Коледни и новогодишни идеи и декорации

• 360 309
  • 3 260
  •   1
Отговори
# 3 165
  • София
Аз приготвих три кашона, с намерението да ги сваля във входа и да оставя на таблото бележка, че се подаряват. Свалих само единия, понеже носех и торби към контейнера. Докато се върна от контейнера, кашонът беше хванал крака. Понеже още не бях сложила бележката, отчетох като кражба  Laughing После свалих другите два + бележката и след малко имах написано "Благодаря"  Grinning
Донесла си радост на някого, а това на днешно време означава много! Хубав човек си ти!
Остани си такава.

# 3 166
  • bad@ss
О, MATA KOSMATA, трогна ме и ме усмихна  Blush Hug

st. Dobri, сещам се коя форма и кутии си си поръчала. В такава форма правих къщичките от гипс. После през дъното ги дълбахме, както им "отворихме" и прозорчета. И кутиите са много красиви.

# 3 167
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ник'ъф гипс.
дзверо иска цяло село, ще ги направим, ще ги украсим, а "тези, които не са се получили най-прекрасни ще си ги изядем".
а сега познайте колко от къщичките ще бъдат обявени за прекрасни! Wink

# 3 168
  • München, Deutschland
Май отсега може да се каже, че къщичките всичките ще са мнооого гадни.  Mr. Green

Аз влизам с въпрос, че коментирахме с една потебителка на ЛС. Simple Smile
Миналата година, след години канене, си купих от тези големите пантофки с животни bowuu. Мноооого си ги обичам.
Скрит текст:
Бяха ни скъпи на нас като бях дете и когато ни подариха роднини на мен и сестра ми по един чифт за Коледа, беше страшен кеф и много си ги носих, страхотна радост беше.  Heart Eyes
Но имам проблем - понеже отдолу са чист плат, не са подсилени, се изпокъсаха - то аз ги носих бая време. Та, с какво да ги подплатя отдолу, че така вече не са ок? Мислех за кожа, ама сигурно и тя ще се изтърка. Чудех се дали да не разпоря някои чехли, да им взема подметката (тя е някаква гумена, огъваема, ще мине игла през нея) и да я зашия отдолу на пантофките. Имате ли идеи, ако изобщо ме разбрахте какво имам предвид  Embarassed?

# 3 169
  • bad@ss
Аз заших изкуствена кожа от чанта  Blush
Не се плъзгат, защото се полепят по настилките.
Цял хладен сезон ги носих, изхвърлих ги, само защото си купих 2-3 чифта по-красиви.

# 3 170
  • München, Deutschland
Да са ти честити новите пантофки, ЛуднаPeace
Стари чанти имам, може така да се опитам. Тъкмо ми е извадена машината, че си ших пола.

# 3 171
Аз съм зашивала парче от стари дънки и нямаше проблеми.

# 3 172
  • München, Deutschland
Аз съм зашивала парче от стари дънки и нямаше проблеми.
За малко дете или за възрастен? Че аз тежа маааааалко повечко от дете. Simple Smile Имам парчета плат от стари дънки, които точно с тази цел си запазих. Двойно ли парче сложи ти? Щото аз се сетих за този вариант, но си помислих, че пак за 2 месеца ще се изтърка...

# 3 173
За мен си бяха тогава, така че е за възрастен Wink
Единично. Издържаха един или два сезона, а имам и навика да ср пързалям, та вероятно са били издръжливи дънките.

# 3 174
  • München, Deutschland
Идейка, докато си ровичках днес. Даже и за деца, които вече могат да режат с ножица, ми се вижда много подходяща.

# 3 175
  • Euskal Herria
И при мен във фейса почнаха да излизат предложения за Коледа - украси, бисквити... Ако мислите, че ще е полезно, мога да показвам по-интересните.

# 3 176
  • München, Deutschland
Аз искам. Simple Smile Миналата година така беше също.
Но за бисквитките и коледните сладки обикновено отварят друга тема.

# 3 177
  • Euskal Herria
Ето някои идеи за изработка на елхови украшения:
http://www.fabartdiy.com/creative-christmas-ornaments-diy-from-cookie-cutters/

# 3 178
И аз почнах да гледам какво се предлага в интернет като коледна украса и попаднах на един сайт с много предложения. Ето ви линк:
http://buyme-bg.com/catalog/index.php?cPath=52&page=4

# 3 179
И аз гледам коледни неща.Другия месец планувам да си купя нов елхов гирлянд за прозореца .

Общи условия

Активация на акаунт