Коледни и новогодишни идеи и декорации

• 363 981
  • 3 260
  •   1
Отговори
# 165
  • DE
Аз третият връх не помня  Blush но гаргата на ЛуДната ми е любима  Heart Eyes

Дами, покажете пак интересните творения да им се порадваме  Praynig

# 166
  • София
И аз , като новопостъпила , искам да видя тези върхове и гарги , моля  

# 167
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
срааам

едната елха, другата елха и "емблематичния трети връх" - да се чувства изобилието  Sunglasses

и подходящ довършителен удар -  коледната къщичка Blush

# 168
  • София
Е това искрено ме развесели - недостижимо е ! Много ми хареса - браво на майсторите !   За всеки по нещо си харесах, че и на мъж ми ще се подмажа с едната елхичка  Grinning

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 19:11 от mamamia52

# 169
  • bad@ss
Вие ми напомнихте за гаргата, бях я забравила  Blush
Обаче съм я затрила...
Само клона пазя.

И аз ще си направя черни табелки  Heart Eyes

# 170
Скрит текст:
Вие ми напомнихте за гаргата, бях я забравила  Blush
Обаче съм я затрила...
Само клона пазя.

И аз ще си направя черни табелки  Heart Eyes

какви черни табелки? изпуснала ли съм нещо?

# 171
  • bad@ss
Нещо подобно. Ама така, по-стилно. Например черно и надписано с бял тебешир и красив шрифт. И елхата накичена с много табелки.

# 172
моята идея беше за плочки от солено тесто с небрежни форми и надписчета, написани от синчето Blush

с извити теловеза ззакачване с различни цветове и нанизани тук-там звънчета или малки топки  Blush

на вдетиняване ме избива май

# 173
  • в сърцето на един мъж...
Добри, развесели ме пак Hug Много му се радвам на майстора с третия връх Joy
П.С. Всички ни избива на вдетеняване Joy

# 174
Включвам се и аз в темата.
ЛуДната соната , много ми харесаха произведенията ти. Simple Smile Гаргата също я помня.
Аз съм решила да подновя украсата тази година и съм в търсене на идеи. Поръчах си една дървена щайга, доста бои и лепила, само трябва да измисля крайната цел.  Grinning Първоначалната идея беше да я напълня с разни нещица Grinning и да я оставя до един голям Дядо Коледа. Но той си държи торба с пораръци, така че те отпадат като вариант. Някой идеи?
За тази щайга става въпрос:

Скрит текст:

# 175
  • München, Deutschland
scpn,

Нз колко ти е голяма щайгата, но съм пълнила подобна със сладки неща + коледни украси. Всъщност, стана си ни традиция и ежегодно украсявам така тази щайгичка. Понеже и моята е дълбока, отдолу слагам намачкани вестници, които покривам с декоративен плат, а самата щайга (за да не дере, щото не е такава готина като твоята), я облицовах някога с филц. Имам една единствена снимка с тогава синьо-снимащия ми телефон, но колкото да видиш идеята, я слагам тук.

Скрит текст:

# 176
Еее, вижте на какво попаднах, може да е от полза

# 177
Благодаря за идеята, супер е. Около моята щайга, обаче ще обикаля едно 2-годишно човече, което все още не яде шоколад и производни и ще бъде трудно опазването на шарените опаковки.  Grinning Мислех си за плодове, но тогава пък не трябва да е на земята, че сме с подово отопление. Засега май е вариант да я напълня с шишарки и подобни. Simple Smile
Показвам един детайл от миналогодишната ми украса(годината е грешна Grinning) с много лош фокус на снимката  Grinning
Скрит текст:

# 178
  • München, Deutschland
Около моята щайга, обаче ще обикаля едно 2-годишно човече, което все още не яде шоколад и производни и ще бъде трудно опазването на шарените опаковки.  Grinning
Тогава се сещам да сложиш съчки/клонки, а върху тях примерно шишарки, както казваш, а като му дойде времето, може и зелени (иглолистни) клонки.
Между тях може да си наредиш топки за украса, или, ако ще гледаш вс да е естествено, изсушени колелца от портокал (за да имаш нещо цветно като акцент в щайгичката. На мен много ми подхождат и орехи, лешници. Детето няма как да успее да ми счупи твърдите черупки, а към сушения портокал надали ще има аспирации...
Ето нещо такова:

Много ми харесва тази идея и за centerpiece на маса, но не съм сигурна ще успееш ли да го реализираш с твоята щайгичка, защото е мъничка. Също така на кръгла маса, каквато е моята, примерно, няма да седи добре. Някакси ми се ритат формите...

Другата ми идея е по-дете-friendly. Simple Smile Не намирам точно такава снимка в нета. Постилаш едно от меките плюшени одеялца в щайгичката. Нека спокойно си излиза отвън. Върху него нареждаш коледни плюшени играчки каквито детето предпочита, намирам ето тази снимка със зайци, подпрени на нещо дървено. Между гушнатите в кутийката зайци, може да сложиш снежинки, шишарки, други украси...
Вместо плюшените играчки, може и собственоръчно учити гномчета като на Лудната. Simple Smile

П.С. Сложих снимките първо да са скрити, но според мен е по-хубаво в темичката да виждаме красиви неща/снимки като отворим. Вече са много малко хората с бавен нет, които да не могат да ги отварят. Ако все пак пречат на някого, в следващи постове ще се поправя.  Wink

# 179
Благодаря за идеите. Hug Нещо такова ще бъде. Утре чакам да ми я доставят, да видим как ще се справя с боядисването, ще снимам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт