Копче Радвам се, че Нати хапва доволно. Има нужда от сили детенцето.
Силни гушки на всички болнички.
Ставам, давам цица, оставям в кошарата, лягам - това го повтарям на кръгъл час като кукувица от часовник... И после гледам - съмнало се...
Ще почваме градина и тя много се вълнува само за това говори
...
Тъй като ние с мм не сме по манджите(той е де,ама няма кой да му прави
),и се налага да готвя едни нюню порции за детето. Днес е на гъбена супа за обяд и пилешка за вечеря(без да яде месото).Вчера беше рибена чорба и леща. Утре съм намислила свинско със зеле,като пак ще ползвам само бульона на месото. Не съм правила до сега и незнам как ще се получи. Дайте вашето меню за последните дни,да си открадна нещо
, че чак догодина пак. Този път малкия се престраши да се къпе и беше едно плуване , тичане по плажа и тн
. Няма такава игра на плажа. Прекарахме си страхотно. А малкия пак се разби от ядене там, но и те готвеха уникално и ударихме 16-те кг
.
. Да му завиди човек.
. Като иска да скочи или други седи и си брой и скача
.
.
, до сега макар и малко пъти са ми се сбъдвали желанията.
. Но не готвя вече на малчо от много отдавна. Яде изцяло от нашата храна. Просто слагам по малко сол и черен пипер, свикнахме да си дослагваме после и така. Ядем заедно и едно и също. Много месо яде честно казано, но какво да направя като не иска постно, освен ако не е боб, но пък за боб умира, а аз не и по рдяко го готвя, но пък майка прави и ни дава като за него. Тук в последно време пък с една майка дето все сме заедно, но и тя като мен си гледаше детето и работеше започнахме да се комбинираме с манджите. Ако едната е готвила, а другата не е могла и си носим една на друга и да ви кажа си е голямо улеснение . Или пък си разменяме. Те по ядат постно, разни бобови, а аз нали не обичам и ми дава за Влади и така ми е екстра. Аз пък мръвки и нали меся много често. Та това е идея ако си имате близка приятелка може да си правите подобни разменки на манджи и поне за децата е екстра разнообразие 
Готвя месото заради бульона и после махам месото,защото види ли власинка от него и отказва да го яде после.

на нея съм й казала и уж разбира, но ми се реве всеки път като тръгнв да обяснява как е болничка и й пада косата ама пак ще.порасне. Не знам дали не я натоварвам излишно като гледам всичко да й обяснявам...

Не знам какво прави това хлапенце, ама яде 12-13 пъти на денонощие и пак си е кльощи.
Ще се радвам онези от вас, които интензивно кърмихте първите месеци, да споделите как качваха дечицата. Майчето качва досега по около 450 г на месец, ЛЛ няма забележки (учудващо), но аз все пак малко се тревожа. Благодаря!