Хотели в Троянския Балкан!!!

• 113 111
  • 590
  •   1
Отговори
# 585
  • Някъде по Дунава
Фея и Алфаризорт са хубави хотели, но не съм обръщала внимание на детския кът. Децата ми са големи.

# 586
В момента сме във “ Фея” и макар да сме идвали многократно, никога не е било през седмицата. Пиша поста с цел да опровергания мнения ,че базата е студена, когато хотела не е пълен. Всичко си е на ниво, водата в басейна е топла и Спа- то работи.Вчера имаше малко гости, но днес хотела е почти пълен. На база оглед други хотели, “ Фея” е най- посещавана в Чифлик към момента.
Забелязвам драстично увеличение на цените в “ Алфаризорт Палас”, което за мен е шокиращо ….

# 587
Знаете ли къде може да се почива с домашни любимци около Троян?

# 588
Знаете ли къде може да се почива с домашни любимци около Троян?

Знам само за хотел “ Дива”, но е в ремонт. И аз съм с куче и се интересувам…

# 589
  • Бургас
Здравейте,
включвам се с един глупав въпрос - имаме резервация в Алфаризорт Термал чифлика за средата на месец юли. От рецепция ми казаха, че нямат климатици в стаите и че е хладно от гората наоколо.
Но понеже никога не сме ходили в този район, още по-малко през юли, наистина ли ще е хладно и няма през обяд да бъде много горещо?

# 590
  • Бургас
Здравейте,
включвам се с един глупав въпрос - имаме резервация в Алфаризорт Термал чифлика за средата на месец юли. От рецепция ми казаха, че нямат климатици в стаите и че е хладно от гората наоколо.
Но понеже никога не сме ходили в този район, още по-малко през юли, наистина ли ще е хладно и няма през обяд да бъде много горещо?
Горещо ще е. Ние сме били в Рибарица по това време в хотел без климатик. През деня, като напечеше беше невъзможно да влезеш в стаята. Да, вечерта, след 22ч. ставаше поносимо, но през деня беше ад.

Общи условия

Активация на акаунт