Коледни и новогодишни идеи и декорации

• 359 299
  • 3 260
  •   1
Отговори
# 2 970
  • София

Свещникът на Стамболийски в Западен парк ли го има? Ако е там, утре ще отида да си кухя и аз. Така че Чаровна, ако искаш ще взема и за теб и когато ти е удобно ще ти го пратя по еконт.

Да, вчера имаше няколко дори.

# 2 971
  • UK
Най после се наканих да снимам моята украса, нещо не съм особено доволна тази година и не ми се занимаваше, ама трябва да я махам тези дни и реших все пак да направя няколко снимки. Не е лоша, но не мога да се отърва от усещането, че можех и по добре да наредя всичко, или просто трябваше да направя каквото искаше приятеля ми и да сложа и малко червено сред златистото и сребристото.
Скрит текст:

# 2 972
Според мен е чудна Heart Eyes

# 2 973
  • Euskal Herria
Такава ми харесва, даже бих махнала червеното. Много е хубава!

# 2 974
  • bad@ss
Приказка!  Heart Eyes
Мърморанке, този фенер, който е като улична лампа, ти ли го прави или е готов?
Моята украса си стои. Пречи ми да зяпам телевизора откъм "хола" обаче мен пък ужасно ме мързи да я разваля. Като ми докарат мебелите, които поръчах от Юск, ще се вдъхновя и много бързо ще замине към килера. Иначе продължавам да си включвам всички налични лампички и да паля свещи вечер.

# 2 975
  • СОФИЯ
Най после се наканих да снимам моята украса, нещо не съм особено доволна тази година и не ми се занимаваше, ама трябва да я махам тези дни и реших все пак да направя няколко снимки. Не е лоша, но не мога да се отърва от усещането, че можех и по добре да наредя всичко, или просто трябваше да направя каквото искаше приятеля ми и да сложа и малко червено сред златистото и сребристото.
Скрит текст:

Страхотна! Като в приказките!

# 2 976
  • Под Сините камъни
Ето част от тези декорации, дано се отвори линка:
http://www.leroymerlin.es/productos/decoracion_navidena/belenes.html

Но има много, в доста магазини, не само в този.
Ох супер са  Heart Eyes
Лудната,благодаря ти,но аз освен рождеството искам и други човеченца,като дечица,родители.Зада мога да си направя града

# 2 977
  • bad@ss
Такива съм виждала в ибей. Порцеланови и много красиви. Доставката е няколко пъти по-голяма от цената на комплекта  Rolling Eyes

# 2 978
  • Под Сините камъни
Такива съм виждала в ибей. Порцеланови и много красиви. Доставката е няколко пъти по-голяма от цената на комплекта  Rolling Eyes
Ще продължа с търсенето,дано имам късмет.То има и в Деникс,но са по големи.

# 2 979
  • Варна
Скрит текст:

Прозореца, ах прозореца, прекрасно е!  Heart Eyes

# 2 980

Малката Госпожица Мърморана-Чудесна елха,прекрасна украса,получило ти се е много хубаво и  стилно!

# 2 981
Малката Госпожица Мърморана страхотна украса, много стилно и красиво.

# 2 982
  • UK
Много ви благодаря момичета Simple Smile Радвам се, че ви харесва.

Лудната, аз си я сглобих, преди време намерих кръглата основа, която е малко шкафче с чекмеджета, бяха го оставили на улицата за който си го хареса, стълба го видях случайно в един чарити магазин и реших, че ще стане, не знам точно какво би трябвало да е, имаше една звезда на върха, но аз я огънах и използвах за поставка на фенера, малко са в различни цветове, но пък случайно се оказа, че имат подобен мотив с огънатото желязо. Ако имах време, сигурно щях да ги боядисам да не са в различен цвят.

# 2 983
  • bad@ss
Лудната, аз си я сглобих, преди време намерих кръглата основа, която е малко шкафче с чекмеджета, бяха го оставили на улицата за който си го хареса...
Колко си приличаме само  Laughing
Аз даже вече се сещам с какво мога да си направя подобен фенер, но не съм убедена, че е там където е, за да си го хареса някой  Blush

Много ти е красива цялата украса. И камината не си боядисвала май, нали?

# 2 984
Малката Госпожица Мърморана, приказна украса! Не ти трябва червено  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт