Коледни и новогодишни идеи и декорации

• 364 022
  • 3 260
  •   1
Отговори
# 225
Чаровна, ето идея за вазата. Моето е бутилка, де.  Grinning Сложила съм освен клонки, сушена билка( забравих каква  Laughing ) и разни коледни играчки.

Нещо не се отваря май.. пробвай да копираш адреса на изображението в нов прозорец.
Нищо не виждам  newsm78.
Табелките са сладурски .Допаднаха ми .

# 226
Здравейте, с какво лепите шишарките за елхата? Отдолу има ли основа или ги редите една над друга като конус?

# 227
  • bad@ss
Върху конус от картон ги лепих аз. С горещ силикон.

# 228
Моите нямат основа, не се сетих просто, но пък наистина не е лоша и така. Малко трудно закрепях някои от шишарките, дано не се разпадне. И аз с горещ силикон лепих.

# 229
  • bad@ss

Което е по-добре, защото върху картона много дупки остават и трябва да им се мисли "пълнеж". Снощи и кестени събирах за тези дупки...

Нямаше как без основа при мен. При размера, който целях, щяха да са ми нужни безброй шишарки.

# 230
За моята отиде почти цяла найлонова торбичка от прозрачните и даже се зачудих ти колко шишарки си имала.  Laughing

# 231
  • bad@ss
Почти 3 торбички от средните  Mr. Green

# 232
  • Пловдив
Шишарковата елха е страхотна идея. Искам да попитам дали обработвате предварително шишарките - по-рано някой беше споменавал, че имат разни гадинки? Необходимо ли е да ги лакирам например?

# 233
  • bad@ss
Аз не съм ги обработвала, при все че са събирани от под дървото. Две бръмбарчета излазиха и друго не видях. Сигурно ще е по-хубава ако шишарките са лакирани, но аз просто не обичам блясъка.

Ето още една с конус.

А за такава аз търпение нямам.
Не ми харесва и зеленото, с което са я опръскали. Единствено ми харесва, че може да се напълни с лампи отвътре и през отворите ще свети готино.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 11:17 от ЛуДната соната

# 234
  • Пловдив
С конуса ми се струва, че ще ми е най-лесно. Дано да успея да си събера достатъчно шишарки. Ще се похваля с резултата, ако я направя и аз.

# 235
Хареса ми идеята за елха от шишарки.Може и аз да се пробвам да направя Simple Smile

# 236
  • bad@ss
Щерката ми е обещала след училище да запълни дупките на нашата с кестени, че не ни достигнаха ситните играчки за елха и ще я покажа и с тях. Хрумна ми, че щом ще има и кестени, ще е много симпатично да добавим и някакви клончета със изсъхнали плодчета по тях. Ще стане много primitive така, ама защо пък не Simple Smile

# 237
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
една от миналогодишните ми идеи. неосъществена, вече не помня защо  Blush

Скрит текст:

Скрит текст:

# 238
  • bad@ss
Миналата година беше на клоните, тази явно ще е на шишарките  Mr. Green

Някой да е избелвал шишарки успешно? Миналата година пробвах с две различни белини и освен да ги изруся, друго повече не постигнах. А в нета много убедително бели "се получават"...

st. Dobri, т'ва с ябълките са подаръци за учителки. Моите деца сигурно биха заменили с лимонКи  Mr. Green

# 239
  • Euskal Herria
Лесни сте вие с клонките, има естествени елхи, по пазарите има и клонки. А тук няма нищо такова  Mr. Green.  Елхи - само изкуствени.

Лудна, чак толкова ли са зли учителките?  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт