, колкото и странно да звучи и ми отмина гаденето около средата на 5-та седмица, от тогава много рядко ми прилошава и за кратко.
В ранна бременност винаги ме гледат с вагинален.
Да ви се оплача аз съм с кървене от около седмица , всеки ден прокървявам по малко и после спира, до следващия ден. Много е стесиращо, има ли някой с подобни оплаквания ( дано да няма!) да споделим опит?

# 445
  • варна
Доста сме/бяхме с кафеникаво зацапване. Какво значи прокървявам-ярко ли?

# 446
Доста сме/бяхме с кафеникаво зацапване. Какво значи прокървявам-ярко ли?

Ами червеникаво е, но не чиста кръв, примесено е със слуз ( извинявам се за детайлите), после преминава към кафяво и спира напълно и след около 24 часа се повтаря пак същото. Количеството е около 1/1 и половина супена лъжица, в повечето дни доста по-малко от това.

# 447
Здравейте, бъдещи мами! Аз съм в 6г.с., с нулеви неразположения за сега, освен болезнени гърди и намален апетит. Има ли мами от Благоевград и при кого се следите? В сряда съм на първи изследвания, до сега сме видяли само плодно сакче. Пожелавам лека бременност на всички бъдещи мами!  Hug

# 448
  • варна
Clairette иди на лекар! Аз не мога, а и никой от тук не може, да ти постави диагноза, но ще ти кажа какво беше при мен. А и, както чета, при повечето мамчета със зацапване. При мен беше дооооста оскъдно и както казваш лигаво. Лекарката след преглед видя на едно място недобре хваната плацента. В общия случай обикновено става дума за отлепване. Това състояние не е непоправимо. Обикновено се изписва някакъв прогестаген /дуфастон, утрогестан/ в комбинация с но шпа. Най-важното е да почиваш, моята лекарка като й казах, че не искам болничен много ми мърмори. В крайна сметка реших да почивам една седмица. За щастие на прегледа вчера вече нямаше нищо. Опасното на това състояние е, че при натоварване, примерно, може да се получи рязко отлепване и...проблеми. Пак казвам, аз не съм лекар, само споделям какво беше при мен.

# 449
Мерси Примера, аз не търся диагноза, просто да обменим опит Simple Smile. При мен се получи точно след натоварване и гледам да лежа от тогава, но имам ангажименти поети от доста време, които трябва да изпълня, но лежа през останалото време. Дано не си докарам някоя беля! За съжаление на мога да тичам на доктор за всяко нещо, затова се опитвам да почивам максимално. Прогестеронът ми беше доста нисък и падаше още, затова ми предписаха и си слагам вече 2 седмици, вдигнал се е малко, но пък се получи това кървене. Дано се стабилизира положението!

Общи условия

Активация на акаунт