Коледни и новогодишни идеи и декорации

• 364 034
  • 3 260
  •   1
Отговори
# 255
Би ли могло вместо топъл силикон да се използва някакво лепило, че в нашия град не знам къде бих могла да намеря силикон?
 Шишаркова елха във Виврето струва 50 лв.!!!https://www.vivre.bg/p-572958/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0% … =1&ch_id=6794
Между другото има много красиви декорации, но с тези цени на продуктите и доставката!!!
https://www.vivre.bg/p-549977/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0% … =1&ch_id=6794
Аз все пак се изкуших и си поръчах някои неща, дано да не се разочаровам като ги видя на живо!

не знам кой е вашия град, но аз купих миналата година пистолет и пръчки силикон от строителен магазин  Blush след това видях същите в магазин за левче, а точно преди коледа пуснаха и в Лидл, даже с брокатени пръчки  Sunglasses
И тази година ще ги пуснат най-вероятно.
В магазините за хоби има такива силиконови пистолети за 9 лева Simple Smile
А знам ,че даже и по евтино може да се намери .
Аз днес ще ходя да си взема някои неща.
Няма да майсторя обаче ,че ми се вижда раничко май  Rolling Eyes Embarassed .
Само ще си ги запазя Simple Smile

# 256
  • bad@ss
Моят пистолет беше 2.99 от Джъмбо, но не струва. През цялото време, докато е включен, силиконът изтича. Така яко се набутвам всъщност.

# 257
  • München, Deutschland
Подариха ми пистолета на Дремел. Нямам представа колко е струвал, но не е бил евтин. Тъй като обаче пръчките, поне тук, не са евтини, определено си струваше. Не тече.

Имах възможност да сравня с обикновен пистолет от някакъв строителен магазин от България (не беше марката на магазина, някаква по-свястна марка уж беше), че ми се наложи да лепна нещо набързо като бях в Бг - то това нещо не спря да тече!

Сега проверих, че дремелският понастоящем струва 29 евро. За 10тина лв иначе са от магазините за левче в Бг, по това, което съм чувала. Може и мъжът ви да си го ползва, ако си вземете хубав, направете сделка. Simple Smile

P.S. Dremel имат и модел за 11 евро, сеега чак го видях. Не съм сравнявала разликите, но дори и да загрява по-бавно, според мен пак би вършил работа. Не ми се струва скъпо за хубава марка инструмент...

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 11:59 от chrissy

# 258
Явно ще изчакам в Лидл, ако пуснат. Мислех, че става с някакво лепило в шише или тубичка, не съм спец за работа с пистолети и силикони. Сигурно не е трудно, но никога не съм опитвала. Аз съм само от страстните любителки на Коледа, но и не от сръчните майсторки.  Sad Simple Smile

# 259
  • München, Deutschland
Не се самонавивай, че не си добра. Wink И аз така си казвах и години наред нищо не правех, докато много близък човек ми каза просто да опитам, да видя какво ще стане и ако не ни хареса - ще го изхвърлим. То пък взе, че стана! Оттогава съм фен на всякакви украси за празници и домът ни стана много по-уютен.
Та така че пробвай - нищо не губиш. Simple Smile  Peace

# 260
  • Sofia
Много ми харесаха избелените шишарки Crazy
Не разбрах ,в чиста белина ли се киснат или разредена?

# 261
Моят пистолет е от магазин за левче, струва 5лв. и не тече.
Ох, трябва да събера още шишарки, за да пробвам и аз избелването. Определено тая година сме на вълна шишарки. Laughing

# 262
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Много ми харесаха избелените шишарки Crazy
Не разбрах ,в чиста белина ли се киснат или разредена?

аз ще опитам в чиста, от най-куче марката - те са по-концентрирани май  Peace

# 263
  • Deutschland/HE

P.S. Dremel имат и модел за 11 евро, сеега чак го видях. Не съм сравнявала разликите, но дори и да загрява по-бавно, според мен пак би вършил работа. Не ми се струва скъпо за хубава марка инструмент...

Може ли сайта от където може да се поръча на тази цена :–)

# 264
  • München, Deutschland

Може ли сайта от където може да се поръча на тази цена :–)

Lol, тъкмо гледам статиските на цената, в рамките на днешния ден се е вдигнал и е станал 12,70. Но ето:

https://www.rb-elektroshop.de/messgeraete-werkzeuge-dremel/dreme … ole-glue-gun.html

Аз обаче, никога не поръчвам от най-евтините сайтове, поръчвам си от определени места, които знам, че са ок. По проверените места с доставка до Германия ми дава към 18 евро.

# 265
Любимата ми тема. Записваме се, за да не ви изтърва.

# 266
Яд ме е, че снимката на първа страница е изчезнала  Crossing Arms Беше толкова красива.

Тези изглеждат лесни за направа  Simple Smile

# 267
  • München, Deutschland
Отчитам се с 3 кила събрани шишарки вчера.  Laughing Но са от дългите тънки, при нас няма други, а точно шишарки да тръгна да купувам няма да стане.  Crossing Arms Вече се сушат на терасата, за да използвам последните слънчеви дни.
Планирам ето такъв тип венец с тях:

Ух, и това много ми хареса, кофички съм си купила от много отдавна (имам с малка дръжчица, много симпатични), остава само да си оцветя една шишарка. Simple Smile

# 268
  • bad@ss
Моята шишаркова елха е качих върху пералнята и я покрих с един черен чувал за боклук. Снощи вдигам чувала да си я видя, те половината шишарки изпопадали заради центрофугата  Joy Joy

От години пазя една изсъхнала елха. Много й се чудя да хвана ли да я напръскам с бяло и да я украся със сребристо и черно.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 13:22 от ЛуДната соната

# 269
Моята шишаркова елха е качих върху пералнята и я покрих с един черен чувал за боклук. Снощи вдигам чувала да си я видя, те половината шишарки изпопадали заради центрофугата  Joy Joy

От години пазя една изсъхнала елха. Много й се чудя да хвана ли да я напръскам с бяло и да я украся със сребристо и черно.
Може да пробваш да видиш какво ще стане Simple Smile
А аз да се похваля имам си рамка  Laughing .Супер дълбока е .Хубава и стабилна.
Показвам я веднага.Празна е и все още не съм правила никаква декорация Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт