На пазар във Варна - 44

• 80 913
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Ох, момичета  съвсем ме отчаяхте!
Да не говорим колко трудно успях да запиша час и че доктор Райков не работи със ЗК и не им знам там системата за издаване на документи, ако не се работи със ЗК.

# 481
Ох, момичета  съвсем ме отчаяхте!
Да не говорим колко трудно успях да запиша час и че доктор Райков не работи със ЗК и не им знам там системата за издаване на документи, ако не се работи със ЗК.

Не се отчайвай. Сигурно има вариант. Синът ми е в предучилищна група и го водя на частен педиатър. В медицинския център пишат на ръка някакви амбулаторни листи и на тяхна база издават извинителни бележки. Може и при д-р Райков да има такава система. А ако видиш зора - винаги има начин. Но съм съгласна, че е пълна недомислица

# 482
  • Варна
Мацки, помагайте, че вече луднахме всъщи с тези бусита  #Crazy
Ще ходим до МД с автобус от центъра/катедралата. Видях, че 13 е по тази линия. Къде трябва да слезем? Спирка Електрон или Мир? На картата първата ми се струва, че е тази под кръстовището на МД.

# 483
  • Варна
Мацки, помагайте, че вече луднахме всъщи с тези бусита  #Crazy
Ще ходим до МД с автобус от центъра/катедралата. Видях, че 13 е по тази линия. Къде трябва да слезем? Спирка Електрон или Мир? На картата първата ми се струва, че е тази под кръстовището на МД.
Майчин дом е по средата между двете спирки. Според мен от Електрон ще е по-близо.

# 484
  • Варна
Електрон е по-удачно. Мир вече е по-нагоре и трябва да се минава през подлеза под бул. Левски. Пресичането е по-сложно. Иначе Електрон се пада пред кметство Приморски, срещу голямата сграда на Fibank.

# 485
  • Варна
Много благодаря! Тази спирка ще е по-удобна.  bouquet bouquet

# 486
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ели, също е удобно и със 7,слизаш на Дубровник, поне няма баирче за превземане. 😊

# 487
  • Варна
За другия път ще знам. Мерси! Баира в комбинация с дъжд не ми хареса  Laughing

# 488
Здравейте
трябва ми синя рокля на Елза от Замръзналото кралство
къде да намеря на нормални цени?

# 489
  • Варна
Здравейте
трябва ми синя рокля на Елза от Замръзналото кралство
къде да намеря на нормални цени?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0385545004.html
http://www2.hm.com/bg_bg/search-results.html?q=frozenn&sort= … &page-size=80 - цялата им колекция с Frozen

# 490
ЗДравейте, да ме насочите за бяла елха тип борче, от тези с по-дългите иглички , откъде мога да купя...и да е изгодно ако може де:)

# 491
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Виж във Айсберга на ул.Пирин.

# 492
  • Варна
... не съм убедена, че специалистите могат да издават извинителни бележки.
защо пък да не могат, това е една проста зелена бележка, всеки може да я напише  newsm78

# 493
... не съм убедена, че специалистите могат да издават извинителни бележки.
защо пък да не могат, това е една проста зелена бележка, всеки може да я напише  newsm78
Ами и аз питам защо? На мен ми отказаха. Каза ми с амбулаторния лист да ида при ЛЛ за бележка. А иначе за малкия му вземам от педиатъра без проблем. На  някои явно не им се занимава. Аз друга причина не виждам.

# 494
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Къде продават фолиеви балони от тези около метър?От този тип:

Общи условия

Активация на акаунт