Коледни и новогодишни идеи и декорации

• 359 385
  • 3 260
  •   1
Отговори
# 2 955
  • Под Сините камъни
За много години,момичета!Здраве и благополучие на вас и вашите семейства.Много се радвам на красотите които виждам тук.Направихте празниците по вълнуващи.Чакам с нетърпение следващите красоти

# 2 956
Честита Нова годена, момичета! Да сте живи и здрави, все така сръчни и пълни с идеи! Много щастие и късмет на вас и вашите близки! Благодаря за споделеното и за хубавите мигове!  Hug
Да покажа и моите творения.  Simple Smile
Естествено, че първо е дървото  Laughing  , елхичките са от списания.
Скрит текст:

Вратите
Скрит текст:

Коледният календар, малката много му се радва и с удоволствие лепеше паНук на бЛадата на Дядо Коледа  Laughing
Скрит текст:

Сурвакницата
Скрит текст:

Елхата
Скрит текст:

И малко сладки, за чиято украса ми помага малката щерка.
Скрит текст:

# 2 957
  • DE
Страсбург, всички магазини около катедралата бяха с различна украса. Вече знам, къде искам да отида и тази година  Grinning
Скрит текст:

Направих колосалната грешка да оставя децата да снимат и да се грижат за батерия и апарат, а можеше да направим още много страхотни снимки, но ще ми е за урок.

# 2 958
  • bad@ss
Сладурки, да ви напомня, че днес е последният ден за -15%ното намаление в Юск, за които си пазят кас. бележка с талончето от края на декември  Peace
 Аз малко след дъжд качулка се сдобих с тази прекрасна керамична къщичка, от която ако имаше повече модели, щеше да се получи много ефектно коледното село  Heart Eyes

Свещничетата също са от там. Купих си още някои "необходимости"  Blush
Питах за белите свещници със сърцето. Една дама ми каза, че наистина имало такива, да съм погледнела в сайта. Е, няма такова животно на сайта  Crossing Arms Май последно били 9 лева.

# 2 959
Жалко, че късно видях. Ще изгори моята бележка.  Супер е къщичка!

# 2 960
  • Euskal Herria
Тук за коледните празници пускат различни елементи, така че да може да се сглоби цяло село - къщички, човешки фигури, фигури на животни, дървета и пр. Нали при католиците се пресъздава сцената с малкия Христос в яслите, тримата влъхви.

# 2 961
  • Под Сините камъни
Тук за коледните празници пускат различни елементи, така че да може да се сглоби цяло село - къщички, човешки фигури, фигури на животни, дървета и пр. Нали при католиците се пресъздава сцената с малкия Христос в яслите, тримата влъхви.
Ох супер.А тук в Бг въобще не намирам такива неща,или ако намеря са прекалено големи.А така искам  Cry

# 2 962
  • bad@ss
Пепински, в Джъмбо съм виждала комплекти сцени на рождество. Не са много големи, спокойно можеш да си ги подредиш върху рафт или шкаф. Цените не съм поглеждала, но ми направи впечатление, че имаше откраднати (а може и да са изпопадали) Исус-чета от люлките  Laughing

# 2 963
  • Euskal Herria
Ето част от тези декорации, дано се отвори линка:
http://www.leroymerlin.es/productos/decoracion_navidena/belenes.html

Но има много, в доста магазини, не само в този.

# 2 964
ЧНГ! Бъдете много здрави и щастливи!
Днес забърсах за догодина някои нещица от Немските магазини - има 30% намаление на коледните артикули, питах за дървото Mr. Green,  изчерпало се е Grinning

# 2 965
  • София
Дърво имаше преди няколко дни в Немските магазини на Стамболийски. Peace

# 2 966
  • София
Чаровна, в Jysk на Стамболийски - в София.Вчера пак ги видях - 9 лв. са, да. И аз вчера овършах пак магазина.Мани- мани. Ако искаш да ти го взема и изпратя, ако не си от София?

# 2 967
Чаровна, в Jysk на Стамболийски - в София.Вчера пак ги видях - 9 лв. са, да. И аз вчера овършах пак магазина.Мани- мани. Ако искаш да ти го взема и изпратя, ако не си от София?
може  Mr. Green.Аз те знам някой беше писал на ЛС да ми го вземе и изпрати.Само ,че започнах работа (нова) и по план график съм плътно на работа до другата събота.Т.е трябва да се изпрати не тази а другата за да мога да си го взема в понеделник на 16.
Аз развалих украсата:(Нямаше как обаче точно заради започването на работата .Обикновено я развалят на 6.01 но тогава няма да имам време заради дългия работен ден от 9 часа и половина и се наложи да я махна.Толкова ми е пусто ако знаете.Оставих си дръвчето и фенерите.Те минават за зимна декорация  Joy

# 2 968
Чаровна, ето снимах свещника, за мен е същият, помоли да ти изтеглят, ако не можеш, да ти купим
Скрит текст:

Уна, мерси, ще намина Laughing

# 2 969
И аз развалих украсата. По принцип изчаквам да минат Йордановден и Ивановден и тогава я махам, но тази година котката направо разказа играта и на елхата, и на топките, и на гирляндите. Целият хол беше в иглички, все едно естествена елха имахме. Сега и на мен ми е пусто  Cry Аз съм в отпуска до понеделник и спокойно можех да и се порадвам още нкорко дни, но това диване не ме остави. Оставих само дръвчето. Сега обмислям някаква зимна декорация да направя, но далеч по-непривлекателна за мацунка.

Свещникът на Стамболийски в Западен парк ли го има? Ако е там, утре ще отида да си кухя и аз. Така че Чаровна, ако искаш ще взема и за теб и когато ти е удобно ще ти го пратя по еконт.

Общи условия

Активация на акаунт