След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 586
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
oт минало  време

# 676
Скрит текст:

Ей я Елка, на сета, казват, била  newsm78 Още ли се надявате да са се оженили  Wink Това да ви прилича на женена, и то за Ипликчи, жена  Rolling Eyes Чиста хулиганка  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Диде, то какви надежди бе, джанъм! Хората се надяват на нещо хубаво, пък ние се надяваме поне да не ги раздели безвъзвратно, ами все пак да ги събере до 2-3 серия ooooh! На мене ми се струва, че ще се повтори ситуацията от годежа, когато Йомер заради това и онова извърши целия ритуал, както му беше ред. Ама после знаем какво стана. Та и сега не съм сигурна, че той ще реши да направи такъв скандал, разтуряйки собствената си сватба. А ако се стигне дотам, искам, ама наистина го искам, Дефне да каже "НЕ". Писна ми Йомер да бъде в центъра на всичко и все от него да зависи какво ще преживяват двамата. нали и Дефне това му казваше след като я остави на брега; дори тогава се закани, че ще се научи да му казва "НЕ", пък той ѝ се присмиваше. Е, може пък да е дошъл тоя момент.
Скрит текст:
А тая снимка може да е и от момент на репетиция. Пък и със сигурност, и да са женени, и да не са, Дефне няма да бъде тази, която знаем от първия сезон. Тя ще бъде себе си, момичето от махалата, а не от висшето общество на Йомер Ипликчи. Ако иска да бъде с нея, ще трябва да се научи да я обича такава, каквато е - с всичките ѝ грешки. Защото и той хич не е безгрешен в моите очи. Хеле пък, ако я остави на сватбата  Mr. Green
+1
И моите мисли на там клонят, че той няма да развали сватбата, въпреки чутото, но пък може Дефне да избяга  Peace Даже ще бъде добре да стане така, да му даде време да обмисли всичко на спокойствие, а не да го поставя пред свършен факт  Peace

Поздрав от семейство Ипликчи  Heart Eyes  
Май за първи път виждам шопче с рижаво момченце, досега все са били момиченца

# 677
Я, вижте едни Убавци, как си отиват само  Mr. Green
Имат си и собствен чисто нов профил в Инстаграм - Gupse&Yunus ÖZDİKEN  Mr. Green
https://www.instagram.com/gupyunozdiken/

# 678
  • Perla
Имат си и собствен чисто нов профил в Инстаграм - Gupse&Yunus ÖZDİKEN  Mr. Green

Да им е честито! Винаги съм смятала, че си ходят! И това- сериозно.

# 679
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте!  Hug
Колкото по-малко остава, толкова пО нямам търпение!  Crossing Arms
Да идва 23 вече...  Rolling Eyes

Ето още една хубава илюстрация на значението на имената в 309  Peace

То затова и фирмата се казва "Трите цветя" или нещо такова...  Thinking

# 680
Скрит текст:
В очакване на подсказки,всички вече губим търпение.
Но докато чакаме да си припомним един красив миг от приказката.

От интервю на Радина Думанян/Откраднат живот/.

"Любов е едно от най-трудните неща за изиграване, защото очите не умеят да лъжат. Там всичко се вижда. Зрителят (театрален или телевизионен) не може да бъде заблуден. Любовните сцени, независимо какво се случва в тях, са връхна точка на желанието, на докосналите се вече души. Затова за тези сцени са много важни психическата настройка и партньорът."
Нашите най-трудното го играят най-добре. Всичко играят добре.

Здравейте!  Hug
Колкото по-малко остава, толкова пО нямам търпение!  Crossing Arms
Да идва 23 вече...  Rolling Eyes

Ето още една хубава илюстрация на значението на имената в 309  Peace

То затова и фирмата се казва "Трите цветя" или нещо такова...  Thinking
Много хубава илюстрация! Много красиви сестри. Преди ролята на Лале, Демет не ме грабна в никоя друга своя роля, но с тази си роля ме спечели за фен. Много е сладка и талантлива.

# 681
А ако се появи един ден...иззад онзи ъгъл.

Бебчето в сериала на Кадир гледа "309". Това е Онур на екрана.

# 682
  • Perla

Скрит текст:

Дано Мерич си спомни това. Може да стане хубав момент- да се срещнат пак така, на някой ъгъл и да си припомнят тази първа среща.

# 683

Скрит текст:

Дано Мерич си спомни това. Може да стане хубав момент- да се срещнат пак така, на някой ъгъл и да си припомнят тази първа среща.
Какво ли биха направили обаче, ако се срещнат така, на някой ъгъл? Биха ли разговаряли, или просто биха се разминали, всеки със спомените си? А ако си спомни, че съдбата им е уредила точно две срещи, в които той я е харесал, преди изобщо Нериман да се намеси? При първата среща хареса косата ѝ, при втората среща хареса устните ѝ!  smile3503

# 684
# 685
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Ай да им честито  Mr. Green. Скоро толкова хубава двойка не съм виждала  Naughty
Иншаллах  Praynig Praynig Praynig

# 686
Клипче със Сечко от предишен негов сериал. Хич не е лошо момчето, на някого ще му пари под краката.
https://www.youtube.com/watch?v=Fp-KotA1bXE

И още едно с екранната му любима - https://www.youtube.com/watch?v=g6QkNoWqkqc

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 20:35 от Дданни

# 687
Дефне ще е много бойна ми се струва.

# 688
Много хубава илюстрация! Много красиви сестри. Преди ролята на Лале, Демет не ме грабна в никоя друга своя роля, но с тази си роля ме спечели за фен. Много е сладка и талантлива.

Страхотна е Демет. И мен ме спечели, в Ягодите изобщо не я харесвах, но и тук повече си пасна с Фуки за мен  Peace

# 689
Скрит текст:

Страхотна е Демет. И мен ме спечели, в Ягодите изобщо не я харесвах, но и тук повече си пасна с Фуки за мен  Peace
Peace
Спомням си, че като гледах афиша за сериала, си казах, че това е един от сериалите, който няма да пробвам дори. Ама добре, че ти ли, Верчето ли, не помня кой каза, че етървичките го гледате и е интересен. Реших да го погледна и добре направих! Grinning И Фуки, и Демет са ми слабост вече!

Общи условия

Активация на акаунт