Халит Ергенч и Бергюзар Корел в "Ти си моята родина" /Vatanim sensin/

• 79 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Криси, първата , която се сети , че "Крадецът на праскови" е от тази епоха, е Варна  Hug

В първата тема, когато  дискутирахме облеклото на Азизе, Варна ни напомни за този велик филм Peace

# 31
ЗДРАВЕЙТЕ!  Hug

Варна, ВГ, Лили, Криси Hug,благодаря за споделеното!

Всеки ден започва с много очаквания, нека днешния сбъдне
много ваши желания, нека бъде спорен и щастлив! Heart Eyes Hug

-----------------------
Слънчеви и много цветни празнични дни на сем. Ергенч! Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 13:42 от HELEN60

# 32

Лили, не правя съревнования. Моля ви, не допускам, че точно моя милост ще има претенции за информационно първенство. Grinning Споделям, че често съм се сещала за нашия филм заради начина по който е показана или не е показана войната.

# 33

Сменили са хубавото заглавие, уви.  Sad Sad

# 34
Варна,това ли ще е името "Vatanim Sensin" ?

Колко любов и възхищение четем в тези очи?

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 17:41 от nadejda2639

# 35

Колко любов и възхищение четем в тези очи?

Ох, така е! Ей от такива хванати моменти си вадя заключение за себе си, че са прекрасна и хармонична двойка с много любов и разбирателство. Не съм ги виждала, не ги познавам, но достатъчно снимки, интервюта, впечатления сме чели за тях и от тях, за да си мисля, че това е така.

А какъв е преводът на новото заглавие? Може и да сте го писали, но аз не помня.

# 36
Привет!

След изтощителен работен ден влязох в темата с надеждата, че промото на Канал Д е излязло...

За продуцентите .... Всеки си гледа от неговата камбанария. За актьорите, продуцентите може да са си ОК!
Хонорари, клаузи в договорите и т.н.

За нас - никога нищо не е достатъчно. Все ми се струва, че въпреки ранното започване на снимките - 13 август, сериалът няма да стартира преди ноември. Много неща ме карат да си мисля така. Може пък да ме изненадат.

По отношение на заглавието - поне няма да сменяме темата 100 пъти.  Joy Joy Joy

Благодаря Ви за споделеното! Hug bouquet

Хубава вечер на всички! Heart Eyes

# 37
Цитат
Варна,това ли ще е името "Vatanim Sensin" ?

Предполагам, че това ще е, Наде. Не се вижда датата на клапата, защото по-рано излезе друго заглавие от 20 август, но най-вероятно ще е така.

"Ти си моята родина" е преводът.

..............................

Цитат
Все ми се струва, че въпреки ранното започване на снимките - 13 август, сериалът няма да стартира преди ноември.

А това пък би било още по-лошо.

Тази година има и стари, и нови силни заглавия. Повечето започват на 19 септември. До ноември отдавна ще са си завоювали своето място и публика.

И без друго Канал Д не може да си оправи програмната схема. Може да са имали намерение да сложат нашия сериал в четвъртък, но "Бодрумска приказка" направи добър рейтинг и техният продуцент може да отказва денят да бъде променен. И с право. Защо изобщо са го сложили в този ден. Така при една евентуална смяна се настройват и феновете на "Бодрумска приказка" срещу нас. Още отсега са започнали да пишат протестни постове до Канал Д. Но каквото и да стане, ще ни сложат или в сряда, или в четвъртък. Вече казах, че сряда е кошмарен ден. Ако започнем чак ноември, не виждам особен шанс да пробием. Четвъртък е по-лек ден. Най-много да имаме за конкурент сериала на Къванч, но с един конкурент е по-добре, отколкото с 4-5. Но и тук, ако започнем ноември, ще бъде голяма грешка.

# 38

По отношение на заглавието - поне няма да сменяме темата 100 пъти.  Joy Joy Joy

Благодаря ти, Мечтичке, за индиректния отговор.  Grinning

Няма навик да поглеждам и чета текст, който не е на български и затова не бях го запомнила. Автоматично изключвам чуждите азбуки!  Grinning

# 39
Орси, в заглавието на темата е и преводът и названието на турски, засега. Grinning
Но не вярвам да го сменят вече. Всъщност, докато не излязат първите трейлъри, нищо не е сигурно, нищо не знаем.

---------------------------

Колкото да конкуренцията, ами нека да има, то това от една страна си е много добре. Нали все казваме,
че има проблем с турските сериали, че са се изчерпали, че всичко било боза, пък сега  - какво се оказа - има и стари наложени и силни заглавия, задават се и нови такива.

Е, така - негово величество зрителят - има избор и в крайна сметка той ще реши кое става и кое не става. Като си е хубав сериалът "Бодрумска приказка" и има своята публика - да му мислят от Канал Д.

Когато и да сложат ВС ще го гледам, докато го има. А дали ще се наложи като сериал- изобщо не се наемам да гадая.
Едно е сигурно - на ход са голяма част от тежката артилерия - все известни имена, както и много млади актьори, които постепенно се налагат.

Истината е, че  рейтинги, които се отчитаха по времето на ББГ, Каква е вината на Фатмагюл, Езел, ЗП, Госпожата на чифлика/малко известен във форумното село/ и т.н., отдавна са останали в миналото.

Ще поживеем, ще видим.

# 40
КЛИПЪТ НА КАНАЛ Д

https://www.kanald.com.tr/kanal-d-yeni-yayin-donemi-filmi

Така както са ги дали май Азито ще е между двама мъже, а не Джево между две жени.  Joy

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 20:05 от varna_2

# 41
                         И тази снимка на Берг - от днес  Heart Eyes Hug

# 42
Халит, Берг, Онур Сайлак

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 20:15 от varna_2

# 43
# 44
КЛИПЪТ НА КАНАЛ Д

https://www.kanald.com.tr/kanal-d-yeni-yayin-donemi-filmi

Така както са ги дали май Азито ще е между двама мъже, а не Джево между две жени.  Joy

Благодаря ти!

Прекрасни са! Hug Hug Толкова дълга ми се видя тази минута преди да се появят, помислих, че ги няма ooooh!
Хубав клип, с хубава музика, браво! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт