Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 759
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
И аз си записах час за БХС, за 19-ти. Нямам търпение вече. В този ден бая неща ни се насъбират: малката тръгва на ясла, майчинството ми приключва и трябва да си занеса новия болничен, трябва и на прегледа да отида, ама преди това и да си я вземем от яслата, с две думи ще е шоу Simple Smile Някой ако минава по-рано на БХС ще сподели ли с какъв ехограф му е бил прегледа. Аз изобщо не помня с предната бременност, дано да е с коремен вече.
Ние на нашата бъдещата кака също всеки ден и обясняваме, че ще става кака, че ще имаме бебе, че ще трябва да ми помага, а тя само ми казва :Гушиии бебеее Grinning Не разбира още за какво става на въпрос, но ще свикне с мисълта

# 421
И аз ще ходя на БХС и ФМ на 19-и. Миналата седмица, т.е. в 10 седмица ме гледаха с коремен вече.

Моята дилема къде да се запиша за следене продължава, а вече ми е време Sad

Carrie, от какво те е страх? Вие сте близо до София, не вярвам да има проблем. Поживей си сега Simple Smile После като порасне корема ако ходиш на кино започва едно лудо ритане, хич не е приятно Simple Smile

Orion_G, какво да се прави, така се стекоха обстоятелствата, никак не ми е приятно и на мен. Иска ми се да си почина, но по принцип откак го има малкия "почивките" са доста натоварващи  Laughing

# 422
 #Crazy изчетох ви! поне от средата дотук.

за спането по корем - все още спя, много обичам, но знам, че скоро ще свърши тоя рай Simple Smile смятам да се сдобия с една от тези дългите възглавници, които подпират корема, а после може да се ползват и при кърмене. Миналият път си останах само с искането, но сега съм си обещала подарък Simple Smile

Моят корем е значително пораснал и още малко и трябва да съобщя и на работа, но изчаквам...

И да се пооплаче - определено ми е по-зле от миналия път, гади ми се, но повръщам, слава богу, и ме боли кръста яко...

# 423
Анита , ние сме с куче- померан , как ще е с тези косми не знам , много е космат като го нарешиш още 2 такива кучета да изкараш #Crazy яко четкане пада.
Име време. Сега няма да го мисля толкова.

Манхаманха, ами нали лекаря каза да лежа.. Та затова.. Tired притеснявам се. А днес като му звъннах да го питам дали да пия още 1ното хапче( че не разбрах до кога за него) ме пита" имаш ли още червено?" ( сигурно не помни)Ами аз имах точки розово, не червено, а от тогава нищо . Слава богу. Дано и няма проблеми занапред. Та не знам... С тов пусто лежане се притеснявам да вървя,ама много омръзва, сега ходих до магазина, ми от лежане бях като зашаматена като излязох Crazy

# 424
Здравейте на всички и аз да се запиша  Wink

изчетох ви и аз и се замислих за седмиците, но на мен АГ ми обясни че няма нужда се тормозя да смятам защото термина се определя като се сметнат тези десет дни на зачеването се изваждат когато ти изчисляват. Защото реално аз като свърши септември и също ще влезна в началото на  4ти месец.

и вижте какво калкулаторче намерих, което ми смята абсолютно същото като календара на телефона и което доктора ми каза.

http://калкулатор.blogspot.bg/p/blog-page_9072.html

Иначе на тези, които лежат вкъщи лекичко им завиждам за почивката, но момичета оправяйте се бързо да се насладим още малко на времето докато не е станало зима.

аз се мъча да се крия на работа но имам чувството, че глада ще ме издаде. те клегите си знаят че си хапвам но сега става на всеки 3 часа и те пак ли ядеш  hahaha

# 425
Момичета, до сега все с вагинален ли са ви гледали?

# 426
  • Пловдив
Frozenka, при мен до сега само с вагинален. Дори се чудех дали и на ФМ няма все още да е с такъв?

# 427
  • Бургас
Анита , ние сме с куче- померан , как ще е с тези косми не знам , много е космат като го нарешиш още 2 такива кучета да изкараш #Crazy яко четкане пада.
Име време. Сега няма да го мисля толкова.

Кари, като го пострижа излиза от едното ухо една наелонова торбичка от прозрачните среден размер.
Първо като се роди бебето, кучето само ще се отдръпне, поне малко. Бебетата не пълзят в началото. Като пропълзят почваш да ограничаваш и после и ти свикваш и те свикват и общо взето няма по полезен витамин от витамин М.

Освен това кучешката храна не е опасна, от опит го знам. Михаела я опита и не я хареса. И водата му не хареса. После се поинтересувах от какво се прави и установих, че е от същото като това, с което я храня и аз.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 15:15 от Анито

# 428
  • Вестерос
коя е твоята дата,това 11-13 ли ще ти е първото?
Честито сърчице! Да, това ще е първата фм за 11-13гс. Ехографията е за 28.09, вероятно на следващия ден ще отида за кръвните.
Мерси  Hug при кой ще се следиш?

# 429
Най — накрая намерих изцеление срещу повръщането и гаденето. Таблетки антиеметин

# 430
Момичета, кофти резултат от микробиология - имам си кандида. Някой има ли идея как и в кой триместър е добре да се лекува това?

# 431
май не може кой знае колко да се лекува, поне не с антибиотик, но най-добре си питай доктора

# 432
И аз съм на ФМ на 19ти  Sunglasses

Не помня от предния път с вагинален или коремен ехограф се гледа. Мен до сега само с вагинален.

Днес ми е изключително дискомфортно, като станах изпих 2 чаши вода и до 2 минути ги повърнах Sick , а уж ми минаваше. Може и вирус да ме е хванал, но няма  как да разбера. И постоянно виене на свят цял ден. А времето е токова меланхолично, че цял ден се излежавам от кълка на кълка.

Евала ви правя за любовта към животните, аз съм голям темерут в това отношение и за мен комбинацията бебе и куче/котка е несъвместима. Ходехме преди време на гости при едни приятели с померан, много добричко и сладко, но космите се носеха във въздуха, под лампата, над масата, да не говоря даже, че имаше и в салатата, та от тогава страшно се погнусих и там повече не сме стъпвали, ако се виждаме е навън, но все по-рядко се случва.

Момичета, кофти резултат от микробиология - имам си кандида.

Сканди, не й се плаши, ще ти изпишат глобули, но дано се излекуваш, както вече няколко пъти казах, мен ме преследваше това нещо до края, всеки месец бях на лечение. Едва когато родих и пих през устата лекарства се оправих.

# 433
Джуджи, и аз съм така с животните
. Много ги обичам, но не бих живяла с някое у дома. В двора си имаме куче и котка иначе.
Сега се чудя дали да не си поискал вагинален др път, че най-накрая да чуя и аз сърце. Явно с коремния по-трудно става работата, особено с моите сланинки по корема.

# 434
  • варна
През тази бременност са ме гледали само с коремен. Още от първия преглед 5-6г.с., когато се видя само сакче. Всеки следващ преглед все с коремен е бил.

Общи условия

Активация на акаунт