Първокласници 2016 - 2017 г. - тема III

• 72 186
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
  • Кърджали
Оф, що не мога да се сетя този магазин. Точно бяло ми трябва, роклята и е бяла със сини мотиви

# 256
Оф, що не мога да се сетя този магазин. Точно бяло ми трябва, роклята и е бяла със сини мотиви
Не знам как се казва магазинът , намира се срещу кафето Малборо.
Отвориха и нова пекарна наскоро там.

# 257
Здравейте мами,
На нас РС мина вчера. Събрахме по 50 лева за помагала и още някакви неща. Уж всичко съм взела вече. Но все изкачат дребни неща. Ето утре ще трябва подвързии да купя за Учебниците  Crazy
За утре мисля да и направя диадема с плитки. Ще видим дано остане време.  newsm78  Mr. Green За тоалета имаме няколко варианта, но със сигурност ще е рокля с връхна дреха.  Naughty
При нас стола ще работи от понеделник и ще трябва са мислим какво ще ядат децата петък и събота.  ooooh! При нас в събота ще си учат.
Сутрин сме от 8.00 на обяд до  11.20ч. После обяд, време за отдих и след това домашните. Заниманията е до 18.00 ч. което е страхотно.  Grinning
Ние си имаме група във ФБ така че ако има за уточнение ще е по лесно. Разбрахме се да не се качват снимки на децата там.
Телефони и при на децата няма да се дават за училище.
По на там има идея да се вземе диспенсер за вода. Това доста ми допадна.
Стаята им е ремонтирана.
За сега съм само с положителни отзиви за нещата. Надявам всичко да е ок и за напред.  Hug

# 258
Срамежливка, защо ще учат децата и в събота? Сигурно не си в Бг?  newsm78

Аз още не съм виждала госпожата и нямам търпение да я видя що за човек е?  Blush Както и тази на занималнята, разбира се. При нас започват в 8 часа, на обяд ги водят в столовата да обядват, след това да играят малко навън и след това учене. Занималнята ще е до 17ч с тяхната госпожа, като след това остава дежурна госпожа до 18:00ч. Хайде да идва утре вече, повече се вълнувам от детето.  Mr. Green

# 259
tendenz, в градината ни обясниха дори, че по проектите, по които работят, се изискват доказателства за свършена работа и част от тях са снимки. Та ако не искаме да се снима детето, няма право да работи по даден проект. Имай го предвид.

Благодаря за поста, споделеното от теб още повече ме накара да се замисля и реших, няма да подложа детето си на това да се чувства отхвърлено, различно и нежелано.Ще оставя предразсъдъците си вкъщи...
И аз се чудя каква да бъде прическата и дали да има прическа или да сложим една диадема която перфектно се съчетава с комплекта и с който ще бъде облечена. Следобяд отиваме за цветя. Дъщеря ми вече няма търпение да започне училище и дано ентусиазма и не се изпари...

# 260
Срамежливка, защо ще учат децата и в събота? Сигурно не си в Бг?  newsm78

Предполагам става въпрос за тази събота 17-ти която е работна  Peace , а не за всяка събота.

·٠•●СРАМЕЖЛИВКА●•٠·˙ Колко часа ще имат децата или не знаеш, защото 11,20 ми се струва рано. Нашите ще почват в 8ч и при 5 часа ще свършват 11,50ч Thinking

# 261
  • При децата ми
Здравейте!

Аз тази година имам двама ученика: Седмокласник и първокласничка! Голяма треска ме тресе.Crazy Малката няма търпение да почва, докато баткото не ще и да чуе. Mr. Green Нашата родителска среща беше в понеделник, на 12-ти и за двамата. Дотук равносметката е тази: За малката 31 лв. за помагала, а за баткото ще се събират пари евентуално от другата седмица, но там не знаем сумата каква ще е. Тържеството ни е утре от 9 ч. Даже аз ще поздравявам децата с първия учебен ден. Много ми е притеснено... Класен ръководител на малката е мъж. Тя го хареса. Simple Smile А, забравих да кажа, че довечера сме на прически и тримата. Whistling

# 262
  • Sofia, Bulgaria
И нашето тържество е от 9:00 ч. Рано ми се струва, но това е положението. Дъщеря ми има реплики за казване и трябва да сме в двора на училището в 8:45. Часовете започват от 08:00 ч. и свършват в 11:45. 5 часа по 35 минути с по 10 минути малки междучасия и едно голямо от 20 минути. Приятелка ми каза, че в тяхното училище междучасията са съответно по 15 и 25 минути. Явно всяко училище си е различно. Иначе помагала, застраховка, настоятелство и учелник по английски - общо 60 лв.  ни искат. Лична ученическа карта също искат задължително.

# 263
  • Karlovo
Знаете ли до кога е срока за талон 5 и 6 ?Напълно изключих за него  ooooh! .Талона за имунизациите предполагам ще е по служебен път от детската градина.
Ицо изобщо не се вълнува ,че утре започва училище.Може би не осъзнава още какво е това ,че не е като детската градина.

# 264
Приложение 5 и 6 до края на месеца ни казаха на нас. Аз ги меря вкъщи и само давам мерките на ЛЛ. Тази година се оказа, че е мерено едното дете през годината и не го мериха, направо изкараха листа.

# 265
Хайде момичета, пожелавам на всички лека и успешна учебна година!
Много здрави, много усмихнати и много доволни деца!
На вас по малко притеснение и повече поводи за гордост!
На добър час на първолаците!

# 266
  • Sofia
Хайде момичета, пожелавам на всички лека и успешна учебна година!
Много здрави, много усмихнати и много доволни деца!
На вас по малко притеснение и повече поводи за гордост!
На добър час на първолаците!
ПРисъединявам се!

# 267
Наречете ме луда, но след като си легна синът ми, си поревах едно хубаво.... Как неусетно минава времето, сякаш вчера беше бебе...

# 268
  • sofia
Наречете ме луда, но след като си легна синът ми, си поревах едно хубаво.... Как неусетно минава времето, сякаш вчера беше бебе...

Така се чувствам и аз...  Hug

# 269
  • София
На добър час на порасналите ни деца, по вода да им върви!

Ние май сме готови, първокласниците успяха да заспят след известна борба.  Laughing Дрехи приготвени. Баткото ще трябва да отиде 1ч преди тях, че щели да имат час на класа. Дребният пък днес си контузи средния пръст на дясната ръка, та ще има извинение няколко дни да не пише.  Mr. Green

Хриспа, ама и съчетание при теб.  Mr. Green Сили ти пожелавам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт