На пазар във Варна - 44

• 80 888
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде във Варна продават продукти на Керастаз,като изключим Рибката?Може и салон.

# 541
  • Варна
И аз се присъединявам към въпроса за школа по рисуване за 4 годишно дете. Фантазия са ни стари приятели и мислех да пращам там дъщеря си, но откак се преместиха нито мястото ми е удобно, нито часовете. Докато се разхождах попаднах на това:
http://shkola-magia7-varna.com/shkoli_magia7_varna.html
Някакви отзиви?

# 542
Къде във Варна продават продукти на Керастаз,като изключим Рибката?Може и салон.
Виждала съм в салона за красота, който е в Мол Варна. За съжаление името на салона ми убягва. Беше преди доста време обаче.

# 543
Виждала съм в салона за красота, който е в Мол Варна. За съжаление името на салона ми убягва. Беше преди доста време обаче.
В салони Нуши, също ги продават.

Ако не ти е спешно виж английските сайтове - доста хубави промоции има в момента Simple Smile

# 544
Studio K

# 545
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много ви благодаря.

# 546
Къде в града има магазин за музикални инструменти и школи по китара?На Мария Луиза не намерих каквото търся, а на Державин е все затворено.

# 547
Музикален магазин има на улица "Климент" 14, близо до ОД на МВР.

# 548
Музикален магазин има на улица "Климент" 14, близо до ОД на МВР.

Благодаря!Не го знаех, ще го потърся bouquet

# 549
Къде в града има магазин за музикални инструменти и школи по китара?На Мария Луиза не намерих каквото търся, а на Державин е все затворено.

И мен ме интересува същото
Търся 3/4 акустична китара за сина си плюс уроци.
Айде китарата и онлайн мога да я поръчам, но с уроците се озорих бая Simple Smile
Харесва ми Рокскул, но ми идва скъпичко за 9 годишно дето никога не е хващало китара / като добавите и, че съм сигурна как на третия урок ще се откаже/...

# 550
      Аз също търся 3/4,но все пак трябва да се пробва.На мен ми препоръчаха учител, пада се 12лв. На час, мисля, че е нормално.

# 551
Някой знае ли фризьорски салон във Варна,където работят с боите на Наши?

# 552
  • Варна
Момичета, търся добра козметичка за почистване на вежди.Става въпрос за първо почистване и оформяне и ми е много важно да намеря някоя наистина добра

# 553
Търся мнения къде да запиша курс по английски език Simple Smile
Не искам да пускам нова тема, споделете моля ви отзиви, които имате... bouquet bouquet bouquet

# 554
  • Варна
Момичета, търся добра козметичка за почистване на вежди.Става въпрос за първо почистване и оформяне и ми е много важно да намеря някоя наистина добра
Серджи на ул.Неофит Бозвели 19 студио Фешън ще дам и тел, почиства с конец, и преди сме я обсъждали в темата 0897 804 455, в понеделник почива целия салон обаче Naughty

Общи условия

Активация на акаунт