На пазар във Варна - 44

• 80 913
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Къде продават фолиеви балони от тези около метър?От този тип:

Скоро купувах от "Марбал и Лони" на ул. Генерал Киселов

# 496
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Благодаря!

# 497

Благодаря!
Има и на колхозния
..има и фирма парти джак, които ги доставят на място безплатно

# 498
  • Varna
Здравейте, търся спален комплект на Star wars ,ако е и с Дарт Вейдър ще сме много щастливи. Виждали ли сте някъде?

# 499
Къде продават Hugo Boss дрехи?  Сещам се само за Спортина.

# 500
  • Варна
От къде мога да купя найлонови калцуни, които да раздавам на майстори, за да не стъпват по новата настилка с обувки?  bouquet

# 501
  • Варна
В повечето аптеки.

# 502
  • TX
От къде мога да купя найлонови калцуни, които да раздавам на майстори, за да не стъпват по новата настилка с обувки?  bouquet
метро

# 503
  • Варна
Благодаря Ви, бързи, както винаги!  bouquet

# 504
Здравейте, търся спален комплект на Star wars ,ако е и с Дарт Вейдър ще сме много щастливи. Виждали ли сте някъде?
Скоро и аз обикалях за спални комплекти,ама никъде не съм мяркала по магазините. Днес във виврето беше пълно с разкошни детски спални комплекти. Имаше и Star Wars и то много, май и в Айкото гледах и Мастерхауса....Имам от Айко , страхотни са....страхотен ранфорс и щампа.

# 505
И аз да питам нещо... единият ми син иска трансформърс, който се превръща в кола. Взехме един от раята, пълен боклук, пластмасов за нищо не става. Чувала съм, че имало някакви метални, здрави, ама нито марка знам, нито къде се продават. Ако някой е запознат да ме насочи.

# 506
  • Варна
И аз да питам нещо... единият ми син иска трансформърс, който се превръща в кола. Взехме един от раята, пълен боклук, пластмасов за нищо не става. Чувала съм, че имало някакви метални, здрави, ама нито марка знам, нито къде се продават. Ако някой е запознат да ме насочи.
Цената им на едното - 190 лв
На другото - 250 лв
Тези цени намерих в нета.

# 507
Цената им на едното - 190 лв
На другото - 250 лв
Тези цени намерих в нета.
Добре, а може ли линк какво точно представляват и каква марка са, да видя из амазона и ибей няма ли някое по на сметка...

# 508
  • Варна
Ако децата са гледали една и съща реклама,
но около мен момчетата само за тази реклама говорят,
синът ми каза, че били тези двете рекламирани по тв

http://www.igra359.bg/dickie-transformira6ta-se-kola--dinozavar- … rimlock-116/16870

http://www.igra359.bg/dickie-transformira6ta-se-kola-robot-flip- … mblebee-116/16869

# 509
  • Вестерос

Благодаря!
Има и на колхозния
..има и фирма парти джак, които ги доставят на място безплатно
Къде на колкхозния? Искам точно 30 аз и ако знаете цена?

Общи условия

Активация на акаунт