Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 763
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Аз се чудя, изобщо има ли смисъл да казваме на малкия. Дали ще разбере за какво идва реч? Thinking

# 406
Добро утро и от мен Simple Smile Аз се наспях и вече съм доста по-добре, благодаря за загрижеността  Hug

По корем никога не съм обичала да спя, нито по гръб и затова не ми пречи. Но то реално става супер неудобно накрая с големия корем, както и да се обърнеш.

На детето още не съм казала и се чудя кога. Може би след феталната на 19-и направо Simple Smile

Както вече споменах термина на малкия беше 25 декември и аз се побърквах направо. Първо, че не исках да се роди по Коледа и никога да не може да си празнува рождения ден и второ, че баща ми е роден на 24-и, а смятам, че всеки трябва да си има негова дата. За щастие се размина доста Simple Smile

Аз днес съм в офиса до някое време, после ще придружавам колегите на Paintball и накрая на вечеря. Смятам да си тръгна по-рано и пак не знам кога ще стягам багаж за утре  ooooh! Добре, че по принцип не нося много неща...

Кристална, изпратих ти на съобщение информацията за темата.

# 407
  • Вестерос
А в кой град е това, че така написано не се ориентирам  Blush
Варна
коя е твоята дата,това 11-13 ли ще ти е първото?

Аз днес бях на доктор, в 7 седмица и няколко дни съм. Видяхме сърчице, за по-сигурно и с вагинален ме гледа, че се е залепило на задната стена. Пораснало е с 1 см, много съм щастлива Simple Smile И ме определи пак с термин 26.04. Така че моля да ме запишете отпред

26.04 Варна, първа бременност, 29 години

Даде ми направления за кръвните изследвания, групата, фактора и урина, в понеделник ще ги правя и след 10 дни пак ме вика.

# 408
Привет!
Този път ви изчетох по-лесно.
Аз си спя по корем, ама по-нататък ще е само настрани, не знам как ще заспивам, ама нали и преди съм минала по този път... помня, че доки ми каза да спя на лявата си страна, а на мен ми пречи, защото чувствам сърцето си притиснато. Ама след като родих, май наистина мога и права  Laughing
Ние ще казваме на малкия колкото се може по-късно. Ако издържим до Коледа, ще е супер. Но се съмнявам... ММ ще иска да каже на майка си, колкото и аз да не искам, пък тя веднага ще се хвърли върху детето да го пита как се чувства, направо ме е страх какви глупости ще му наговори  ooooh!
Flower , най-малкото като ти види корема, ще усети, че нещата не са както преди, така че не го изненадвай направо с бебето вкъщи  Wink
Manhamanha, какво правиш ти?!? Аз не мога да смогна да наготвя и измия чиниите, пък ти не се спря! Браво! Гледай все пак да си починеш сл.седмица  Hug
Аз също предпочитам всеки да си има ден, и направих всичко възможно малчо да не се роди на 24 май, че това вярно е празник, но не е рожден ден... Сега дано не избърза бебо, че тати е на 02,04, а термина ми е на 12,04.
 bouquet

# 409
  • Бургас
Направо съм ужасена. Гинеколожката ми изписа Аксеф. Много съм притеснена да пия антибиотик в ранна бременност. Гинеколожката каза, че рискът за бебето при инфекции е голям и че антибиотикът е подходящ за бременни, но въпреки това съм много притеснена.

# 410
  • София
Щом е подходящ за бременни е се притеснявай.Много често се случва, в крайна сметка боледуваме, няма как дане се лекуваме.
Аз пих Ципрофлоксацин за цистита, преди да разбера, че съм бременна, а той не е съвместим.
При миналата бременност пих друг, но той също беше с активно вещество Ципрофлоксацин.
При миналата бременност точно 8 седмица, освен несъвместимия антибиотик пих и Метергин, който предизвиква контракции. 4 седмици по-късно имах здраво бебе в корема на прегледа.

