Коледни и новогодишни идеи и декорации

• 359 833
  • 3 260
  •   2
Отговори
# 3 075
  • München, Deutschland
Да ви покажа какво съм си харесала отдавна в Мьомакс, знам, че отвориха магазин и в София..

Ако скролнете снимките, ще видите, че има мъжка и женска чашка.  Laughing Много ме кефят!

https://m.moemax.de/products?product=007136038701

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 10:20 от chrissy

# 3 076
  • СОФИЯ
Да ви покажа какво съм си харесала отдавна в Мьомакс, знам, че отвориха магазин и в София..

Ако скролнете снимките, ще видите, че има мъжка и женска чашка.  Laughing Много ме кефят!

https://m.moemax.de/products?product=007136038701

Къде се намира този магазин в София?

# 3 077
  • München, Deutschland
Да ти кажат там живущите, но по пътя за Калотина го виждах, идвайки от посока Калотина вдясно до Ситроен представителството. Надявам се, че не бъркам и не е било само билборд,а и самият магазин отзад.

# 3 078
  • Някъде Там
да там се намира преди Божурище в ляво Simple Smile

# 3 079
  • bad@ss
Не видях такива чаши на нашия сайт, може да пуснат по Коледа. И аз много обичам такива примитивни картинки  Simple Smile

Скрит текст:
М. от Варна пак е пуснала коледни нещица. Има и ел. свещи за елха Peace

# 3 080
  • Под Сините камъни
Не видях такива чаши на нашия сайт, може да пуснат по Коледа. И аз много обичам такива примитивни картинки  Simple Smile

Скрит текст:
М. от Варна пак е пуснала коледни нещица. Има и ел. свещи за елха Peace
Ще пуснеш ли линк да им хвърля едно око  Mr. Green

# 3 081
  • bad@ss
Имаш ЛС  Hug

# 3 082
# 3 083
  • München, Deutschland
Кхъ-кхъъъъм, може да е топло, но аз пак си мисля за Коледа, пък за вас не знам.  Whistling
Едни коледни чаши за топли напитки още си ми стоят на секцията...  Wink

# 3 084
Ми то почти си стана време да се почваме Simple Smile

# 3 085
  • München, Deutschland
Я, Кристи, твоето пък дете кога порасна толкова? В миналата тема дали не беше още бременна? Ще си имаш май джудже тая година. Simple Smile

# 3 086
Дааа, освен котките, сега и той ще руши украса Grinning

# 3 087
Брех, имАло и други луди като мен.......    Joy Joy
Ако щете вярвайте, ама в момента пия чай в чаша с коледни мотиви....изкарах ги от дъното на шкафа няколко дни, след като се върнах от морската почивка, и тази за кафе, и за чай.    Laughing
Някак, след лятната почивка автоматично започвам да се настройвам на коледна вълна....
Точно както няколко дни след Нова година, прибера ли коледната украса, почва да ми "мирише" на козунаци и почвам с плановете за Великден....     Mr. Green

# 3 088
  • Euskal Herria
Така, така, лудите сме се събрали в една тема, на правилното място сме Smile.
Още нямам настройка за коледните украси, макар че онзи ден разглеждах снимките от миналата Коледа и се чудех тази година каква да бъде.
При нас кипи усилена подготовка за голяма фиеста, та сега съм на друга вълна Wink.

# 3 089
  • München, Deutschland
Мен още едно море ме чака, а като се върна, очаквам да е натоварено в работата, щото за Германеца почват активните 2-3 месеца.  Laughing Но иначе съм коледна.

Еее, Амур, водиш, ония дни си правих чай за бъбреци и си го сложих в неутрална чаша с крава, да не е в коледна, че неудобно.  Mr. Green

М/у др, който ще поръчва от Али Експрес, не по-късно от средата на септ - нач на окт да е поръчал, защото така поръчките идват до ное средата, после стават мн бавни, щото всички се сещат. Тази година за мен мисля да няма много нови неща, че напълних, но за майка ми и бабите мисля да пратя "облекло" за бутилка и/или калъфчетата за прибори с дядо Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт