Тели Аз си взех ръчна на Авент. Намерих я на някаква промоция в Амазон, но има доста обяви в Olх на нови. Ще ти пусна някоя оферта.
В родилното така една майка имаше 100 помпи и накрая направи зверско запушване и прати да търсят ръчна на Авент.
Не бях влизала дълго а моята беба вече е на 5месеца.

, с вас си ми е по хубаво.
. С една майка тук дето си бременеехме и родихме една след друга решихме да заведем батковците на моренце, че те са си другарчета. Та така едното на 40 дена, другото на 20 дена и ходихме в Гърция на море
. Изкарахме си чудесно, батковците кеф голям, няма излизане то водата, бебетата като цяло слушаха и папкаха и мина без проблеми. Сега мислим и една планина да направим и приключваме сезона за тази година 
, отделно че и ако нещо видиш ли му падне или не му става там в играта е пак същото дране. И глас вади чудо
, не знам вече какво да го правя. Събрала съм му играчките и сме се разбрали че докато не видя че поне една седмица слуша и не бие децата тогава ще му ги дам, но обещава всеки ден и един ден не успява да издържи и да слуша
.
Това което ме изненада е, че престоят в болницата при раждане е 24 часа, след това те изписват 
Хайде всички да пишат по едно - как са, що са... 
Надявам се, че скоро ще се успокоиш и всичко ще бъде наред!

, та да сме в крак с групата 
Ама виждам че има нужда от друга среда, абе за него е добре да ходи.
.
, много започна да прави циркове и едвам го издържам вече. На вън е добре, но както се приберем в нас и положението е страшно. Давам му едни хомеопатии за малко да се успокой уж, но май не помагат. То не е едно лудо беснеене всяка вечер, катерене по баща му, биене,бърка му в очите, на детето също, пищи и реве постоянно, може да ти гръмне главата и само се чудя кога ли ще си разбие главата в някой ъгъл
. Мисля още малко да изчакам и ако не започне подобрение и най вече ако се влоши положението да видя да го водя на психолог. Говоря , говоря, но като зомбиран е, грам не приема. Преди му се скарам, кажа че нещо не може и слуша, ако не е всеки път , поне през повечето случаи нали, но сега грам, не ни отразява въобще.Препоръчани теми