Искам да кажа ... (88)

• 69 002
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
 Hug на всички ученичета, още веднъж, много успешна година. На учителите- хъс и сила за предаване на нови знания. А на майките, спокойствие и много усмивки!  bouquet

Довечера съм на пита, обърках се, че е вчера, а то било днес. Обичам бебенца и искам да го нагушкам  Heart Eyes
Кръщене не знам дали ще има скоро, но на тези, на които им предстои, да мине прекрасно, красиво и весело!

Аз пък снощи, разбирайки че все пак не съм на пита, прекарах чудна вечер вкъщи. Най-сетне изгледах филма Джули и Джулия, с любимото пихме вино, идилия. Сега така съм се запалила по френската кухня... Искам да се запиша на курс или поне да си купя книга, ама автентична и да започна от "А". Там приготвяха бульони, сосове...изпипана работа. Аз, смея да твърдя за себе си, че готвя много добре, потвърдено от няколко гаджета до сега, двама от които имаха глупостта да го кажат пред майките си и че аз готвя по-добре от въпросната майка, което ..нали.. беше последвано от  ooooh! моя страна и  Twisted Evil от страна на майката. Но моето готвене е обикновено. Всичко стандартно..да, вкусно е, ама си мисля, че ако се поразровя, ще достигна нови висини, за които не съм подозирала. В бонус имам ящен мъж, готов на всякакви опити в името на гурманското ми осъвършенстване, така че ми остава само да се развихря. И да се примиря с мисълта, че никога няма да съм слаба.

# 616
Захир, много ме усмихна поста ти.. Heart Eyes

# 617
Филмът и аз съм гледала. Обожавам да готвя. Аз съм призната от свекървата. Като младоженка бях разнасяна с добри думи по приятелки и съседки. Blush
Наздраве! Реших да полея мрънкането от предните постове с вино.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 13:51 от mariat

# 618
  • В Космоса
На добър час на всички ученици и учители!  bouquet
Забравих да ливна вода на нашите ученичета от бързане, но поне им гърмях конфети. Изпуснахме тържеството, обаче, че сестра ми каквато е завеяна, не разбрала точния час и като отидохме всички бяха влязли по класните стаи.  ooooh!

# 619
На добър час на всички ученици и учители в темата! А на родителите - здрави нерви.

# 620
  • Някъде там
На добър час на всички ученици и учители! bouquet
Искам да кажа че понякога хората  не осъзнават какво причиняват на околните в стремежа си да се докажат.И се чудя изобщо мислят ли за друг,освен за себе си? Rolling Eyes #Cussing outЗа мен и децата ми 15 септември, донесе не само положителни емоции и лошите развалиха много деня.Не се чувствам вече празнично.

# 621
  • София
Благодаря на всички.Личната препоръча тези пл'с още няколко аз да си избера кой  Laughing
Ние кръщене не сме правили нито всички там погачи,прощъпулници и незнам има ли и други риъуали.Срещу нас е училището и сутринт преди 8 се събудих с - едно две проба ей,чуваме ли се, проба ей и тих бял Дунав. Joy

# 622
Прибрах се нервна и скапана от работата и се дърлям ненужно във форума, но детето ме зарадва Simple Smile. Дойде си от тренировка и ме видя, че съм като кълбо нерви и каза, че той ще направи вечерята.

Направи бекон с яйца Simple Smile и дори почисти след готвенето. Някак леко и щастливо ми стана и си лягам с усмивка.

# 623
  • дядовата ръкавичка
Да е успешна и спокойна учебната година на всички ученици, учители и родители!
Мисля, че днес за последен път бях в училище на 15 септември с новоизлюпената гимназистка. А обичам този ден, ще ми липсва.

# 624
      На добър час, здрава и успешна нова учебна година! bouquet

Ние сме от "новаторите"- V клас по нова програма.Не виждам нещо чак "революционно " ново, повече ме притеснява броят на учебните часове и как в есенните и зимни месеци ще избутаме втората смяна.Имаме 3 дни по 6 чака и два- по 7 Sad

# 625
Хм, ние също сме от новаторите, но ще е първа смяна цяла година.

# 626
Кой спомена за филма "Джули и Джулия"? Здрав да е! Много ми хареса:) Обичам готварски филми многооо! Искам още такива, гледала съм "На един разстояние" и още някои, но не помня заглавията newsm78 Аз напоследък много неща не помня, имена, лица, дори случки от близкото минало.

# 627
И ние ще сме "опитни зайчета"... В понеделник сина ми има 8 часа, а след товс е на курс, ще има 40 минути за придвижване, дано се стикоеаме и да има успех цялата тая работа, че вече се притесних, като му видях програмата.

# 628
  • Пловдив
Ето ме и мен.
Честита нова учебна година.  На всички- учители, родители, ученици, Светалчо и на теб!  bouquetМного шестици, никакви отсъствия по здравословни причини и много забавления в училище!
Странно ми е как се тълкува един и същ закон в една и съща държава, но моят второкласник ще е с бележник, а на Янтра нейния- тц. Мрън!
В последния момент и ние сме с бележници, успокой се. Нали знаеш - всяка заповед е последна. Laughing Laughing Laughing

# 629
EEE не! Ти ме разби!

Общи условия

Активация на акаунт