на всички ученичета, още веднъж, много успешна година. На учителите- хъс и сила за предаване на нови знания. А на майките, спокойствие и много усмивки!
Довечера съм на пита, обърках се, че е вчера, а то било днес. Обичам бебенца и искам да го нагушкам
Кръщене не знам дали ще има скоро, но на тези, на които им предстои, да мине прекрасно, красиво и весело!
Аз пък снощи, разбирайки че все пак не съм на пита, прекарах чудна вечер вкъщи. Най-сетне изгледах филма Джули и Джулия, с любимото пихме вино, идилия. Сега така съм се запалила по френската кухня... Искам да се запиша на курс или поне да си купя книга, ама автентична и да започна от "А". Там приготвяха бульони, сосове...изпипана работа. Аз, смея да твърдя за себе си, че готвя много добре, потвърдено от няколко гаджета до сега, двама от които имаха глупостта да го кажат пред майките си и че аз готвя по-добре от въпросната майка, което ..нали.. беше последвано от
моя страна и

За мен и децата ми 15 септември, донесе не само положителни емоции и лошите развалиха много деня.Не се чувствам вече празнично.
. Дойде си от тренировка и ме видя, че съм като кълбо нерви и каза, че той ще направи вечерята.

Аз напоследък много неща не помня, имена, лица, дори случки от близкото минало.