След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 601
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
За да ни държи в невидение Верче  hahaha какво иска да каже newsm78

Помислих си ,че е състояние на Дефо,тоест снимка от сета newsm78

Хубав ден и от мен.

От сета

избръснат е вече

# 631
  • Perla
Доре  Hug

Много хубав шопа на Тета  Heart Eyes

Ох ма и Елка е една странна птица  Mr. Green
Като е написала - добре е черното и бялото,нали се сеща какво ще си помислят феновете  hahaha защо прави така значи  Mr. Green

Минават ми  и на мене едни странни отговори- защо прави така... Laughing
Когато Кюса пусна онзи странен туит, какво си помислиха фенове и антифенове??? Кой каквото си пожела. Жената нищо не им каза, ама всички си съчиниха история, вкл. и журналята. Е, сега пък Елка е написала нещо странно, което пак всички ще си разтълкуват както им се иска. Тя не им е казала нищо, нали? Другото са фенските фантазии Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 10:54 от dora_st

# 632
# 633
Добро утро и хубав ден!

Диде  Hug Верче  Hug

От Габи  Peace

С текст Black&white ... &red ... &hot

Heart Eyes  Heart Eyes Габи пак е намерила най-подходящата снимка на Боре за шопчето. Чудесно се е получило  Simple Smile

Верко, Елка май поднася леко някого newsm78 Да видим какъв ще е отговора  Thinking

Ели  Hug, Доре  Hug

# 634
Елинче  Hug  Салих си е още брадат,тая с обръснатата брада е стара  Mr. Green

Ми ха да видим новата контра каква ще е  hahaha тя Гупата висока летва хвърли с най щастливия си ден,над това вече не знам какво може да измисли  hahaha

# 635
Добро утро, мили момичета! Hug

Снощи Бешикташ, отборът на Елка, са играли с Бенфика в Шампионска лига и завършват равен на чужд терен. Екипът им е черно-бял, та може текстът към снимката да е реверанс на Елка към Бешикташ. Въпреки това е двусмислен, доста смеличък реверанс.

Siyah beyaz deyip Beşiktaşı kast edip ama onu Barıştaşa dönüştüren fandom gibi fandom 😂👏 Приблизителен превод, но и в Туитър казват, че е по повод Бешикташ, "но ние като истинско фенство го обръщаме за Баръш". Grinning

За какво друго може да си помислим след тези Елкини думи. Има ли друго в ума ни? Mr. Green

И един реверанс и към нашия Лудогорец. И те снощи завършиха със същия резултат наравно като гости в мач срещу швейцарския Базел.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 09:26 от Дданни

# 636
Дани  Hug, то и туита на Кюса беше доста двусмислен, нейните фенки си го интерпретираха как им изнася, а тя се хили доволна  Mr. Green

# 637
Дани  Hug, то и туита на Кюса беше доста двусмислен, нейните фенки си го интерпретираха как им изнася, а тя се хили доволна  Mr. Green
Hug
След този туит Гупито официално влезе в графата ми "обществен враг номер едно". Grinning Знае какви реакции ще предизвика този туит сред хиляди фенове на Баръш, но въпреки всичко, без да ѝ мигне окото, си го написа. Абсолютен грозен ПР. До този туит имах симпатии към нея, вече не.  Naughty

А сега нашето Елче да си радва феновете с такива двусмислени постове, да им пожелава добро утро с двете си кученца. Феновете наистина са щастливи в Туитър, че Елка е активна в соц.медиите както преди.

# 638
Ми не може само севгилито й да е в соц.мрежи  Mr. Green

Сега гледайте как ответната страна - талибано грозните как ще почнат и те да вилнеят в нета  Joy  Joy

# 639
Скрит текст:
Тери,  Hugи аз обожавам този момент Peace

още красота

Всичко е толкова красиво в тая легенда за любовта, че въобще не мога да реша кои моменти са ми любими. Heart Eyes Дори онези, които са много тежки- когато тя си тръгна от вилата и после, когато свалиха пръстените, и тях гледам с удоволствие от невероятната игра, която показват.

Тери, някой беше споделил идеята евентуално да ни показват отделни моменти от бъдещето, така както беше със сватбата. Която абсолютно никой не знаеше чия е Mr. Green
Доре, моя милост, го сподели това Grinning
Но си имам причина- Когато ми се настани в главата мисъл, която не искам да е истина, гледам непременно да я споделя с някого и Не се случва Grinning Понеже никой от обкръжението ми не гледа сериала, затова тук я споделих Grinning Grinning Grinning
Иначе и аз искам да видя как си чакат и отглеждат детенцето заедно.
За червеното - освен на онлайна не съм гледала 50 серия и едва ли ще я гледам, а превъртам всички останали по няколко пъти! Много прекали тогава Мерич, още съм й сърдита Grinning Grinning Grinning

# 640
Добре, че не се е снимала с Кита  ooooh! Joy

# 641
Скрит текст:
Тери,  Hugи аз обожавам този момент Peace

още красота

Всичко е толкова красиво в тая легенда за любовта, че въобще не мога да реша кои моменти са ми любими. Heart Eyes Дори онези, които са много тежки- когато тя си тръгна от вилата и после, когато свалиха пръстените, и тях гледам с удоволствие от невероятната игра, която показват.

Тери, някой беше споделил идеята евентуално да ни показват отделни моменти от бъдещето, така както беше със сватбата. Която абсолютно никой не знаеше чия е Mr. Green
Доре, моя милост, го сподели това Grinning
Но си имам причина- Когато ми се настани в главата мисъл, която не искам да е истина, гледам непременно да я споделя с някого и Не се случва Grinning Понеже никой от обкръжението ми не гледа сериала, затова тук я споделих Grinning Grinning Grinning
Иначе и аз искам да видя как си чакат и отглеждат детенцето заедно.
За червеното - освен на онлайна не съм гледала 50 серия и едва ли ще я гледам, а превъртам всички останали по няколко пъти! Много прекали тогава Мерич, още съм й сърдита Grinning Grinning Grinning
Добро утро, момичета Hug Hug Hug
Незнайно защо съм си скрила великите мисли  Grinning Grinning Grinning

# 642
  • Perla

Малеее, супер!

Поли, благодаря, че ми напомни думите си! Peace

И Левент се появи.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 11:22 от dora_st

# 643
Нова ли е на Дефмерите  newsm78 че не помня такъв момент

# 644

Малеее, супер!

Поли, благодаря, че ми напомни думите си! Peace

И Левент се появи.
От сватбата на Нихан и Сердар е Доре, 23 серия, която почти не преповтарям Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт