На пазар във Варна - 44

• 80 906
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте ,

Препоръчайте ми аниматор за детски рожден ден . Спешно е, а нямам време . Информацията в интернет ме обърква още повече.

Благодаря!

# 511
Къде продават фолиеви балони от тези около метър?От този тип:

Скоро купувах от "Марбал и Лони" на ул. Генерал Киселов
Благодаря!
Има и на колхозния
..има и фирма парти джак, които ги доставят на място безплатно
Къде на колкхозния? Искам точно 30 аз и ако знаете цена?
Том където са гаражите...във всичкште магазини за фойерверки има..пада се зад Елитис блоковоте.
Цена за 1 балон е около 14лв. с хелии и около 10лв. с въздух За цяла цифра 30...не знам Simple Smile

# 512
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Къде на колкхозния? Искам точно 30 аз и ако знаете цена?
Отзад в гаражите на големите блокове, точно от магазин за пиратки купих аз.Имаше различни цветове.Всяка цифра струва 8 лв, а ако се пълни с хелий стават 15лв.За двете ми излезе 30лв, но си летят още в хола и са много готини.

# 513
  • Варна
И аз да питам нещо... единият ми син иска трансформърс, който се превръща в кола. Взехме един от раята, пълен боклук, пластмасов за нищо не става. Чувала съм, че имало някакви метални, здрави, ама нито марка знам, нито къде се продават. Ако някой е запознат да ме насочи.
В хополенд има. Ние имаме тези от 50лв и са добре, но са малки. Като гледам както сте коментирали мисля, че няма да ти свършат работа. Има и един 178лв. Може би той ще е от класа, който търсиш
 В търсене transormers излизат.

# 514
  • Варна
Здравейте, търся спален комплект на Star wars ,ако е и с Дарт Вейдър ще сме много щастливи. Виждали ли сте някъде?

VIVRE
Мярнах няколко тук.
https://www.vivre.bg/c-11493/outlet_%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0% … D1%82%D0%B0%D1%8F - пускам така линка, че с търсачката им не излизат всички.

# 515
  • Вестерос
Мерси  Hug

# 516
Трябва ми сайта на м-н за козметика и перилни препарати Ре Фреш в медицински комплекс Марешки. Фирмата е Стар ООД, но с търсене , не  откривам сайта, дава ми разни други фирми. Знам, че преди време някой беше дал линк към сайта....

# 517
  • Вестерос
Аз мисля, че нямат.  Blush Пазарувам постоянно от там и не съм видяла да има притурки за сайт или нещо от сорта.

намерих само това

https://www.facebook.com/ReFresh-331463177061229/

# 518
И аз с въпрос Simple Smile от къде да си купя прясно и истинско телешко месо? Само да не е в кварталите Simple Smile

# 519
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Месарския магазин след фотото на Червения площад(преди светофара във дясно посока Морската). 😊😊😊

# 520
  • Варна
Камея,да не е този http://vmclub.bg

# 521
Здравейте!Можете ли да ми помогнете с информация, къде във Варна мога да намеря дамски и мъжки ватирани дънки(нямам мнго време да обикалям всички магазини,затова моля за помощ,ако някой знае къде точно има със сигурност такива) Hug

# 522
  • Вестерос
Аз за пръв път чувам за ватирани дънки  newsm78

# 523
Здравейте! Търся си силиконова вендуза за антицелулитен масаж, но в много аптеки я няма, а на едно място дори ми казаха, че е забранена за продажба.  Thinking

# 524
  • Варна
Здравейте!Можете ли да ми помогнете с информация, къде във Варна мога да намеря дамски и мъжки ватирани дънки(нямам мнго време да обикалям всички магазини,затова моля за помощ,ако някой знае къде точно има със сигурност такива) Hug
Бях мярнала табелка, че се продават такива дънки в едно от магазинчетата на Червения. От светофара като се тръгне в посока Чаталджа от лявата страна, след дюнерите. Там има няколко магазинчета за дрехи. Не съм сигурна в кое точно обаче.

Общи условия

Активация на акаунт