Искам да кажа ... (88)

• 68 658
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Ще гледате ли довечера Биг Брадър?
Аз си признавам без бой! Много ще ми е забавно да им гледам сеира.

# 316
Довечера започва ли? В колко?

Направих кекс и чакам да стане, че да си го изям. Целия. Сама. Изпитвам някаква брутална нужда за сладко и няма насищане. Отделно ме наляга депресия и усещам, че скоро всичко ще ми е нетърпимо.

# 317

Направих кекс и чакам да стане, че да си го изям. Целия. Сама. Изпитвам някаква брутална нужда за сладко и няма насищане. Отделно ме наляга депресия и усещам, че скоро всичко ще ми е нетърпимо.
Довечера в 20.00 започва по Нова, а по Бтв започва Фермата.
Антигона прочетох, "правих секс"!!! Да ти е сладко. И аз от два дни само преживям! Разбирам те!

# 318
Антигонче, хубавице, чета аз Мариат за брадъра и си мисля, че видях в мола Христо и онази силиконената му булка, дето я юркаше в един от Брадърите и стигам до твоето постче и си чета "Правих секс..." и очите  ми на 6, викам си, леле, мацките как се хвалят, аз пак съм изпуснала Joy hahaha hahaha Joy
Никакви депресии, нали не те тормози 15-ти септември  Mr. Green
Цял ден се мотахме навън. Цял, цял, от обяд някъде, взех си боя, трябва да се мацам ooooh!
Иначе мола, прилично празен, или по-скоро полупълен. Имаше си места за паркиране доволно, спокойно беше, нищо не си купихме обаче.
Прочетох, че е имало земетресение. Ние нищо не усетихме, а вие?

# 319
ЕЕе оня Христо прекаляваше. Аз не бих го изтърпяла.
Незнам защо, но някой като напише у форума кекс и винаги първата ми асоциация е секс! Пък не съм останала гладна! Що така?

# 320
ЕЕе оня Христо прекаляваше. Аз не бих го изтърпяла.
Незнам защо, но някой като напише у форума кекс и винаги първата ми асоциация е секс! Пък не съм останала гладна! Що така?
Именно де, не си гладна  Laughing и аз така го чета, споко  Stop
А Христо, поостарял, озърта се, озърта се, ма никой не го отразяваше - жена му в целия си блясък събираше погледите  Crazy

# 321
Тя, Христовата жена, ако си махне малко от блясъка по- хубава ще ми се види. Много екстеншъни, силикон, много чудо!

# 322
E, бива ли да сте с толкова мръсно подсъзнание Simple Smile Кой Христо, от Биг Брадър Фемили ли? Жена му ми е отвратителна, не знам на живо как е. С много кич и гумени неща по нея съм я запомнила. И изгоряла руса коса. Абе, отврат.

# 323
O, и аз се нареждам за брадъра тази вечер Crazy Мъжа ми как ли ще ме изтърпи, освен да слуша музика на компа със слушалки и да ми даде свободно.Тия простотии хич не ги понася  Mr. Green
Хапвай си Антигонче, и аз как съм се заформила Tired иначе си купих 2 рокли, но за 15-ти нямам идея как ще прибера корема.Продавачката като ме оглеждаше докато я мерих ме посъветва да си "гълтам" корема  Joy голямо гълтане ще пада Laughing

# 324
Ай сега честни сме  Mr. Green
За Христовата жена, опитах се да звуча ... възпитано и да не съм груба... но потвърждавам - отвратителна е, даже се чудя възможно ли е нормален човек да се приведе в подобен вид newsm78 Не мислА...

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 19:19 от blackcat6

# 325

И аз прочетох секс. Като бях бременна неистово ми се ядеше сладко,  за момченце.

# 326
  • Ямбол
Благодаря за напомнянето за Брадъра. Щях да си пускам новините с час назад, че съм се разчистила тук. Ама Брадър ще се гледа, новините - друг път.
Останаха ми две стаи и засядам. То и поръчка мусака има, ама ще е паралелно с гледането.

# 327
Аууу, страхотни снимки, Гърция е прекрасна  Hug
Едва ли обаче ще се престраша за яхта. Поне не толкова малка.
Днес се разходихме до Русе - малко пазар, пък и със сестра ми да се видим. Хубав ден. Седнахме да обядваме в ресторант Понтона. Страхотна храна, основно риби, приготвени невероятно. А десерта ме довърши - орехов сладкиш с натурален шоколад. С две думи препоръчвам го горещо.

# 328
Руми, не ни разваляй диетата с този орехов сладкиш! Днес сме на секс, опс кекс!

# 329
Само да се докопам до рецептата за сладкиша заменям цяла седмица секс за него  Mr. Green
Ама страхотен   Blush

Общи условия

Активация на акаунт