# 411
  • Бургас
Нямаше да съм толкова притеснена ако не бях в начална бременност, когато се оформят органите на бебето. Хем си казвам, че трябва да вярвам на лекаря си, хем се притеснявам много  Sad

# 412
О с кучето сме на шест малката много го обича и тормози..
Колкото до бебето и малката  и говоря често тя ми гали и целува корема.Макар че още не личи но и говорим да свикне нищо че е малка.
Колкото до БХС не се филмирайте това не са.точни резултати,предния път дори ме хвана яд че ги правих.Всичко е предположения.Ай съм виждала вече бебчета ,при който всичко е наред по време на Б а слеф раждането се оказва друго.
Най важното е да сте спокойни и без туй с тия гадости ,да ние зле и да повръщаме и куп други са бонуси . СТИГАТ.
Царството ми свърши свеки ми върна малката току що

# 413
  • София
July, нормално е да се притесняваш.Това , обаче е премерен риск и нещата ще са наред  Hug
Аз няма да му казвам на моя син, като започне да ми расте повечко корема ще му говоря и обяснявам.Той е малък и да му кажа сега, резултат няма да има. Като имам голям корем може и да запомни, че вътре има бебе.
По-бебешорест е още, не говори и схваща някакви основни неща, няма как да го тормозя с обяснения.

# 414
Хаха , Татяна колко е голяма малката?☺️
Miss Jully, много е гадно да се усъмниш в лекаря си и аз така на моменти.. С тия хапоее и.. Абе да не говорим Confused Но ще ти мине, вярвай че няма да има проблем. Щом е съвместим с нашите тумбаци bowuu
Момичета , както знаете от четвъртък лежа, днес доки по телефон ми каза да спра едното хапче, но нашите ни предлагат на кино довечера, ако е възможно. Само че аз ме смея да рискувам? Confused Искат до София да се разходим- значи пътуване(около 40км) , кино, нали знаете че разходката в мола ще е задължителна...😼 единствен плюс е че мога да се възползвам да си купя някой нов панталон( взех си 1 ) но как ми стягат дънкитеее #Cussing out ама пък много ме е страх Confused?

# 415
Добро утро от мрачен Пловдим Simple Smile
И аз исках домашен любимец и ММ каза, че само бебе иска Grinning.
Аз от снощи изпитвам душевен оргазъм- след като се спуках от чистене, готвене и посрещане на гости, снощи останах сам сама и съм толкова щастлива. Филми и ядене.😅😅😅

# 416
  • варна
коя е твоята дата,това 11-13 ли ще ти е първото?
Честито сърчице! Да, това ще е първата фм за 11-13гс. Ехографията е за 28.09, вероятно на следващия ден ще отида за кръвните.

# 417
Аз преди малко се върнах от преглед. Направихме микробиология, пуснахме кръв и урина и сега чакам резултати. Записа ми час за 17.09 за фетална. Сега съм по-спокойна като ми каза, че всичко е наред и в норма.
За спането по корем много обичах преди да забременеея, ама сега не мога вече защото като легна по корем и започва много да ми се гади.

# 418
Нана, а така .. Ударила си му на живот Laughing

Димитрина, браво, радвам се че всичко върви наред.💐

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 13:06 от Carrie br

# 419
  • Бургас
ЕЕЕ, само в Бургас ли е слънчево? Или само на мен ми се струва така. Поне сутринта като вървях за работа беше така. Но не съм се подавала навънка.
Майтапя се с майка ми, която живее в София, че утре ще ходим на плаж, а тя изпадна в криза. Не стига че малката, а и аз - бременната /човек ще помисли, че съм инвалид/.

Ние сме с кучо кокер още преди да забременея с Михаела. Що душевни убийства съм преживяла като реших да кажа на глас, че няма да се отърва от кучето, както всички очакваха... Но се оказах по-силна отколкото мислех. А на 10 месеца с малката като откриха неутропенията /която няма нищо общо с кучето/, всички повториха упражнението, но пак не им се получи. Само майка ми и свеки си премълчха, понеже им е до болка ясно, че едва ли ще стане, но ако взема решение да се разделя с Роко - ще го поверя на някоя от тях хахахах  hahaha

Мен хормоните ме пердашат от друга вълна. Хем отчаяно искам да поживея няколко дни сама /докато малката е на градина през деня и баща й е на работа/, да си гушна животното, което и без това изключително рядко успява да се вреди до мен, хем се ужасявам от мисълта още от сега да се затворя в къщи в болничен. Цяла зима и после майчинството... С Михаела осъзнах какво съм си причинила, чак след като се върнах на работа.

Общи условия

Активация на акаунт