Пазаруване от H&M ➤ 7

• 90 264
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
И аз си получих блузките от органичен памук. Моите са с облото деколте. Хубаво е трикото, стегнато и сравнително плътно. Доволна съм Peace

# 106
  • Варна
Момичета, това палто дали го има в реален магазин:

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0438487001.html

Миналата седмица не го видях в Мола във Варна.
Висока съм 160 см и се притеснявам ако поръчам 42 дали няма да са ми дълги ръкавите.

Преди час бях там е ни го видях
 Нещо ново и плътно няма заредено. Детското също си стои само на долници, тънки блузи и дънки. Някой пуловер от миналата година на редовна цена. Излязохме с една шапка, която детето само забърса и отиде на касата  Mr. Green

# 107
И аз си получих блузките от органичен памук. Моите са с облото деколте. Хубаво е трикото, стегнато и сравнително плътно. Доволна съм Peace

Радвам се..

Аз днес сефтосах синята, много приятно усещане след обличане-едно такова мекичко,мммм...приятно.
Аз взех М-ки, синята ми пасна като размер, леко дълги са ми ръкавите само, но това не е беда. Беличката /много обичам бяло-за всякакви дрехи Heart Eyes/ ми изглежда по-длъжка, но като се изпере, ще се обере леко, а и я искам по-дълга..
С две думи съм доволна..
Върнах винената с острото деколте, мислех да им се обаждам - че се чувствам подведена, тъй като няма нищо общо с другите две, които също са от органичен памук Confused

Да ви попитам - кашмирените пуловери как са на живо? И дали са от истински кашмир, тъй като попаднах на информация, че има много ментета - не за ХМ, а по принцип и се зачудих? Все пак онлайн като гледам, не мога да добия представа..... newsm78

# 108
Здравейте! bouquet Teta,аз си купих бял (екрю)кашмирен пуловер от тях.На снимката в сайта е бял,но всъщност е екрю или по-скоро тъмно екрю.На допир е мек,не боде.Като го разпъна си възвръща първоначалната форма.На етикета пише 100% кашмир.Дали е от вълната на коза или е синтетичен ,не гарантирам.За цената си е ок.Ще си проличат качествата му през зимата. Simple Smile

# 109
Здравейте! bouquet Teta,аз си купих бял (екрю)кашмирен пуловер от тях.На снимката в сайта е бял,но всъщност е екрю или по-скоро тъмно екрю.На допир е мек,не боде.Като го разпъна си възвръща първоначалната форма.На етикета пише 100% кашмир.Дали е от вълната на коза или е синтетичен ,не гарантирам.За цената си е ок.Ще си проличат качествата му през зимата. Simple Smile
Здравейте! За този пуловер ли става въпрос?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0394276004.html
Ако е този, дали не е уголемен, че широкичък ми се вижда и дали не е много тънък. Харесва ми, но се притеснявам дали ще уцеля номера, че до сега ми се е случвало да не уцеля номера и то не веднъж.

# 110
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, някой знае ли дали във физическите магазини продължава практиката да занесеш торба със стари дрехи, за да получиш код за -15% отстъпка?

# 111
  • Варна
Някой пита за офертата 2 горно и долно за 17.99лв. Днес във Варна си беше актуална. Нищо като не харесах и не загледах обстойно, а сега ровейки се в сайта пак нагласих кошницата.

Има ли във физическите 50% на втори артикул от тези които са и в сайта?

# 112
Здравейте! bouquet Teta,аз си купих бял (екрю)кашмирен пуловер

от тях.На снимката в сайта е бял,но всъщност е екрю или по-скоро тъмно екрю.На допир е мек,не боде.Като го разпъна си възвръща първоначалната форма.На етикета пише 100% кашмир.Дали е от вълната на коза или е синтетичен ,не гарантирам.За цената си е ок.Ще си проличат качествата му през зимата. Simple Smile
Благодаря ти...
Аз бяло искам...но той пък не бил съвсем бял викаш...
Кой размер си взе и плътен ли е,в смсъл да не прозира...

# 113
Здравейте, някой знае ли дали във физическите магазини продължава практиката да занесеш торба със стари дрехи, за да получиш код за -15% отстъпка?
Преди 2 дни ходих и питах - казаха, че важи целогодишно  Peace

# 114
Dari,Teta аз нося 34 размер от h&m ,който се равнява на xs.Взех s и ми стои както на модела.Ръкавите са леко дълги,но не ми пречи.За съжаление прозира,не много,но само със сутиен не бих го носила.

# 115
  • Plovdiv, Bulgaria
Преди 2 дни ходих и питах - казаха, че важи целогодишно  Peace

Благодаря за отговора!  bouquet

# 116
Dari,Teta аз нося 34 размер от h&m ,който се равнява на xs.Взех s и ми стои както на модела.Ръкавите са леко дълги,но не ми пречи.За съжаление прозира,не много,но само със сутиен не бих го носила.
Аз и без това слагам корсаж newsm78 отдолу зимата, притеснението ми тук е да не е рехава материята и да й липсва плътност ....тоест да не е тънкяж пуловера. На снимката изглежда плътен,но често реалността се разминава..
Иначе имам пуловер с вълна,после ще дам линк кой е....та искам да е плътен като него...
Благодаря ти отново bouquet

# 117
  • Варна
За 38 размер съм си точно. Ако взема белъо 40 ще сбъркам ли? Не искам да ми стои врязано, но и широко не искам....

# 118
  • София
За 38 размер съм си точно. Ако взема белъо 40 ще сбъркам ли? Не искам да ми стои врязано, но и широко не искам....
Недей много ще ти е широко, от опит говоря. Така с едни боксерки взех 40 и може би защото са памучни леко почвам да имам чувството, че ще ги изгубя по време на деня Simple Smile

# 119
  • Варна
Точно памучни и аз гледам. Много ти благодаря за бързия отговор и съвета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт