Коледни и новогодишни идеи и декорации

• 364 000
  • 3 260
  •   1
Отговори
# 195
  • Euskal Herria
Леко завиждам, че има на кого да подарите нещо дребничко макар. Тук единствено мога само да си украся къщата и толкова. Някак не я тачат толкова Коледата, нямат такива традиции, дори картичка за празника, ако дам, ме гледат леко странно.

# 196
  • в сърцето на един мъж...
Яна, аз по принцип не подарявах, но имам кръг от много близки приятелки и в последно време само на тях правя по нещо дребно.

# 197
  • Euskal Herria
 Geia, и това все пак е нещо. Дори и картички да направя, като връчиш, гледат те с учудване. Нямали такива обичаи. Още първата година ми направи впечатление, че не всички украсяват домовете си. Тук е по-голям празник Рейес Магос - на 6 януари, отколкото Коледа.

# 198
  • в сърцето на един мъж...
Жалко, явно традициите им са такива. Моите приятели са българи и рускини, може би заради това Embarassed

# 199
Eто я моята елха от шишарки, не е много симетрична, но се надявам като я поукрася да добие по-хубав вид.
Скрит текст:

# 200
Според мен, ако добавиш още малко шишарки в основата ще се получи. Simple Smile

# 201
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
страхотна е  Hug

точно такава много ми харесва.
личи ми, че не си падам по прекалено подреденото  Blush някак стерилно и префърцунено ми идва  Blush

яна, изненадай ги за три краля тогава  Peace
абе празници да има  Blush тук съм малко като мечо пух.

Blush Blush Blush Blush
а за вси светии нещо? а?

# 202
  • Euskal Herria
Еее, то тук празници да искаш, всякакви  - последно две поредни недели си имахме празник на улицата. Бяха опнали шатри, барбекюта, диджеи имаше. Само дето са ни различни начините на празнуване.
Сега за Коледа по магазините пускат козунак. За Великден - само шоколадови фигурки.

Все повече се замислям за елхата от шишарки. И украса в подобен стил.

# 203
  • München, Deutschland
Blush Blush Blush Blush
а за вси светии нещо? а?

Има ли тема?
Аз си украсявам вкъщи. Наблягам на масата, но правя и други украси за дома.
Тази година точно този уикенд чакам и гости, та би ми било още по-приятно да ми е украсено. Simple Smile Не пускам украси тук, понеже не е мястото.

# 204
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако има аз не я намирам  Blush

питах тук, защото повече любителки на украсите ще видят въпроса и може да помогнат  Blush

# 205
Според мен, ако добавиш още малко шишарки в основата ще се получи. Simple Smile
Да, ще пробвам, имам още шишарки, но ме заболя главата и се отказах.

# 206
  • München, Deutschland
ако има аз не я намирам  Blush

питах тук, защото повече любителки на украсите ще видят въпроса и може да помогнат  Blush

Само в темата за аранжиране на маси съм виждала тематични украси от който си украсява, иначе май не...

# 207
  • bad@ss
Хайде и аз да си покажа шишарковата елха (извинявам се за качеството на снимката).
Поувлякох се с размера. Докарах я до около метър, но така или иначе се очертава това да е единствената ни елха в новосъздадената теснотия.
Поръчах й украса от китайчетата. Топчетата, които сега се виждат върху нея всъщност, са за запълване на дупки. А, и едни лампички има навъртяни.

# 208
Много е хубава, Лудната!
В своя защита ще кажа, че хич не съм от сръчните, но пък имам желание и обожавам Коледа. Laughing

# 209
  • bad@ss
Формата на твоята е много по-хубава  Peace
При мен и половината шишарки са стъпкани.
Трябва да измисля и как да вържа върху нея и черните табелки. Толкова големи ги изрязах, че ще я закрият  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт