След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 628
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Тя ако Дефо не е родила досега, трябва първо да се сдобрят, та да имат  Joy Joy Joy

# 586
  • Perla
Скрит текст:
Тери,  Hugи аз обожавам този момент Peace

още красота

Всичко е толкова красиво в тая легенда за любовта, че въобще не мога да реша кои моменти са ми любими. Heart Eyes Дори онези, които са много тежки- когато тя си тръгна от вилата и после, когато свалиха пръстените, и тях гледам с удоволствие от невероятната игра, която показват.

Скрит текст:
Знаете ли какво си мисля? Дали е възможно, тъй като това последното, което дадоха е промо на втори сезон, а не фраг към 53 серия, момиченцето, за което всички мислят, че е на Седа, да бъде детето на Дефне и Йомер след време, като се сдобрят. Нали и тя в началото пее приспивна песен, не вярвам да започне промото така, ако пее примерно на Нихан на бебето. А те акцентират именно върху това.

Меги, както е казала Дидито, при Мерич всичко е възможно. Но аз лично се надявам Praynig да не е направила тази глупост, защото това би било такова посегателство върху дефмерската любов, върху тяхната мечта да бъдат трима, че феновете ще я разпънат на кръст, ако си позволи нещо подобно.
Аз имах впредвид , след като ги сдобри евентуално по-бързо Мерич, да се оженят, да заживеят заедно и да им се роди дете. Но това след време, не веднага. И дано не ги сдобрява до края на сезона, защото ще отидав Турция и лично ще я удуша.
За мене е важно двамата да се радват на детето, което ще имат, двамата да го гледат как расте, защото това е пак част от красотата на любовта, а не да ми покажат едно детенце на 6-7 години и да ми кажат, че това е тяхното дете. Пък, ако реши да ги сдобрява цял сезон, други преди тебе ще я удушат- ако има смисъл, защото може преди това сериалът да мине в историята.
И аз имах впредвид това, относно детето. Да се сдобряват по-бързо, че то от тази голяма тайна аман вече, дето само "глухият  султан", както се изразява Дефне, не е чул. Да ги събира, да им се радваме, да си мислим, че и в реала може да стане нещо в положителна посока, а пък интриги, ако е добра сценаристка, за каквато се смята Мерич, пак може да измисли[/spoiler].Я вижте "Перла" например, през цялото време бяха женени и имаше какво да гледаме.
[/quote]

Меги Hug за Перлата!  Peace Не казвам, че нямаше глупости и измишльотини, а само че дори и да са семейство, това не е пречка да се разиграят интересни ситуации. Толкова се радвах на Мех мет като баща- голям сладур беше  LaughingИ пак ще им се радваме, и пак ще им се ядосваме, но ще знаем, че никой не може да застане между тях.

Тя ако Дефо не е родила досега, трябва първо да се сдобрят, та да имат  Joy Joy Joy

Тери, някой беше споделил идеята евентуално да ни показват отделни моменти от бъдещето, така както беше със сватбата. Която абсолютно никой не знаеше чия е Mr. Green

# 587
  • Perla

Прясно, прясно видео от Езги.

# 588
Актуална мъжка мода  Rolling Eyes  Joy  Joy  Joy Боре пак е изостанал, пък и не само той  hahaha
Скрит текст:

# 589
  • Perla
Актуална мъжка мода  Rolling Eyes  Joy  Joy  Joy Боре пак е изостанал, пък и не само той  hahaha
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Е, Боре направо си е супер с раздърпаната тениска и скъсаните гащи!  Joy Joy Joy

# 590

Я как упорито работят хората

Тая пък, от как влезе в Ашка, няма отърване от нея  Mr. Green

# 591
  • Perla

Също като Галото- снимка след снимка! Вчера четох при рускините някаква наша сънародничка пита по повод снимките предимно по бански дали има и други дрехи освен бански костюми това момиче. Абе Елка и борко, като не пускат снимки, ме нервят, обаче тия пък, които, където мръднат, се снимат, още повече ме дразнят Mr. Green С Изключение на Онурката- има страхотно позитивно излъчване тоя човек и все му се радвам.

# 592

Също като Галото- снимка след снимка! Вчера четох при рускините някаква наша сънародничка пита по повод снимките предимно по бански дали има и други дрехи освен бански костюми това момиче. Абе Елка и борко, като не пускат снимки, ме нервят, обаче тия пък, които, където мръднат, се снимат, още повече ме дразнят Mr. Green С Изключение на Онурката- има страхотно позитивно излъчване тоя човек и все му се радвам.
Аз питах при рускините за банските костюми, защото снимките са й предимно по такова облекло. И другото , което ме дразни, още не влязла в серияла и не сме видели каква изобщо актриса е, всеки ден ни залива с физиономията си, ами няма как да стане по-известна от Елчин например и  да се скъса да публикува, няма как да стане, най-много да я намразят още повече предварително.

# 593
  • Perla

Сет  newsm78 Бре, тия нашите хора много работят, бе?

Скрит текст:

Аз питах при рускините за банските костюми, защото снимките са й предимно по такова облекло. И другото , което ме дразни, още не влязла в серияла и не сме видели каква изобщо актриса е, всеки ден ни залива с физиономията си, ами няма как да стане по-известна от Елчин например и  да се скъса да публикува, няма как да стане, най-много да я намразят още повече предварително.
[/quote]

Joy Joy Joy Ти ли си била! Прави впечатление твоето включване в руския форум Wink

# 594

Сет  newsm78 Бре, тия нашите хора много работят, бе?

Скрит текст:

Joy Joy Joy Ти ли си била! Прави впечатление твоето включване в руския форум Wink
[/quote]Ами понякога много се дразня на рускините, като видят ново лице в Ашка и почват да се превъзнасят, тази новата Гизем, очень красивая  девушка, за Мюджето - очень хорошо смотрится с Баръшем и други такива. А аз като прочета за някоя,  че я спрягат за Йомер, подивявам. той е за Дефне и за никоя друга. #2gunfireИначе стрелям на месо!!!

# 595
  • Perla
Скрит текст:

Сет  newsm78 Бре, тия нашите хора много работят, бе?

Скрит текст:

Тая пък, от как влезе в Ашка, няма отърване от нея  Mr. Green

Аз питах при рускините за банските костюми, защото снимките са й предимно по такова облекло. И другото , което ме дразни, още не влязла в серияла и не сме видели каква изобщо актриса е, всеки ден ни залива с физиономията си, ами няма как да стане по-известна от Елчин например и  да се скъса да публикува, няма как да стане, най-много да я намразят още повече предварително.

Ами понякога много се дразня на рускините, като видят ново лице в Ашка и почват да се превъзнасят, тази новата Гизем, очень красивая  девушка, за Мюджето - очень хорошо смотрится с Баръшем и други такива.[/spoiler] А аз като прочета за някоя,  че я спрягат за Йомер, подивявам. той е за Дефне и за никоя друга. #2gunfireИначе стрелям на месо!!!
[/quote]

А, добре дошла в клуба! Тука сме все такива равнивки- Йомер е за Дефне и никоя друга  Peace Може някой да ухажва Дефне, щото Йомко е много сладък ревнивко, но никоя друга не може да се доближава до него!   Naughty

Боже, това вече започва да ме плаши! какви са тия разтечени работи по стените ooooh!

# 596

Боже, това вече започва да ме плаши! какви са тия разтечени работи по стените ooooh!

Някой ни е изпреварил и убил Мерич  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 597

И са го заснели , че да служи за пример на другите сценаристи, които мислят да пишат не каквото искат феновете. Wink

# 598
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

А, стига, бе  Laughing ма тези наистина ли работят на връх празника им, че какво снимат като актьорите им почиват  newsm78
Това на снимката ми прилича на болница или лаборатория  Shocked УжасТ Mr. Green Как ще се мъчим с тази Мерич, не е истина  ooooh! Mr. Green

# 599

Joy Joy Joy Joy Joy
Тъкмо има кой да я замести - две добри сценаристки Grinning - те са готови със сценарий, който е точно по вкуса на феновете  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт