Звездни компромати - 299 част

• 136 614
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Ми хубава му е жената на Галин. И на фотосесиите ми харесва.

# 526
  • Бургас
Мел Гибсън ще става татко за 9-ти път
http://www.manager.bg/lyubopitno/mel-gibsn-shche-stava-bashcha-za-deveti-pt

П.П.Извинявам се ако вече е коментирано, но на моменти не мога да ви изчета всички коментари  Blush

# 527
  • София
Мен пък ме вълнува кога Брус Уилис ще стане мъжки татко!  Mr. Green

# 528
  • Once there was a Hushpuppy...
Галена претърпя голяма трансформация, но за съжаление не мога да я харесам Rolling Eyes Пред очите ми винаги изплува онзи вид на пъпчиво с големи пори мазно лице от зората на кариерата й....запечатало се в съзнанието ми Confused

още....

Другите каквито и подобрения да си правиха, поне бяха симпатични и преди. Не ми се коментират кичозните тоЙлетчета от началото на фолк кариерите ooooh!

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 15:39 от Hushpuppy

# 529
  • Бургас
Галена претърпя голяма трансформация, но за съжаление не мога да я харесам Rolling Eyes Пред очите ми винаги изплува онзи вид на пъпчиво с големи пори мазно лице от зората на кариерата й....запечатало се в съзнанието ми Confused
Другите каквито и подобрения да си правиха, поне бяха симпатични и преди. Не ми се коментират кичозните тоЙлетчета от началото на фолк кариерите ooooh!
То едно време всичките бяхме като гърмяни зелки, така че Галена не прави изключение. За мен е единствената фолкаджийка, която наистина ми харесва визуално и чиито интервенции са наистина успешни.
Аз не се сещам за певица, която не е изглеждала като евтина кръчмарка и да е била хубава преди намесите на чичо доктор.

# 530
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мен пък ме вълнува кога Брус Уилис ще стане мъжки татко!  Mr. Green
hahaha

Мис, Камелия беше хубава и отпреди скалпела. Пък на мен и Галена ми харесваше- виждала съм и снимки като ученичка (имах съквартирантка, с която са учили в едно училище) и според мен си беше красавица и като малка под всичкия ретро-кич, характерен за проста шуменска девойка.

п.п. мазното с едри пори лице може да е далеч по-красиво от някое с идеална кожа, но с черти на кон, които по-трудно се крият и един добър фдт не им стига. Емилия например по-трудно ще мине за хубава от Галена.

# 531
  • където ми харесва
Единствената, която съм признала, че беше хубава ПРЕДИ да стане известна е Андреа.
Галена и преди и сега е ок.

# 532
  • Once there was a Hushpuppy...
Аа, може, може и е да по-красиво мазно лице с пори.Няма да споря, всяка си има вкус и всеки вижда различно Peace
Моето, съвсем лично и не ангажиращо мнение си казвам за Галена.

# 533
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гаел Гарсия-Бернал Heart Eyes
Скрит текст:

Джеймс Франко
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 13:18 от Лимонадената Джо

# 534
  • Пловдив
Тия кукли видяхте ли ги... Mr. Green
Скрит текст:

# 535
Ужасно ми изглежда! ooooh! С нейния тъмен тен, кой я е подвед, че ще й отива русото? Погледнах по-стари снимки от профила - там, където е с много леки кичури по дължината, е много по-добре. Жалко! Косата израства, но не така стои въпросът с акъла...

Много погрозня това момиче. Няколко пъти ми се случваше да попадна по тв-то на новата й песен/клип и все си мислех, че това е  Жана Бергендорф, докато не се загледах в надписите и не разбрах, че е Михаела.  ooooh! На клипа с тия фъндъци по косата, пък и текста...."мойте мацки, твойто crew"...

# 536
Е, то това е Дивна, не Михаела, ма погрозняването важи и за двете!  Laughing

# 537
Галена си е била винаги хубава, но преди е била с кофти дрехи и с много кофти грим. Тогава всички ги гримираше този Бони и ги правеше на маймуни. То е и до снимка, ъгъл на заснемане и осветление де. На тези снимки от началото на кариерата и ми харесва :
Скрит текст:

Последното ревю на Marc Jacobs е с подобни прически като тази Grinning :

# 538
Е, то това е Дивна, не Михаела, ма погрозняването важи и за двете!  Laughing
Представи си значи колко са разпознаваеми....  Joy Joyе Joy

# 539
  • Sofia
Дивна е на половина на ръста на Филева

Общи условия

Активация на акаунт