След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -190

• 25 571
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Котелина  Hug
Звездолинко  Hug мани мани,от 6 часа съм на крак значи  Crossing Arms

# 706
Ирка  Hug

Дани  Hug, на мен Дамла ми хареса във войната на розите - много хубава роля направи  Simple Smile

Котелина  Hug, не мога да чакам аз до утре вечер, почвам от сега с мръкането  Joy  Joy  Joy

Илде  Hug, само споменаха фраг и се зареди да чакаш  Laughing

# 707
Здравейте! Hug Hug
 Фрагманът е на път ,да видим кога ще ни ощастливят newsm78  днес , утре , newsm78  няма време.
Трябва и озет да ни пуснат с няколко снимки към него. И пак едва ли ще разберем какво  ни чака,но традицията трябва да се спази. Laughing

В Ранини има статия за сериала.

http://www.ranini.tv/ozel/18488/1/bazen-kurban-katiliyle-sucu-bolusurmus

# 708
  • в подножието на планината

Котелина, Hug Heart Eyes Елини, Hug Heart Eyes

Диде, Hug Heart Eyes имам радар за фраговете, щом чуя думичката и кацвам... Joy Joy Joy

Котелина  Hug
Звездолинко  Hug мани мани,от 6 часа съм на крак значи  Crossing Arms
spoko hug spoko hug

# 709
В тази статия пък коментират разликата в ръста на Елчин - 1,67  и Баръш - 1,87  newsm78
Каквато и да е, стоят добре един до друг  Peace

Зашумя се около старта на сериала, което е добре да четем в пресата за Елчин и Баръш

http://televizyongazetesi.com/kiralik-askin-yildizlarinin-boy-fa … inanilmaz/15030/2

# 710
Нормална разлика си е  Peace
Доживяхме значи до името Баръш да напишат Елчин в статиите hahaha  hahaha

# 711
Ирка  Hug

Дани  Hug, на мен Дамла ми хареса във войната на розите - много хубава роля направи  Simple Smile

Котелина  Hug, не мога да чакам аз до утре вечер, почвам от сега с мръкането  Joy  Joy  Joy

Илде  Hug, само споменаха фраг и се зареди да чакаш Laughing
Диди  Hug, а самия сериал Войната на розите заслужава ли си? Иначе на Дамла нещо в личицето не ми е по моя вкус, но в роля може и да става. В Една любовна история не ми допадна, но аз изгледах само първи епизод и то заради Елчинка, ама и тя не помогна. Grinning

А Илдето няма равна, подушва фрагманите отдалеч! Heart Eyes Hug

Да вървя сега да гадая какво са писали Ранини за сериала, че ми е любопитно.

20 см разлика между Елчинка и Боре - тъкмо главата ѝ по-удобно да пада на гърдите му, като части на пъзел, нали! Grinning

# 712
Здравейте форева Hug 

Вери  Hug Диди Hug Котелина Hug Дани Hug Ели Hug Ирка  Hug Илде Hug

Аааа, днес ще пуснат фрага, никакви такива утре   Naughty Mr. Green Щом казват, че е втори по ред значи е за сезона Rolling Eyes пък после имат задачата да пуснат и два за серията, така че нямат никакво време  Naughty Mr. Green да не се туткат

# 713
Ели  Hug

Виви  Hug, ти съвсем лакома значи - че за сезона, че за серията, остава да поискаш и кратка версия на серията  Joy  Joy  Joy 

Дани, на мен не ми хареса, всъщност издържах го до около 25 еп. и след това гледах с големи паузи, че и с прекъсвания, щото се надявах, че поне интригата при ГГ ще се върне към по-нормално русло    ooooh!  Каста беше страхотен, направиха чудесни роли,действието беше динамично, нямаше излишни лиготии, но от толкоз драма ми дойде съвсем до гуша. Явно не само на мен, защото втория сезон го финализираха набързо - мисля, че 6 серии само направиха. Та харесването е нещо относително -зависи какво харесваш.  

# 714
Дани, тоя сериал Войната на розите е направо психо-драма   Mr. Green не си го причинявай  Hug , а мислих, че е летен лек сериал, носи едно меланхолични настроение, всички само реват  ooooh! Joy

Диди, ама те са виновни, снощи написаха, че това е втори фраг, а ние дори първи си нямаме за серията, и затова реших, че може да пуснат  за сезона, той се явява втори  Peace Но каквото и да е, не отричам, че колкото повече, толкова повече  Naughty и ще съм доволна  Mr. Green hahaha

# 715
Скрит текст:
Ели  Hug

Виви  Hug, ти съвсем лакома значи - че за сезона, че за серията, остава да поискаш и кратка версия на серията  Joy  Joy  Joy  

Дани, на мен не ми хареса, всъщност издържах го до около 25 еп. и след това гледах с големи паузи, че и с прекъсвания, щото се надявах, че поне интригата при ГГ ще се върне към по-нормално русло    ooooh!  Каста беше страхотен, направиха чудесни роли,действието беше динамично, нямаше излишни лиготии, но от толкоз драма ми дойде съвсем до гуша. Явно не само на мен, защото втория сезон го финализираха набързо - мисля, че 6 серии само направиха. Та харесването е нещо относително -зависи какво харесваш.  
Hug Благодаря! Права си, харесването е толкова относително, че повече и не може да бъде. Но от твоето кратко резюме разбрах, че засега няма да пробвам Войната на розите. То и без това списъкът ми от сериали за този сезон изисква да направят деня 26 часа поне. Да не би само на Йомер да не му стига времето за всичко! Grinning

Виви  Hug от твоето включване пък разбрах, че не само засега, ами изобщо сигурно няма да се пробвам с Войната на розите. Joy

# 716
Ашка започва и пак се започна из медиите: Елчинка е капризна, на екипът около нея им е писнало от капризите ѝ; понеже е станала звезда, вече не взема 15 хил лири на серия, а 45 хил. лири. Добре, че са медиите да ни кажат колко е лоша Елчинка! Naughty

А тази снимка е от тази сутрин от нейния Инстаграм. "Спокойно, тихо!" казва.

# 717
  • Още у мъглата ...
Хеллоооооууу, ашкчета  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде по едно енергийно ашкено кафе  Grinning Hug

Не съм ви чела назад, но ще мина по редовете по-късничко Laughing Hug

# 718
Габи  Hug, енергийно ашкено кафе, особено с Боре - форева  hahaha

Ами, Дани, изчерпаха версиите за здравето и, за изгарянето, за алчността и /взема хонорари за незаснети серии  и не ги връща/, за непочтенността и /съди се с разни бивши приятелки/, за разногледството и, сега остава да я дъвчат за хонорари и капризи  Stop Пуста завист човешка  Mr. Green

# 719
Дани  Hug

То и аз Фуркан не го харесах е началото  Mr. Green много ми беше грозничък  hahaha ма сега като че ли свикнах и ми е чаровен  Peace това ми е достатъчно,не ми трябва някакъв красавец да ми се развява по тв-то,за да гледам  Peace
Ми тя и Демет има заслуга,да им паснат ролите,самите те се напаснаха много бързо ...още от 1-ва серия  Peace
Много ми е сладък Фуки  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт