На пазар във Варна - 44

• 80 894
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!Можете ли да ми помогнете с информация, къде във Варна мога да намеря дамски и мъжки ватирани дънки(нямам мнго време да обикалям всички магазини,затова моля за помощ,ако някой знае къде точно има със сигурност такива) Hug
Виждала съм във Фиолата.

# 526
  • Варна
Здравейте! Търся си силиконова вендуза за антицелулитен масаж, но в много аптеки я няма, а на едно място дори ми казаха, че е забранена за продажба.  Thinking
Има в магазини Самоздрав

# 527
Момичета, продават ли още във Варна имитации на D&P PERFUMUM? Имаше преди магазинче срещу Елитис на пазара, но снощи в тъмното  нещо не го открих.  Имах поръчка за приятелка и така и не я изпълних. Преместили ли са го, или е закрито? Доколкото разбрах май няма да ги внасят вече.

# 528
  • Варна
Ватирани дънки съм си купувала от гаражче на ул. Никола Кънев ( близо до д-р Пискюлиев).

https://www.google.com/maps/@43.2057425,27.9068278,3a,75y,281.75 … e0!7i13312!8i6656

# 529
Здравейте! Търся си силиконова вендуза за антицелулитен масаж, но в много аптеки я няма, а на едно място дори ми казаха, че е забранена за продажба.  Thinking
Има в магазини Самоздрав

Благодаря! Simple Smile

# 530
  • На ръба..
Къде мога да дам да ми изготвят многолистен календар с добро качество и сносна цена в района на центъра или Чаталджа?

# 531
  • Варна
Рекламна агенция Екстрийм ти е в района.С тях работи и фотографката,на която поръчвам всяка година календари и качеството си заслужава!

# 532
Искам да запиша малката на рисуване  newsm78 Да ме посъветвате за школа, детето е на 4 години

# 533
Искам да запиша малката на рисуване  newsm78 Да ме посъветвате за школа, детето е на 4 години

И аз се интересувам. Намерих в нета това: http://funtazia.bg/courses/art-shkola-po-prilozhni-izkustva/
Но нямам отзиви и още се колебая

# 534
Къде има дамски зимни якета на добри цени? Гледах, но 80—90лв. за китайски стоки от алито не ми се дават  Crossing Arms Crossing Arms И масово малка номерация...

# 535
  • Вестерос
В магазините около пазара?  Ако си търсите шушляк по магазините в мола няма ли по-евтини? Аз от над 10 години нося две от теранова и от юби джийнс. Бях гледала нови на Баба Тонка магазинчетата, май турски бяха, а не китайски. Във Фиола има доста, не знам обаче какво производство са, имам роднини доволни от техните. И между другото много хубави и нови якета съм виждала и по вторите употреби.

# 536
  • Варна
http://hubavo.eu/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0% … ermochasha-koleda

Къде да търся подобни термочаши, с коледна тематика? Търся нещо до 10-15 лв.  newsm78

# 537
  • Варна
Виждали ли сте някъде таблетки за миялна Fairy platinum? Търсих и онлайн, но без успех.

# 538
Виждали ли сте някъде таблетки за миялна Fairy platinum? Търсих и онлайн, но без успех.
Казаха ми, че има в Елитис Фейри, но не знам дали е платинум.

# 539
  • Варна
Казаха ми, че има в Елитис Фейри, но не знам дали е платинум.
Ще погледна, благодаря! Търся точно Platinum. Другите не са добри.

Общи условия

Активация на акаунт