Халит Ергенч и Бергюзар Корел в "Ти си моята родина" /Vatanim sensin/

• 79 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
На мен Онур ми прилича на герой от онази военната комедия "Ало, ало"  Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha точно!  Peace

# 76
На мен Онур ми прилича на герой от онази военната комедия "Ало, ало"  Joy Joy Joy Joy
Може  в сериала да не ми стои така.

Да, бе. Чудих се на кого ми прилича.  Joy

Но ще се справи. Той е добър актьор и отговорен към ролите си.

Ако сте гледали снимки на офицери от онова време, ще видите, че много добре са го докарали. Не му е много модерна прическата, но времето е такова.

# 77
Със сигурност е така. Все пак си има хора, които специално се занимават с начина, по който трябва да изглеждат. Но сигурно и той се е вживял в ролята, защото не само прическата, ами те гледат точно като военни с Халит. Единият по снимките от сета, които излизат, а Онур от промото. Просто Халит е влюбен на всичкото отгоре и като е до Берг всичко друго е без значение. Затова в клипа не гледа като офицер от онова време.  Joy Joy Joy

# 78
Някои от постовете в туитър. Не мога да изчета всичко, защото излизат по 70 туита наведнъж.

Цитат
Bergüzar ve Halit çok tatlı

Бергюзар и Халит са много сладки

Цитат
Halit ve Bergüzar'ın ekrandaki güzelliğini özledim tanıtım fotoğraf vb çıksın artık dayanamıyorum

Затъжих се за красотата на Халит и Бергюзар на екрана. Да излизат вече снимките от рекламата. Не издържам.

Цитат
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç ışıl ışıl. Çok güzeller

Бергюзар и Халит блестят. Много са хубави.

Цитат
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel bu ülkenin birbirine en çok yakışan çifti😍😍 hem çok mütevaziler hem de yanyana çok aşık duruyorlar

Халит и Бергюзар са най-подхождащата си двойка в тази страна. Много са скромни. Един до друг изглеждат много влюбени.

Цитат
Canlarım Dünyanın bir bir birine yakışan en güzel ve en aşk dolu çifti Halit Ergenç & Bergüzar Korel

Моите душички. Най-подхождащата си, най-красивата, най-влюбената двойка в света Халит и Бергюзар.

Цитат
Çok konuşulacak çooооk

Много ще се говори. Многооооо.

Цитат
ya halit ve bergüzar muhteşem görünüyor!

Халит и Бергюзар изглеждат великолепно

Цитат
Kanal D yeni sezon tanıtımında Bergüzar Korel &  Halit Ergenç tatlılığı. Mükemmel çift

Колко са сладки Бергюзар и Халит в рекламата на Канал Д. Перфектната двойка.

Цитат
bergüzar korel ve halit ergenç çok yakışıyolar ve inanılmazlar..

Бергюзар и Халит много си подхождат. Невероятни са.

Цитат
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç birlikte dizi demek merakla bekliyorum

Бергюзар и Халит са заедно. Значи очаквам сериала с любопитство.

Цитат
Yalniz Berguzar Korel ve Halit Ergenc beni bile heycanlandirdi Onur Saylak da tabi, #vatanımsensin efsane olmaya geliyor sanki

Бергюзар и Халит ме накараха даже и аз да се развълнувам. Онур Сайлак също. "Ти си моята родина" май ще бъде страхотен сериал / пише "легендарен", но не обичам тази дума"  Joy

Цитат
En beğendiğim bölüm ise Bergüzar Korel&Halit Ergenç ikilisinin dansı. Işıl ışılla

Частта, която най-много харесах е танцът на Бергюзар и Халит. Греят, греят.

Цитат
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'i yerimm😍😁😁 çok güzelle

Бергюзар и Халит. Ще ги изям. Много са хубави.

Цитат
Bence de en guzel goruntu Halit Ergenc&Berguzar Korel cifti. 😍😍😍 boyle baktim ekrana.

Според мен най-красиви изглеждаха Б и Х. На мен така ми се стори на екрана.

Варна, благодаря за преводите! Hug Тези са от  нашия театър! Grinning Heart Eyes Hug В една публика сме. Grinning

# 79
Сега ако бяха хора на място тия от Канал Д, щяха да пуснат снимки на всеки екип поотделно.

Продуцентите не искам вече да ги обсъждам.

Не могат ли да пуснат малко снимки с хубаво качество на Берг и Халит от рекламата. Не могат ли да пуснат инфо за актьорите и героите им. Някои хора питат в туитър "Това Онур С. ли е до Бергюзар и Халит?"
Други сега разбират, че Халит и Берг ще са заедно. Трети още пишат старите имена на сериала.

# 80
Добре защо да са учудващи подобни въпроси? Не всеки следи ежедневно събитията около Берг и Халит. Представете си колко канали, колко сериали, колко известни хора има в ТР.

Да не забравяме, че ББГ се е излъчвал преди 10 години.  Та 10 годишните от него време, сега са на 20. Кого смятате ,  че ще гледат - сериал за войната или някой от тези сериали с младите актьори?

Други, които тогава са били на 20 и 30 години и са гледали по-младежки сериали, сега може да им станат зрители....Всичко е много относително.

А специално за Онур инфото излезе още юли и оттогава нищо не е пускано официално. Ако по него време новината за участието му е минала незабелязано, откъде да знаят хората. Задават си всякакви въпроси.

Какво е излязло за сериала на Къванч и Туба? Освен някакво инфо за историята и три -четири имена ей така между другото, а и те са в промото на друг канал, знаем кой е продуцентът...Какво повече е излязло за тях...Да не говорим за врътките със сценариите...

Не мисля, че нашите са някакво изключение, в този смисъл го пиша. Дори е сериалът на Чачи, работят си хората упорито, но кой знае какво изобилие от инфо няма. Ясни са 4-5 от актьорите и малко от историята.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 22:16 от Mydream

# 81
Цитат на: varna_2
Следя целият поток в туитър. Мненията за Берг и Халит са много хубави. Клипът също го харесват хората.

Преброих над 10 участници във видеото, за 120 секунди - толкова Grinning

Благодаря за преведените постове!
Онур е без брада, като кемалист. Само османски паши от войната съм виждала с бради.

# 82
Цитат
Добре защо да са учудващи подобни въпроси?

Не, не са учудващи, но точно затова си има рекламна стратегия.

Малко, но нещичко трябваше да пуснат. Да речем основните актьори и описание на героите им.

Както и да е. Ще чакаме.

Цитат
Онур е без брада, като кемалист. Само османски паши от войната съм виждала с бради.

Мисля, че няма да се съобразяват много с това. Халит без брада нямаше да изглежда добре за офицер.

С тази брада и за офицер, и за философ може да мине.  Joy

# 83
Точно това си мислех. Той няма да е какъв да е офицер. Grinning  Наистина изглежда на философ, на мислител някакъв. Да идват вече. Ама като си помисля има още цял месец най-малко.

# 84
 txtloves txtloves txtloves

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 22:28 от varna_2

# 85
Как си я гушка само.. Heart Eyes Heart Eyes

# 86

Утре сутрин в магазинното предаване на Канал Д щяло да има репортаж зад кадър от заснемането на клипа.

Беяз бей се радвам, че го видях, защото се говореше, че предаването му няма да го има.

Пък ние възлагаме на него определени надежди.  Joy

# 87
Как си я гушка само.. Heart Eyes Heart Eyes

Много, много, много са хубави.

Ще бъде престъпление, ако ги похарчат като двойка с някой тъп сценарий.  #Cussing out

Само да посмеят. Или пък да ги карат да се държат само за ръце.  Mr. Green

# 88
Знаете, че е имало османски офицери, предани на султана, които не са подкрепяли Ататюрк. Може и Дж. Юзбашъ в началото да е от тях, а после да стане кемалист.

Не вярвам Джеват и Азизе да искат да се държат само за ръце. Grinning Особено когато той се завръща след по - дълго отсъствие. Laughing

# 89
Да, да само за ръце. Той пък Халит ще издържи да не я гушне.
Тези режисьори са странствали, видели, били са от запад, по на запад, няма да се изложат. Имат опит. Сработили са се с Халит от години. Само историята да е хубава.

Знаете, че е имало османски офицери, предани на султана, които не са подкрепяли Ататюрк. Може и Дж. Юзбашъ в началото да е от тях, а после да стане кемалист.

Не вярвам Джеват и Азизе да искат да се държат само за ръце. Grinning Особено когато той се завръща след по - дълго отсъствие. Laughing

Такава ще е работата, най-вероятно.

-------------------

Даааааа, особено след дълго отсъствие .... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт