Искам да кажа ... (88)

• 69 050
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Светалчо, той от 1 седмица си е тук..
Просто е пораснал много.
Преди след всяка ваканция с баща му - 1 месец след това не се дишаше.

# 121
Добро утро!

Ивъл, честит рожден ден! Да си много здрава!

Мър, стискам палци  Praynig

# 122
Честит рожден ден, евил, жива и здрава да си  bouquet
Мър, стиснати палци и от мен!

По темата - хич не обичам да спя, ама няма как  Laughing
Направо загубено време ми е това. Обикновено към 12-1 си лягам и сутрин ставам рано.
Зимата, когато децата са на училище заспивам рано и се будя посред нощите и съответно на следващата вечер заспивам още по-рано  ooooh!

Довечера съм на родителска среща на малката (4 клас), за голямата още не са казвали (6 клас)  Peace
Ще видим има ли промени някакви.

пп: Видях Ени, много е пораснала, видях и на Мър страхотните снимки  Hug

ппп: Янче, невероятен десерт - очите ми останаха в него, снощи го сънувах направо. Браво - ти си нашия Мастър шеф. Ако може рецептата. А сладоледа и той ли е домашен. И ако може в темата с рецептите да добавите и снимката там  Blush

# 123
Лиляна, днес една майка ми каза, че второкласниците няма да имат бележници. Така ли е наистина?
Вярно е, втори и трети клас нямат бележници. От къде знам - от родителската среща на второкласника.
Ти, Янтра, усмихна утрото ми!

Аз също съм недоволна от втората смяна. Ако сутринта децата са били на занималня(моите не ги пускам) са станали рано, напълнили са си коремчетата на обяд и след това в клас. Уморени и с пълни тумбачета- децата едвам гледат. Така им се доспива на горките. А това го казват и учителите. Много странен факт при нас. Сутрин си имат стая за занималнята, но не могат да учат сутрин защото "няма достатъчно стаи".
Мър, после да се похвалиш! Успех!
Екс, нещата вървят към друго ниво вече! Радвай се, че сега ще се появи някое гадже и после целувка ще видиш през крив макарон.

# 124
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светалчо, той от 1 седмица си е тук..
Просто е пораснал много.
Преди след всяка ваканция с баща му - 1 месец след това не се дишаше.

Какво да ти кажа, Екс...И на децата им е трудно. Аз съм дете на разведени родители, знам какво е. Макар че нашите съумяха да запазят културни отношения, пак беше тежко. И още е. Бащите си отидоха - и родният, и доведеният, но майка е тук и щадейки я, много неща държа в себе си.

Доколкото разбирам, момчето ти е и в преходна възраст.
Ще мине и това, ще останете приятели после.

# 125
  • София
Ее, той на Екс сина май вече си има гадже Simple Smile

Растат си децата, растат и установяват, че не е толкова ужасно да са близки с родителите си (както им се е струвало на 13-14)  Laughing

# 126
Добро утро bouquet
Започнах работа и рядко се вясвам Crazy

Лиляна, що за глупост сега с новите разпределения Rolling Eyes Повече бумащина Tired

# 127
Ее, той на Екс сина май вече си има гадже Simple Smile

Растат си децата, растат и установяват, че не е толкова ужасно да са близки с родителите си (както им се е струвало на 13-14)  Laughing

Бърди..май и дано да е така.. Heart Eyes
П.С - те с гаджето се раделиха още в началото на лятото, скоро сигурно ще завъди пак..)

Светалчо, ние винаги сме били в добри отношения с баща му, ама..

# 128
А аз пък съм много доволна след родителската среща вчера - децата ще започват училище в 8:50, а големите - в 8:00. Крайно време беше някой да помисли какво е добре за децата, а не какво е най-удобно за родителите и този садизъм за започване на часовете в 7:30 да отпадне, макар че за двусменните училища си остава.

# 129
  • София
Чакам родителската среща на седмокласника с омерзение. Математичката е големият ми проблем - не струва като преподавател и е кофти човек /злобна и отмъстителна/. Нищо не може да се направи. Училището е малко, има само две учителки по математика и тази се падна на нас. На всичкото отгоре е приятелка с директорката, така че положението е шах и мат.  За моя изненада всички други учители не просто стават /всъщност и учителката по английски хич я няма, но нея не я преживявам толкова много/, а са добри преподаватели и чудесни хора. А тази е ужас на ужасите! И като си мисля, че годишната оценка за кандидатстване в гимназия зависи от нея ... просто ми е лошо от сега.

# 130
  • Варна
Благодаря ви за милите пожелания  Hug

Вчера и аз бях на родителска на последния първолак.
Няма да имат бележници, нито лични карти, освен ако
последните не им били нужни за градския транспорт.
Пак ще го играя превозвач, третокласничката започва
занятия в 7:30ч., а първолака в 8:30ч. Какви ще ги дървя
1 час не зная... ама много, много тъпо. Следобяд същата
работа пак единия по-рано , другия на занималня...
баси разтъкаването. Писна ми!

# 131
Честит рожден ден на Евил! И стиснати палци на Мър.

Моят син почва училище в 8:50. Много им е странна програмата. Три дни седмично имат по 8 часа, по 45 мин. Свършват към 4. Карат по два часа един след друг, няма междучасие между всеки час. Два дни са с по 5 часа и свършват към 1.

Нямат оценки все още. Дори не знам кога ще имат, вероятно от 6-ти клас нагоре.

Тази година имат учебник по морал, който се нарича „Светът на емоциите“. Прелистих го, доста интересно ми се стори.

По колко време ви се вижда нормално за дете на 9 г. да прекарва в игра на телефон, таблет, гледане на ТВ и пр.? Искам да сверя часовника.

Да си кажа и мъката. Харесах си два чифта боти от Camper и съм в жестока чуденка дали да ги поръчам или не. И двата модела са такива, че бих си носила страшно много, обаче цената ме спира.

# 132
Флорче, на мен ми се струва нормално два пъти по 1 час. Като въобще не мисля, че имат нужда от телевизия в истинския смисъл на понятието, а само от някое филмче.

# 133
Светалчо, какво имаш предвид под два пъти? На ден, на седмица?

# 134
На ден. На седмица е нереално за съвременните деца, които боравят с телефона на тате или мама още на 2 г., а на 5 не могат без таблет. Joy
Моят човек, който онзи ден навърши 6, цяло лято ми обясняваше как не може да живее без интернет и че е крайно време да имаме и в Банкя.

Общи условия

Активация на акаунт