След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 593
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Ой, горкият Шенолчо, как само се е вторачил в сценария и той е в недоумение от сценария  hahaha сигурно си вика наум " Какво, аджеба, е искала да покаже с тая сцена Мериту, аз как да го режисирам сега това  hahaha Joy
Обаче тази снимка с режисьора май не е нова  Thinking

Доре, писали сме заедно, аз докато накълва на телефона буквичките, звезди виждам  hahaha

А за фраг, дано наистина го пуснат вече, аз измрънквам, ма никой не ме отразява  Mr. Green

# 661
Добър ден  Hug Hug Hug  Hug
А дано имаме фрагман.

# 662
Ми то нормално да е тази седмица фрага  hahaha те другата почват вече излъчване  Joy

Или да ни оставят без фраг,за да гледат повече хората,че във фрага малко от малко ще се види Дефне женена ли е или не е  hahaha

# 663
Ти пък, Верко, още ли храниш надежди, че са се оженили  Rolling Eyes

Ди се загуби някъде  newsm78

# 664
Ти пък, Верко, още ли храниш надежди, че са се оженили  Rolling Eyes

Ди се загуби някъде  newsm78
Застраховам се хахах ако случайно са се оженила да кажем - ето,видяхте ли че познах хахахах

Дидолинка май си е била в България,щот вчера мернах,че се беше отбелязала,че пътува към Англия  Peace

# 665
И да са се оженили,което ме съмнява Йомер ще е прекратил брака по бързата процедура.
Щеше да е хубаво,както не веднъж сме писали  двамата в една къща и сърдити
hahaha hahaha

# 666
  • Perla
И да са се оженили,което ме съмнява Йомер ще е прекратил брака по бързата процедура.
hahaha hahaha

По- скоро предполагам женитба, след което Ипликчито си бие камшика, докато му мине обидата, пък после се връща да си търси Дефнето, ама то вече няма да е същото Дефне. Не вярвам да прекрати брака, ако се е стигнало дотам. Ама неведоми са пътищата на хрумките на Мерич, та да видим.

# 667
hahaha hahaha

По- скоро предполагам женитба, след което Ипликчито си бие камшика, докато му мине обидата, пък после се връща да си търси Дефнето, ама то вече няма да е същото Дефне. Не вярвам да прекрати брака, ако се е стигнало дотам. Ама неведоми са пътищата на хрумките на Мерич, та да видим.
Peace и аз все още имам някакво усещане, че все пак са се оженили  Rolling Eyes  То затова толкоз много искам фраг може, пък да ни се изясни поне някоя от въпросителните  Mr. Green Въпреки, че остават още девет дни, аз нямам търпение  Crossing Arms един, два фрага ще ми дойдат добре  Mr. Green

# 668
Полага ни се фраг за 53 епизод Grinning
До сега беше по -скоро обръщение обобщение,обещание към нас зрителите.
Подготвиха ни за новото старо шоу, ама нещо по- конкретно не са ни предложили.
hahaha

И все полегнали са зад камера,а уж работят   Mr. Green Mr. Green

# 669
Полага ни се фраг за 53 епизод Grinning
До сега беше по -скоро обръщение обобщение,обещание към нас зрителите.
Подготвиха ни за новото старо шоу, ама нещо по- конкретно не са ни предложили.
hahaha

И все полегнали са зад камера,а уж работят   Mr. Green Mr. Green

Надписът май е същият, който дадоха в кадъра със Синан, дали  това е мястото, където ще работят вече, странно е newsm78
Леле, каква брада има този  #Crazy Ако бяха минали наистина години от заминаването на Йомер сигурно щеше да е с такава дължина на брадата  Stop Mr. Green

# 670
ма ти кво ми се щракат постоянно  Crossing Arms не ми трябват, искаме други да гледаме  Mr. Green кво ми е зор за сульо и пульо,че са на сета и не извършват никаква дейност  Naughty

# 671

Ей я Елка, на сета, казват, била  newsm78 Още ли се надявате да са се оженили  Wink Това да ви прилича на женена, и то за Ипликчи, жена  Rolling Eyes Чиста хулиганка  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 672

Ей я Елка, на сета, казват, била  newsm78 Още ли се надявате да са се оженили  Wink Това да ви прилича на женена, и то за Ипликчи, жена  Rolling Eyes Чиста хулиганка  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Тц, Stop не се надявам Grinning

Много е бойна Дефненце Joy Joy Joy

# 673
  • Perla

Диде, то какви надежди бе, джанъм! Хората се надяват на нещо хубаво, пък ние се надяваме поне да не ги раздели безвъзвратно, ами все пак да ги събере до 2-3 серия ooooh! На мене ми се струва, че ще се повтори ситуацията от годежа, когато Йомер заради това и онова извърши целия ритуал, както му беше ред. Ама после знаем какво стана. Та и сега не съм сигурна, че той ще реши да направи такъв скандал, разтуряйки собствената си сватба. А ако се стигне дотам, искам, ама наистина го искам, Дефне да каже "НЕ". Писна ми Йомер да бъде в центъра на всичко и все от него да зависи какво ще преживяват двамата. нали и Дефне това му казваше след като я остави на брега; дори тогава се закани, че ще се научи да му казва "НЕ", пък той ѝ се присмиваше. Е, може пък да е дошъл тоя момент.
А тая снимка може да е и от момент на репетиция. Пък и със сигурност, и да са женени, и да не са, Дефне няма да бъде тази, която знаем от първия сезон. Тя ще бъде себе си, момичето от махалата, а не от висшето общество на Йомер Ипликчи. Ако иска да бъде с нея, ще трябва да се научи да я обича такава, каквато е - с всичките ѝ грешки. Защото и той хич не е безгрешен в моите очи. Хеле пък, ако я остави на сватбата  Mr. Green

# 674

Рускините пишат, че това в караваната не е Елчин, а визажистката.

Общи условия

Активация на акаунт