Пазаруване от H&M ➤ 7

• 90 403
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
А аз мога ли да попитам каква е акцията с въпросните дрехи? Наистина представа нямам Rolling Eyes Доколкото успях да се ориентирам, носиш стари дрехи и получаваш отстъпка за нови, но трябва ли да са HМ или няма значение?

# 136
А аз мога ли да попитам каква е акцията с въпросните дрехи? Наистина представа нямам Rolling Eyes Доколкото успях да се ориентирам, носиш стари дрехи и получаваш отстъпка за нови, но трябва ли да са HМ или няма значение?

Няма значение какви са

# 137
  • София
Принципът е следния:
Носиш една торба със стари дрехи (например средна по големина торба, не от най-големите, нормално напълнена, дрехите трябва да са чисти, не се приема бельо и бебешки дрехи) срещу нея получаваш ваучер за 15% отстъпка на един ненамален артикул.
Ваучера е за определен период - предходния беше до края на август, следващия незнам до кога сигурно до февруари Simple Smile

# 138
Разбрах. Много благодаря Hug

# 139
Да попитам за акцията със старите дрехи...до кога важи?

Майтап бе Joy Mr. Green Хванахте ли се, м? Laughing Hug

# 140
  • София
Дами,
тази вечер е крайният срок за поръчки с отстъпка и БД.

# 141
От последните ми поръчки единственото сполучливо са тези боти в бежов велур: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0320880001.html . Взех 38-ми номер, т.е. един номер по-големи и мисля, че си отговарят. Не знам с какво ще ги нося, те са съвсем ниски, но си ги запазих, харесват ми.

Жилетката (онзи с тънка плетка в розов меланж) и едно сако върнах.

# 142
Принципът е следния:
Носиш една торба със стари дрехи (например средна по големина торба, не от най-големите, нормално напълнена, дрехите трябва да са чисти, не се приема бельо и бебешки дрехи) срещу нея получаваш ваучер за 15% отстъпка на един ненамален артикул.
Ваучера е за определен период - предходния беше до края на август, следващия незнам до кога сигурно до февруари Simple Smile
Отстъпката важи и за намалени неща. На мен ми казаха средна торба на hm. Като цяло изобщо не ги интересува какво има вътре.

# 143
От последните ми поръчки единственото сполучливо са тези боти в бежов велур: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0320880001.html . Взех 38-ми номер, т.е. един номер по-големи и мисля, че си отговарят. Не знам с какво ще ги нося, те са съвсем ниски, но си ги запазих, харесват ми.

Жилетката (онзи с тънка плетка в розов меланж) и едно сако върнах.
Точно на тези се чудих. Би ли казала широки ли стоят на глезена? Мисля да заложа на 39 номер този път... удобни ли са и ти кой номер си по принцип? Благодаря предварително....

# 144
Аз също се интересувам от ботите. Ако не ти представлява проблем, би ли измирила стелката? Благодаря предварително. Hug

# 145
Момичета, с най-голямо удоволствие ще ви отговоря за ботите и ще ги измеря и снимам, но ще мога да се включа след няколко дни, защото не съм в София. Вчера ги взех и само ги пробвах. Определено не са плътно по глезена , но не стоят много широки. Те и не могат да са много тесни, защото нямат цип и е необходимо цялото стъпало да влезе през отвора. Ако това може да ви ориентира, взех един номер по-големи (38) и като за есенна/зимна обувка са ми ок,а аз нося 37-ми.  Peace
Лека вечер!

# 146
Благодаря много за бързия отговор! Hug Иначе аз като ги гледам са точно като за мен - ежедневни удобни боти. Ще си ходят както с дънки, така и с пола. Heart Eyes
Да ви се похваля: от намалението в магазините забърсах една тъмносиня джинсова пола за 5лв. Grinning
Моделът е от този тип: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0398746001.html

# 147
Аз си пуснах едни боти,че отдавна им се каня... не намирам в таблицата с размерите размери за обувки newsm78. Има ли изобщо?
Дано уцеля този път размера, че ми писна да връщам...ще докладвам след празниците.

# 148
Няма таблица с размери за обувките...отговаряли си били. Май това ти казват като питаш, но от прочетеното тук май трябва един вомер по-големи да се взимат.

# 149
Благодаря...защото търсих, но не видях...то затова се питаме колко дълга е подметката тук, зацепих сега Grinning

Общи условия

Активация на акаунт