Място за боси стоножки - 12

• 158 149
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • Петрич
момичета, някой има ли опит с обувки gino rossi. гледам ги в немския вип. харесах си няколко модела, но нямам представа от качеството. ако някой има опит (относно комфорт, качество и размер) ще се радвам да сподели  Hug
Имам обувки-затворени на ток.много удобни ,и си отговарят на номера.Добро качество и най- важното за мен- при първо обуване не са ми направили никакъв проблем. bouquet

# 241
  • Бургас
http://bg.sportsdirect.com/dunlop-vulcanised-ladies-flip-flops-2 … ?colcode=22339022

http://bg.sportsdirect.com/usa-pro-iolite-slip-on-trainers-ladie … ?colcode=27014124

Получих тези 2 чифта обувки. Аз съм с нормален към леко широк крак. Толкова много съм доволна, особено от джапанките. Не ми прелива отвън крака. А другите вътре са с мемори пяна. Удобно ходене особено при дълго ходене - ходих празниците на екскурзия. Препоръчвам ги.

# 242
Моля, някой ако има детска обувка на Ricosta, да измери стелка на 27 номер.
Благодаря!

# 243
  • Някъде там
Здравейте!!! Аз си получих ботите!!!Малко са ми големи и ще помисля още малко дали да ги пусна за размяна!!Иначе са много хубави  Heart Eyes
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A31XRCPH9TUD40&asin=B0 … 03RRYC02&fc=1

Моля Ви за съвет относно тези ботушки!!!!На добра цена ли са и дали си заслужават!!!Знам, че марката е мн добра но ..

https://www.amazon.de/gp/product/B0081YI4IC/ref=ox_sc_act_title_ … id=A3JWKAKR8XB7XF

# 244
  • Бургас

благодаря за споделените линкове, поръчах ги и вчера дойдоха, много хубави и точен номер. bouquet

# 245
  • Русе
 Моля за помощ - мъжките Geox отговарят ли си и стават ли за широк крак?

# 246
  • София
Капризче,на мен Тимбърленд много ми харесват и според мен си заслужават парите.
Boss Samorai,на мъжа ми винаги взимам Geox с номер по-малки от неговия и са му ок.От моя опит с тях,имам 6-7 чифта мъжко и дамско и всичките са уголемени с номер.Иначе мъжа ми е с широк крак и стават,но зависи и колко е широк кракът де. Simple Smile

# 247
Моля, някой ако има детска обувка на Ricosta, да измери стелка на 27 номер.
Благодаря!
Имаме тези №25 - дължина на стелката от край до край 17 см. Дано да ти е някакъв ориентир.

# 248
  • София
За първи път получавам обувки (ботуши) от склада на немския амазон с видим дефект - липсва горната част на кожата ниско долу на стъпалото почти до самата подметка и е много вероятно да пропуска зимата.... Ботушите бяха в състояние very good  - който го е оценявал трябва да отиде но очен преглед! Много съм възмутена - струваха 50 евро... Може ли да ми дадете насоки за връщане, от къде да им пиша, за да им кажа, че искам от България да ги върна и може ли да се разберем на английски?

# 249
# 250
  • София
За първи път получавам обувки (ботуши) от склада на немския амазон с видим дефект - липсва горната част на кожата ниско долу на стъпалото почти до самата подметка и е много вероятно да пропуска зимата.... Ботушите бяха в състояние very good  - който го е оценявал трябва да отиде но очен преглед! Много съм възмутена - струваха 50 евро... Може ли да ми дадете насоки за връщане, от къде да им пиша, за да им кажа, че искам от България да ги върна и може ли да се разберем на английски?

Можеш да им пишеш на английски.Етикет за връщане генерираш като си влезеш в самата поръчка,и от там.За връзка с тях: - Mein konto > Hilfe > Kontaktieren Sie uns >

# 251
  • Popovo
Миналата седмица имах разправия с тях точно по същия повод.Получих мъжки обувки от склада,описани в състояние много добро, а пристигнаха скъсани отгоре около 3 см и с кални подметки. Искаха да ги връщам до Германия.Писах им, че живея в Бг и разходите не са малко, за да ги върна.Решиха,че щом живея в Бг няма нужда да ги връщам.А парите са ми ги върнали още вчера.

# 252
От склада досега съм получавала само чисто нови обувки.
За сметка на това,уж нови и на реална цена,получих сандали с омазани във вар токчета,съвсем откровено носени и то грубо.
Пратих снимка и им казах,че претендирам за пощенските.Не съм се обяснявала нито откъде съм,нито колко ни е скъпа пощата.Изпратих колета,снимах касовия бон,подчертах сумата и им я пратих на имейла.Веднага ме уведомиха,че качват пощенските,а като получат обувките,ще ми преведат парите,както и стана.Пиша на английски.

# 253
Обожавам обувките, но и аз имам нужда от съвет. Харесах си тези: https://www.amazon.de/Buffalo-London-413-1488-Kurzschaft-Stiefel … ds=Buffalo+London
Проблемът е, че нося 38 номер, но мненията относно номерацията на бъфало са много противоречиви. 

Истината е, че си купих ботуши бъфало от България, миналата година. Тогава си взех си 39 номер, защото 38 ми стягаха пръстите, дори в горната част на крака, също бяха някак стегнати. Сега обаче, не знам дали тези ще си отговарят на номера. Чудя се 38 или 39 да си поръчам? newsm78 Номерацията им е доста различна за всеки модел. Едни си отговарят други не. Не пишат и номера на стелката, така бих се ориентирала по -добре, ама...

# 254
  • София
Обожавам обувките, но и аз имам нужда от съвет. Харесах си тези: https://www.amazon.de/Buffalo-London-413-1488-Kurzschaft-Stiefel … ds=Buffalo+London
Проблемът е, че нося 38 номер, но мненията относно номерацията на бъфало са много противоречиви. 

Истината е, че си купих ботуши бъфало от България, миналата година. Тогава си взех си 39 номер, защото 38 ми стягаха пръстите, дори в горната част на крака, също бяха някак стегнати. Сега обаче, не знам дали тези ще си отговарят на номера. Чудя се 38 или 39 да си поръчам? newsm78 Номерацията им е доста различна за всеки модел. Едни си отговарят други не. Не пишат и номера на стелката, така бих се ориентирала по -добре, ама...
Тези ми приличат на изкуствена кожа!

Общи условия

Активация на акаунт