Хотели в Троянския Балкан!!!

• 113 935
  • 590
  •   1
Отговори
# 555
Хотели с фитнес няма … А конкретно за Чифлика, няма как да се избира къде да се вечеря, защото избора е сведен до механа “ Чифлика” и отсрещното малко заведение , което не съм сигурна ,че работи вечер.Освен ако не решите да обикаляте хотелите и да търсите свободна консумация….

# 556
  • При елфите ...
Търся мнения за ГАРДЕН ХОТЕЛ СВ. ЕКАТЕРИНА РИБАРИЦА, ако някой наскоро е бил там, ще ми бъде интересно да сподели впечатления...

# 557
Търся мнения за ГАРДЕН ХОТЕЛ СВ. ЕКАТЕРИНА РИБАРИЦА, ако някой наскоро е бил там, ще ми бъде интересно да сподели впечатления...

Моите впечатления не са съвсем скорошни, но искам да споделя за хотела, че има чудесно разположение, в близост до гора е, прекрасна гледка от терасите и доста голямо пространство с езерце, игрище и т.н.
Лятната градина е много приятна, имаше и вътрешен детски кът.
Ще се радвам, ако някой сподели по-пресен отзив.

# 558
Моя син беше наскоро.Базата е амортизирана,храната също не е била разнообразна.Басейна и разположението са му харесали.

# 559
Здравейте!
Тук съм чела преди време добри отзиви за хотел Бор /Велинград/. Моля ви,някой ако е с пресни впечатления да сподели дали са добри.

# 560
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте!
Тук съм чела преди време добри отзиви за хотел Бор /Велинград/. Моля ви,някой ако е с пресни впечатления да сподели дали са добри.
Според мен сте за друга тема. Велинград и Троян не са хич близко.

# 561
Да
Извинявам се...
Бяха ми отворени и двете и съм сбъркала.

# 562
  • София
Здравейте
какво ви е мнението за Комплекс Антик
https://www.booking.com/hotel/bg/kompleks-antik.bg.html?aid=3231 … type=total;ucfs=1&
Мислим с мъжа ми да разгледаме Троянския балкан и търся място за нощуване с басейн за 2-3 дни в края на август

# 563
Здравейте!

май сте чела теми за Велинград от рледи 10г . В момента Бор с всичките му многозвездни претенции е на ниво 2-2.5*. Аз лично съм много разочарована от него , поразочарована съм и от по- големия му брат Св. Спас- и определено съм се насочила към други хотели там

# 564
  • При елфите ...
Пак да попитам... някой има ли пресни впечатления от Вила Арборетум близо до Тетевен...
И... Предложете ми добри заведения за хранене в Тетевен и околностите... Thinking

# 565
Моля за препоръки за ресторант или механа в Чифлика( освен ,, Хитър Петър,,).Не държим на лукса ,а на хубава храна

# 566
Моля за препоръки за ресторант или механа в Чифлика( освен ,, Хитър Петър,,).Не държим на лукса ,а на хубава храна
Механата е само една - “ Чифлика “, която се намира в комплекс “ Чифлика “. Срещу нея има още едно заведение , което не съм сигурна дали работи вечер…или поне всяка вечер.

# 567
Много прехвален за нас "Хитър Петър".В механа "Чифлика" не беше лоша храната миналата есен.

# 568
Много прехвален за нас "Хитър Петър".В механа "Чифлика" не беше лоша храната миналата есен.
И аз не го харесвам особено, механата в Чифлика е по- добра като кухня. Да уточним само, че “Хитър Петър” е в Бели Осъм и се налага да се пътува, ако сте отседнали в Чифлика.Не е голямо разстояние, но не е за пешеходни разходки.

# 569
  • София
Здравейте, колебая се между
 Ваканционно селище Острова- Бели Осъм - https://ostrova-bg.com/
и Парк хотел Фея-Чифлика  - https://www.fairyhotel.com/

Става въпрос за 2 ма възрастни за две нощувки, искаме нещ оприятно и отпускащо
както и за обиколим региона.....

Кое да избера според вас

Общи условия

Активация на акаунт