Хотели в Троянския Балкан!!!

• 114 056
  • 590
  •   1
Отговори
# 150

Освободиха ни се 3  дни 15,16,17... ФЕЯ е заета. Друго място с топъл вътрешен басейн?
Върни малко в темата,толкова много сме изписали....

# 151
  • София
Здравейте!
Имате ли скорошни отзиви за Хотел Троян Плаза? Търсим хотел с вътрешен басейн, но предпочитам в града, а в околността, защото сме с три деца и превозването е трудно.
Благодаря!

# 152
  • Ловеч

Освободиха ни се 3  дни 15,16,17... ФЕЯ е заета. Друго място с топъл вътрешен басейн?
Върни малко в темата,толкова много сме изписали....
Чела съм я, но нещо ги обърках с тези еднакви имена.

# 153
Така , с хотел ФЕЯ приключихме ......

Ще намерим друг хотел с вътрешен басейн - кой други имаха вътрешен ?

Ето този има вътрешен басейн:
https://grabo.bg/fevruari-krai-troian-0wt7943

Toзи сега добре изглежда.

# 154
Така , с хотел ФЕЯ приключихме ......

Ще намерим друг хотел с вътрешен басейн - кой други имаха вътрешен ?

Ето този има вътрешен басейн:
https://grabo.bg/fevruari-krai-troian-0wt7943

Toзи сега добре изглежда.

Само изглежда...Със сменено име,не се връзвайте !! Ето съвсем скорошен коментар от букинга "Хотела е в упадък.Тотално разминаване от снимките качени в сайта на хотела.
Всичко е занемарено."

# 155
Здравейте  ,

От Алфаризорт и Балкан кои от двата хотела ще препоръчате ? Доколкото ми е известно и двата са само с външни басейни , според вас къде ще е по-топла водата ? За Алфаризорт твърдят че била минимум 34 градуса , не мога да преценя в това време ще може ли да се ползва външен басейн . В Балкан на сникте се виждат няколко външни басейна ....

Относно храната и облужването кои е по-добър ?

Понеже обмисляме да резервираме само закъска и вечеря в самия Чифлик къде ще препоръчате за обяд . Четох нещо за някаква гостилниця Хитър Петър , къде точно се намира ?

Последен въпрос , къде са най близките забележителности около Чифлика ? (освен манастира )

# 156
  • ново
За храна мога да препоръчам механата на комплекс Чифлика, за настаняване не мога да коментирам, местна съм Blush
http://www.komplekschiflika.com/настаняване-и-цени

Хитър Петър е от другата страна на реката по път за Чифлик, няма начин да не го забележите, вижда се от пътя.
Относно забележителностите не знам какво ви е интересно и в какъв периметър. При посещение на Троянския манастир може да отидете и до Природонаучния музей в Ч.Осъм, ако сте с деца.

# 157
В Алфаризорта си е гореща направо в едната половина на басейна, която е за киснене.Храната също е много хубава.

# 158
До всички направили резервации за хотел " Балкан "...гори в момента Sad Щетите са сериозни !!

# 159
  • Ловеч
Направо си е изгорял. Застрахован бил, което е добре...

# 160
Здравейте! С група колеги от 15 души бяхме направили резервация за 8-11 май в хотел Балкан. Не бях чула за пожара. Днес се обадиха да ни отменят резервацията и да ни върнат капарото. Звънях да запазя места във Фея но нямат свободни места. Не знам към кой хотел да се насоча. Добре е да има и вътрешен и външен басейн? В този Алфаризорт има ли вътрешен и външен целогодишен басейн? Ще има и деца.
https://new.rio.bg/offer/2loYwJ
И да ми кажете този хотел кой е че нещо не се ориентирам в имената. Пише че има вътрешен и външен басейн

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 19:47 от svetla_nka8305

# 161
Това е Чифлика Палас...бягай... Пробвай в комплекс "Чифлика" 😊

# 162
В хотел "Алфаризорт" няма вътрешен басейн.
Комплекс Чифлика има.

# 163

Освободиха ни се 3  дни 15,16,17... ФЕЯ е заета. Друго място с топъл вътрешен басейн?

В крайна сметка къде се настанихте, би ли споделила. Доволни ли сте?

# 164
В хотел "Алфаризорт" няма вътрешен басейн.
Комплекс Чифлика има.
Много благодаря. В този комплекс Чифлика имат и вътрешен и външен басейн. Ще звъня да питам дали има места, че ние сме много хора? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт