Пазаруване от H&M ➤ 7

• 90 509
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Забелязах, че при въвеждане на кода за отстъпка ми отразява БД, а после при потвърждението има начислена доставка 6.9лв., а стойността на първият артикул е намалена с 6.9лв. Напр. Поръчах панталон и блуза. Панталона беше 24.90 без намалението, с него 22,16 а в потвърждението вече е 15,26. Крайната сума е една и съща, и като цяло не е проблем. Но ако този панталон не ми стане и го върна, то ще получа не 22,16 а 15,26. Принципни са нещата.
Вие забелязали ли сте това при поръчките си с този код?

Да, моята поръчка е под 6,90 лв и ми изписва отрицателна стойност на дрехата, но цената на доставката стои  Peace

# 691
  • Перник
В сряда си получих поръчката от 04.11. Тази жилетка http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0396371006.html S за малко да ми е голяма. Надявам се да не се отпусне, че засега ми е леко свободна  newsm78
Този пуловер за сина ми ми става на мен. Поръчах размер 146-152, защото той в момента 140 см. и  се опасявах, че 134-140 ще му е малък. Иначе е готин
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0400278001.html

И, доживях сутиен да ми е малък, ама със 70 А, май можеше да се очаква  Embarassedhttp://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0381895001.html

Може ли повече за сутиена как е, изглежда много добре ? bouquet

И на живо изглежда добре. Все още не съм го носила, само го пробвах и го изпрах. На първо четене мисля, че ще е удобен, подплънката не е неестествено голяма. Презрамките не се свалят.

# 692
  • София
Забелязах, че при въвеждане на кода за отстъпка ми отразява БД, а после при потвърждението има начислена доставка 6.9лв., а стойността на първият артикул е намалена с 6.9лв. Напр. Поръчах панталон и блуза. Панталона беше 24.90 без намалението, с него 22,16 а в потвърждението вече е 15,26. Крайната сума е една и съща, и като цяло не е проблем. Но ако този панталон не ми стане и го върна, то ще получа не 22,16 а 15,26. Принципни са нещата.
Вие забелязали ли сте това при поръчките си с този код?

Да, моята поръчка е под 6,90 лв и ми изписва отрицателна стойност на дрехата, но цената на доставката стои  Peace

при мен си занули доставката - може да са оправили проблема

Редактирам си поста - като поръчах нещата се промениха - намали стойността на първия артикул и сложи доставка.
Явно нещо са омазали с този код.

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 13:57 от ninl

# 693
Аз харесвам сутиените, пуснах един + едни сандали/маратонки/

# 694
кода само за едни път ли е ?  Сега пробвам и не ми го прима , исках още една поръчка да пусна  newsm78

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 14:32 от EmoMM

# 695
  • София
Защо в приложението няма секция Sale?

# 696
Защо в приложението няма секция Sale?
Как да няма, има си. Цъкни в горния ляв ъгъл на чертичките и ще ти покаже категориите: Жени, Мъже, Деца, Home и Sale.

# 697
  • София
В мобилното приложение на сайта излиза, няма го в приложението на телефона

# 698
В мобилното приложение на сайта излиза, няма го в приложението на телефона
Не те разбирам. Аз през телефона си влязох в приложението и си е там Sale секцията. newsm78

# 699
  • София
😊 Ти влизаш през мобилната версия през телефона, аз говоря за app - приложението на телефона 😄 Оттам ми е по-лесно да пазарувам

# 700
  • Пловдив
При мен пък няма къде да се въведе код.  Shocked  Laughing

# 701
  • Бургас
😊 Ти влизаш през мобилната версия през телефона, аз говоря за app - приложението на телефона 😄 Оттам ми е по-лесно да пазарувам
Специално сега проверих и точно през приложението си е точно както е написано по-горе - горе вляво има иконка с чертички, което значи че има подменюта и като цъкнеш там си избираш която и да е секция вкл. и SALE Peace

# 702
Да, аз също говоря за инсталираното приложение на телефона. Не съм влизала от телефона с браузър в мобилната версия на сайта им. Peace

# 703
При мен пък няма къде да се въведе код.  Shocked  Laughing

малко по нагоре в темата пише  къде  Peace

# 704
  • София
Специално сега проверих и точно през приложението си е точно както е написано по-горе - горе вляво има иконка с чертички, което значи че има подменюта и като цъкнеш там си избираш която и да е секция вкл. и SALE Peace

Аз нямам такова нещо 😩

Общи условия

Активация на акаунт