Халит Ергенч и Бергюзар Корел в "Ти си моята родина" /Vatanim sensin/

• 79 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Голям смях с това промо...Изгледах го за трети път, единственото нещо, което са направили за тези хора е, че някой ги е облякъл. Всичко друго е под всякаква критика. Пуснати са кой както може да имитира, че пее и да подскача  rotfImbo  rotfImbo rotfImbo Наистина се смях от сърце.

А колкото до Халит, човекът няма смисъл да играе - направо се е разтопил, или пък може да е влязъл толкова в ролята, че ....и аз не знам.  Joy Joy

# 61
wavey   Hug  bouquet

Много са хубави нашите сладури, ама ми беше много кратко тяхното представяне. Joy

Този Онур съпругът на Туба ли е?

Да , той е Peace

# 62
Цитат
Голям смях с това промо...Изгледах го за трети път, единственото нещо, което са направили за тези хора е, че някой ги е облякъл.

Абе кво ни пука.

На другите канали са още по-зле.

Затова хората са във възторг в туитър.  Joy

В царството на слепите и едноокият е цар.  Laughing Laughing

# 63
# 64
Преди да си напиша мнението, изгледах видеото два пъти. След критиките, които прочетох тук, го гледах трети и четвърти път. Познавам само Джейда и още няколко участници, продължавам да твърдя, че видеото е хубаво, създава настроение, операторът се е справил много добре, можеше да забави някои сцени и да даде поне още малко време на Берг и Халит. Най - големият минус е, че не разбирам текста на песента.

# 65
Онур С. е точно с прическа от онова време.  Joy

И какво сега, той ли ще е конкурентът? Нали щеше да е боен другар на Джеват. Сигурно ще е нещастно влюбен в Азито.

Гръцката певачка никаква я няма.

--------------------------

Лучия, видеото си е хубаво.

Особено сравнено с останалите канали.

Но очакванията на Канал Д винаги са прекалено големи, защото правят хубави рекламни клипове.
Мисля, че можеха да се постараят повече с хореографията и режисурата. Но това да е кусурът. Хората сега са по курортите за Байрама, да не мислите, че ще гледат телевизия.

Следя целият поток в туитър. Мненията за Берг и Халит са много хубави. Клипът също го харесват хората.

........................

По- важни са клиповете на сериала. Това е само закачка.

И дано, дано, дано оставят Берг и Халит да извадят наяве цялата любов, която носят в себе си един към друг.

Малко се притеснявам, че сериалът е исторически и може да ги накарат да са по-обрани.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 21:15 от varna_2

# 66
Майдриймче, и аз съм така... смях в залата   Joy Joy не ми се връзва това с припяването  Laughing Laughing да ги бяха оставили да денсат само по-добре щеше да е.

На другите канали са още по-зле.

Сещам се аз за промото на стар, дето в началото бяха ги пуснали само като на модно ревю  Laughing Laughing Laughing ма след допълването му, смятам, че е по-добро от това на Канал Д. Големи подскачащи жени и мъже вземащи участие в едни такива драматични роли, хахахаха, ми смешно ми е  Laughing Laughing Laughing

Но не това е важно... промото ще бъде свалено сигурно от излъчване гаранте до месец. Важно е проектите да им носят успех  Peace

# 67
Можем само да гадаем -какъв ще е триъгълникът?

Какво му пречи на приятелят да харесва/обича жената на другаря си?! Joy Joy Joy
Шегувам се. Не мисля, че са така нещата. Това е само едно промо.
Обикновено мъжките приятелства в турските дизита са нещо специално, но пък има и други примери, като напр. ББГ. Просто за него се сещам, не ги сравнявам.

Колкото до  певачката - крият врага  Joy Joy Joy Joy Шегувчица  Grinning
----------------------------

Галенце, ами съжалявам, но в моите очи така стоят нещата, поне се посмях.

Абсолютно съм съгласна, че проектите са много по-важни от едно промо.
Дано са изпипани нещата в сериала.Видяхме през годините всякакви истории, различна игра, изпипани и бозяни работи, няма как да ни залъжат лесно.

# 68
Цитат
Halit Ergenç bu ülkenin en başarılı erkek oyuncusudur! 😍 Halit Ergenç sevgidir!😍 Halit Ergenç anlatılmaz!

"Халит Ергенч е най-успешният актьор на тази страна. Халит Ергенч е любов. Халит Ергенч не може да бъде описан."

"Bergüzar Korel ile Halit Ergenç harika"

Това ще си го преведете сами.  Joy

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 21:25 от varna_2

# 69
Аааа, те не си издават тайните Joy
Едва ли Онур С. ще бъде съперник на Халит в сериала, просто трябваше и той да се впише в танца Thinking но не пречи, да е само тайно влюбен в съпругата на приятеля си  Heart Eyes

Варна bouquet благодаря за преводите- много хубави отзиви има за нашето семейство Peace

# 70
Някои от постовете в туитър. Не мога да изчета всичко, защото излизат по 70 туита наведнъж.

Цитат
Bergüzar ve Halit çok tatlı

Бергюзар и Халит са много сладки

Цитат
Halit ve Bergüzar'ın ekrandaki güzelliğini özledim tanıtım fotoğraf vb çıksın artık dayanamıyorum

Затъжих се за красотата на Халит и Бергюзар на екрана. Да излизат вече снимките от рекламата. Не издържам.

Цитат
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç ışıl ışıl. Çok güzeller

Бергюзар и Халит блестят. Много са хубави.

Цитат
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel bu ülkenin birbirine en çok yakışan çifti😍😍 hem çok mütevaziler hem de yanyana çok aşık duruyorlar

Халит и Бергюзар са най-подхождащата си двойка в тази страна. Много са скромни. Един до друг изглеждат много влюбени.

Цитат
Canlarım Dünyanın bir bir birine yakışan en güzel ve en aşk dolu çifti Halit Ergenç & Bergüzar Korel

Моите душички. Най-подхождащата си, най-красивата, най-влюбената двойка в света Халит и Бергюзар.

Цитат
Çok konuşulacak çooооk

Много ще се говори. Многооооо.

Цитат
ya halit ve bergüzar muhteşem görünüyor!

Халит и Бергюзар изглеждат великолепно

Цитат
Kanal D yeni sezon tanıtımında Bergüzar Korel &  Halit Ergenç tatlılığı. Mükemmel çift

Колко са сладки Бергюзар и Халит в рекламата на Канал Д. Перфектната двойка.

Цитат
bergüzar korel ve halit ergenç çok yakışıyolar ve inanılmazlar..

Бергюзар и Халит много си подхождат. Невероятни са.

Цитат
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç birlikte dizi demek merakla bekliyorum

Бергюзар и Халит са заедно. Значи очаквам сериала с любопитство.

Цитат
Yalniz Berguzar Korel ve Halit Ergenc beni bile heycanlandirdi Onur Saylak da tabi, #vatanımsensin efsane olmaya geliyor sanki

Бергюзар и Халит ме накараха даже и аз да се развълнувам. Онур Сайлак също. "Ти си моята родина" май ще бъде страхотен сериал / пише "легендарен", но не обичам тази дума"  Joy

Цитат
En beğendiğim bölüm ise Bergüzar Korel&Halit Ergenç ikilisinin dansı. Işıl ışılla

Частта, която най-много харесах е танцът на Бергюзар и Халит. Греят, греят.

Цитат
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'i yerimm😍😁😁 çok güzelle

Бергюзар и Халит. Ще ги изям. Много са хубави.

Цитат
Bence de en guzel goruntu Halit Ergenc&Berguzar Korel cifti. 😍😍😍 boyle baktim ekrana.

Според мен най-красиви изглеждаха Б и Х. На мен така ми се стори на екрана.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 21:49 от varna_2

# 71
Онур е с напълно  нова визия- няма ги буйните, развети  къдрици нито наболата леко брада-  много ми е смешен с тези мустачки , но когато започне сериала, ще свикна hahaha

# 72
На мен Онур ми прилича на герой от онази военната комедия "Ало, ало"  Joy Joy Joy Joy
Може  в сериала да не ми стои така.

# 73
О, дааа, има прилика с  Рене hahaha

# 74
Да, невероятни са! Heart Eyes Heart Eyes

Варна  Hug Благодаря ти! Two Hearts Лили, Mydream, ВГ, Галя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт