След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 757
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Новата къща ме кара да я сравнявам с Йомеровата.
В Туитър са направили веднага съпоставяне.

# 31
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug
Ирче  Hug за новата темичка - благодаря !  newsm51 newsm51 newsm51 love001

Не чувам мрънкаме  newsm78 Mr. Green хайде всички , че да ни чуят -
 ruporuu чакаме си фрагаааааааа..........

smile3534

Ели  Hug, мрънкаме си ние, ама кой да чуе  ooooh!

# 32
  • Perla
Абе Шенолчо заминава за чужбина с главния герой, какъв фрагман да чакаме?! Те ще наснимат всичките серии за сезона, че чак тогава- на седмица по фрагманче, да не се разглезваме много Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 33
Кита веднага рипостнал да не помислим, че живее сама там  Stop Joy
Комплексар!
Дали е новата къща, не прилича на старата?
да,новата е  Peace не ми харесва интериора  Whistling

Ди  Hug, и на мен  ooooh!

Който гледа номера, да хвърли някоя дума какви ги вършат тази вечер, че аз ще го гледам по-късно, или утре - как се случи  Laughing

# 34
Новата къща ме кара да я сравнявам с Йомеровата.
В Туитър са направили веднага съпоставяне.
ами фирмата която е обзавела на Елка къщата е същата от сериала и е нормално да има съвпадения  Mr. Green още повече,че в инстаграма на фирмата има снимка от сериала (спалнята на Йо )  Laughing Laughing Laughing https://www.instagram.com/p/BHCId8WhQ6Y/?taken-by=crateandbarreltr&hl=en

# 35
Кита веднага рипостнал да не помислим, че живее сама там  Stop Joy
Комплексар!
Дали е новата къща, не прилича на старата?
да,новата е  Peace не ми харесва интериора  Whistling

Ди  Hug, и на мен  ooooh!

Който гледа номера, да хвърли някоя дума какви ги вършат тази вечер, че аз ще го гледам по-късно, или утре - как се случи  Laughing
Диди Hug  надявам се да видим изцяло къщата,нали обещаха че ще я покажат и дано тогава да си променя мнението,но от това което виждам не ми харесва  Mr. Green

# 36
На мен ми харесва  Peace аз по принцип обичам такива тъмни цветове,само Йомковата къща ме изнервяше Joy ма то беше от лабиринта,не цветово  Joy Joy

Да видим новата му къща каква ще е  hahaha ако ще е по депресивна,би трябвало замък за му рентнат  hahaha

Кито да вземе да покаже прословутия климатик,барем и ние да видим нещо скъпо  Mr. Green  А Елка като това е домът й и сърцето й,би трябвало да щракне и Китодар там,нали й е мъж  hahaha част от задушевната обстановка,а не фотограф

# 37
Ирка благодарности за новата тема newsm51 newsm10. Момичета на всички здравейте.  bouquetВиждам, че сте напреднали и тук вече, затова се връщам да ви чета

# 38
Абе Шенолчо заминава за чужбина с главния герой, какъв фрагман да чакаме?! Те ще наснимат всичките серии за сезона, че чак тогава- на седмица по фрагманче, да не се разглезваме много Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Смятай колко му е голяма депресията Joy чак в чужбина забегнал Joy
Явно снимките са само с Боре,щом Елка се щрака у тях Joy щеше да е хубаво малко да забегнат двамата,ама къде ти

# 39
Верко Hug аз също харесвам тъмни цветове,но нещо в Елкиното еве цветово не ми изглежда добре подбрано  Whistling ,но важното на нея да ѝ харесва  Peace

за снимката на Шенол и Борко рускините предполагат ,че е стара защото Борко е с много по-къса брада и сега само да е публикувана  Mr. Green

може да са отскочили до Италия когато Елка беше с Руткай  Mr. Green нали и тя се беше загубила както и Борко па уж беха с приятели на почивка  Joy Joy Joy Joy Joy а и аби на сватбата си каза ,че те двамата не присъстват защото били зад граница  Laughing

# 40
  • Perla

Заминавали на снимки в Рим, ако се вярва на този туит. Май заради депресирания йомер, щото Дефне не се вижда  Mr. Green

Скрит текст:
На мен ми харесва  Peace аз по принцип обичам такива тъмни цветове,само Йомковата къща ме изнервяше Joy ма то беше от лабиринта,не цветово  Joy Joy

Да видим новата му къща каква ще е  hahaha ако ще е по депресивна,би трябвало замък за му рентнат  hahaha

Кито да вземе да покаже прословутия климатик,барем и ние да видим нещо скъпо  Mr. Green  А Елка като това е домът й и сърцето й,
би трябвало да щракне и Китодар там,нали й е мъж  hahaha част от задушевната обстановка,а не фотограф

Верче, снимките вероятно са правени от фотографът на фирмата. Така че Китодар дори фотограф вероятно  не е- наблюдател и харесвач на снимки, за да знаем, че поне къщата му харесва. Пък дали е там, е друг въпрос Mr. Green
Самата къща не съм решила все още дали ми допада. Много модерен, стилен дизайн, но ми е някак студена. Май го няма сърцето, което да я стопли.

# 41
dnevniki_elbar#new #СМИ "Зеленый свет" заграницу
Главный актер сериала Барыш Ардуч попал под объективы камер в аэропорту Ататюрка. Отвечая на вопросы журналистов, Ардуч сказал, что сможет играть и за рубежом. "Какая бы страна не была, если дело хорошее, то я с любовью буду его делать" 📌 Вчера СГ выкладывала видео, как они садятся в самолет. Самолет принадлежит SunExpress — авикакомпания, базирующаяся в Анталье, Турция. Она осуществляет регулярные и чартерные пассажирские авиаперевозки по Европе и Турции. Как думаете куда они? 😒 Я думаю в Италию они 🙈но не хочу чтоб он уезжал 😩😩 📌источник перевода

# 42

може да са отскочили до Италия когато Елка беше с Руткай  Mr. Green нали и тя се беше загубила както и Борко па уж беха с приятели на почивка  Joy Joy Joy Joy Joy а и аби на сватбата си каза ,че те двамата не присъстват защото били зад граница  Laughing[/b]

Ще ти се  Joy  Joy  Joy

# 43
  • Perla
Верко Hug аз също харесвам тъмни цветове,но нещо в Елкиното еве цветово не ми изглежда добре подбрано  Whistling ,но важното на нея да ѝ харесва  Peace

за снимката на Шенол и Борко рускините предполагат ,че е стара защото Борко е с много по-къса брада и сега само да е публикувана  Mr. Green

може да са отскочили до Италия когато Елка беше с Руткай  Mr. Green нали и тя се беше загубила както и Борко па уж беха с приятели на почивка  Joy Joy Joy Joy Joy а и аби на сватбата си каза ,че те двамата не присъстват защото били зад граница  Laughing

Това за брадата и аз си го помислих, но пък си викам, че може да са го подстригали малко. А другото предположение - за общите снимки в чужбина мнооого ми харесва, ама то голяма конспирация, бе  Joy Joy Joy  Може да имаме и почивка в Италия, а??? Дайте малко надежда, моля  Sad Sad Sad Sad

# 44
Запис в новата тема   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Очаквам с нетърпение вече 23.

Общи условия

Активация на акаунт