Кое е любимото ви шопинг другарче?

• 3 299
  • 115
  •   1
Отговори
# 15
 Аз пък съм малко странна птица Laughingзащото честно казано,не обичам много да ходя по магазините-ходя само като реша да си купувам нещо,и много рядко-ей така безцелно-може пък и там да ми е грешката WinkНапоследък особено както понапълнях,хич не ми се и поглеждат витрините,но пък влезе ли ми нещо в окото-край,сън не ме хваща докато не си го взема.Страст са ми магазините за козметика и парфюми......мога цяла заплата само там да пръсна Embarassed

# 16
Някой с моя вкус (спортен),без претенции.Най-неприятно ми е сама.

# 17
Кредитната карта  Grinning

# 18
  • Варна

щото е малко неестетично да ходим с издути джобове (пълни с кеш Laughing)

# 19
Пазарувам обикновено инцидентно, в движение (при наличие на средства естествено)или с мъж ми.

# 20
  • anywhere
Мама!  Mr. Green Първо - има вкус, второ - винаги знае къде има хубави неща, актуални намаления и т.н. и трето - винаги удря по едно финансово рамо за целта!  Laughing

# 21
Аз съм си и другар и враг в пазаруването  Laughing

# 22
Kreditnata mi karta!:-)

# 23
  • Бургас
Аз съм си и другар и враг в пазаруването  Laughing

и аз така
мога и сама ,мога и с компания

# 24
  • София
Преди сама! Напоследък сина ми е другар в пазаруването, но все още не може да говори, та не ми пречи  Mr. Green
А Кейси го е казала най добре!!!  Joy

# 25
най-обичам да ходя сама-иначе все ми се струва, че отегчавам другите. а иначе най-доброто шопинг другарче ми е /добре зареден обаче/портфейла Joy
Много добре казано newsm10

# 26
Сама съм си, шопинг другарче Simple Smile Обикновенно купувам, нещо което видя на витрината Simple Smile Мразя, безцелното обикаляне по-няколко часа ...  Embarassed

# 27
Май и моя отговор е сама, защото никой друг не е в състояние да ме изтърпи, след последния шопинг приятелят ми каза, че това беше последният път в който се е съгласил да обикаля с мен. Заяви ми, че предпочета да го оставя в някое кафе или ресторан и когато съм готова да мина съмо да го взема. Ама, то и на мен май ми е по-приятно сама.

# 28
САМА с по-пълен портфейл, ако може  Joy обикновено доста обикалям преди да си взема нещо и почти никой не ми издрържа на темпото  hahaha
А да не забравяме "ремаркетата" ми - както никой не иска да ги гледа - и те са с мен - преди големия - сега малкия  #Crazy
А иначе обичам да обикалям по магазините с една приятелка, но тя е много заета и рядко се "добирам" до компанията й  Cry

# 29
любимото ми шопинг другарче е мъжа ми-може и да е странно ,но е факт

Общи условия

Активация на акаунт