Хотели в Троянския Балкан!!!

• 114 001
  • 590
  •   1
Отговори
# 570
Писала съм и преди- на нас любим ни е Фея!Тихо и спокойно е, но си прочетете правилата в хотела Wink

# 571
  • София
Благодаря много- прочетох и попитах за климатик Simple Smile

# 572
Здравейте, колебая се между
 Ваканционно селище Острова- Бели Осъм - https://ostrova-bg.com/
и Парк хотел Фея-Чифлика  - https://www.fairyhotel.com/

Става въпрос за 2 ма възрастни за две нощувки, искаме нещ оприятно и отпускащо
както и за обиколим региона.....

Кое да избера според вас
Според мен и базата,и чистотата и качеството на храната не могат дори да се сравнят. Фея е много по-добрият вариант. Наблюденията ми за Острова от последния път са ,че и хигиената най-вече в ресторанта я няма никаква. А Фея си държи нивото.
И двата хотела съм посещавала няколко пъти през последните 7-8 години.

# 573
Глас от мен и за “ Фея”, любим ни е. В “ Острова” също не е лошо, но водата не е минерална, а и последния път забелязах амортизация на стаите …

# 574
Момичета и аз да ви попитам храната на Острова на блок маса ли е и вкусна ли е , че с две злояди деца се
виждаме в чудо. И предлагат ли се някакви забавления  за деца -  на 5 и 11 години сме ?

# 575
  • София
Определено и мен Фея ме привлича повече и като място и това ,че е с минерална вода.
Но четох доста изисквания и критики в нета- шефката следяла на камери/дано няма и в стаите/ дори вода да не се внася в стаята отвън.
Не че мисля да нося храна отвън,но да нямам мое си шише за вода ,малко прекалено ми се вижда.
Та да попитам - относно заплащането - всякакви кърпи ли се заплащат във Фея? Трябва ли да си нося кърпи от вкъщи за къпане и за лице, а спално бельо?
Не се подигравам,просто искам да съм подготвена,а не изненадана на място ,че видите ли и чаршафите се заплащат отделно- няма да ми е приятно и може да стане грозно....

# 576
Момичета и аз да ви попитам храната на Острова на блок маса ли е и вкусна ли е , че с две злояди деца се
виждаме в чудо. И предлагат ли се някакви забавления  за деца -  на 5 и 11 години сме ?
На блок маса е и е вкусна. Забавления за деца има в обособен детски кът за малки деца.

# 577
Храната в Острова е на блок маса. Нищо особено,( на нас ни е малко солена), но има пещ и правят вкусни пърленки на момента(ако все още е така). Детската стая е на много удобно място ( в края на ресторанта),но последно като бяхме беше пародия. Полу празна,студена...Друго за децата няма,освен двора.
Във Фея кърпите са в стаята ,не се плащат (както във всеки хотел) .Никой не ни е проверявал за шише в чантата и за каквото и да било. Не сме усещали никога лошо или различно отношение ,за това ,че сме  с дете.
А,и допълнителното разтегателно кресло за деца е много удобно.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 23:48 от Agila

# 578
  • София
Останахме доволни от престоя си в хотел Фея. За 3 звезди очаквах по- малко отколкото получих. Очаквах Биг Брадър, намеса в личното пространство, ограничения( както пише в коментарите в Интернет).... А получих усмихнат и вежлив персонал, много чист и поддържан хотел, хубава храна, просторна стая, тишина и спокойствие. Ако сте информирани за изискванията в хотела, които са написани навсякъде, няма да сте неприятно изненадани. Все пак всеки собственик на такова място има право да създаде свои правила- вие решавате дали да отидете и да се съобразите с тях. Нямам оплаквания от нищо, а аз винаги намирам нещо 😀.

# 579
Ех как ми попадна темата, мъжа ми е голям “мераклия” да посетим Троян, но все отказвам, защото ни е малко далеч. 😁
Искаме да отидем някъде на почивка за коледните празници, бях харесала Спа комплекс Св.Георги близо до Огняново, но естествено с моя късмет вече няма места. Моля Ви прекрасни хора, препоръчайте ми хубав хотел (наподобяващ този) около или в Троян, да има Спа зона и задължителен детски кът, защото Тарзан (сина ми) трябва да бъде обуздан някак. 🤣

# 580
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ех как ми попадна темата, мъжа ми е голям “мераклия” да посетим Троян, но все отказвам, защото ни е малко далеч. 😁
Искаме да отидем някъде на почивка за коледните празници, бях харесала Спа комплекс Св.Георги близо до Огняново, но естествено с моя късмет вече няма места. Моля Ви прекрасни хора, препоръчайте ми хубав хотел (наподобяващ този) около или в Троян, да има Спа зона и задължителен детски кът, защото Тарзан (сина ми) трябва да бъде обуздан някак. 🤣
Любим район ми е Троянския балкан, нищо, че рядко го посещаваме. Успех в търсенето.

# 581
Не съм попадала на хубав детски кът в хотелите около Троян. Все са малки и по скоро импровизирани…

# 582
  • Варна
Няма хотел в района, който да се сравни със Свети Георги. За мое огромно съжаление ние така и не харесахме хотел в района-чист, с топъл басейн и добра храна.

# 583
Няма хотел в района, който да се сравни със Свети Георги. За мое огромно съжаление ние така и не харесахме хотел в района-чист, с топъл басейн и добра храна.
Много ме е яд за този Св. Георги, миналата седмица им писах и имаше места, но докато си уточним датите с мъжа ми и вече няма, а и цената беше горе долу прилична сравнение с тези, които гледах снощи от типа на 1300лв. за 3 нощувки 😁 Да не спамя темата, дами моля Ви, кажете ако има отделна тема като цяло за хотели в България, че повечето са морски или са определени райони.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт