Място за боси стоножки - 12

• 158 132
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте. Получих  тези боти за дъщеря ми, много съм доволна, меки и добра изработка.
http://es.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&dept=women&asin=B00 … ref=qd_dp_ssr_p_4
За мен поръчах от тези, въпреки че не са естествена кожа, бяха наполовина по- евтини. Изглеждат добри, но са ми малко големи. Тях ще ги помисля малко, но за 20 лв, мисля че мога да се прежаля.
http://es.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&dept=women&asin=B00 … ref=qd_dp_ssr_p_4

Линковете са еднакви

# 376
Момичета,някоя да има сандали Kickers и да сподели дали си отговарят на номера,удобни ли са и т.н.
Харесахме за дъщеря ми сандали от сайта им на разпродажба,хубави отзиви,но тя е 37,5,слаб крак.Не знам 38 или 37 да й взема.

# 377
  • Пловдив
Момичета,някоя да има сандали Kickers и да сподели дали си отговарят на номера,удобни ли са и т.н.
Харесахме за дъщеря ми сандали от сайта им на разпродажба,хубави отзиви,но тя е 37,5,слаб крак.Не знам 38 или 37 да й взема.
За голямата щерка бях взела пролетта на Кикерс сандали - около номер умалени бяха и идеални за слабото й краче  Peace
36 номер бяха, а тя беше лятото 35  Peace

# 378
За голямата щерка бях взела пролетта на Кикерс сандали - около номер умалени бяха и идеални за слабото й краче  Peace
36 номер бяха, а тя беше лятото 35  Peace
Благодаря.Ще заложа на 38,сандалките имат и каишки,които евентуално да бъдат пристегнати.После ще се похваля или ще помрънкам  Simple Smile

# 379
и според мен Kickers са за по-слабо краче и може-би са леко умалени. (и аз съдя по сандали, които поръчах за дъщеря ми)

# 380
  • София
Днес взех от превозвача поредните мокасини на Rieker - супер удобни са ми и само поръчвам от този модел в различни цветове:
https://www.amazon.de/gp/product/B016QDC44E/ref=oh_aui_detailpag … mp;th=1&psc=1

И тези сандали от склада за 7 евро,без забележка,на първо обуване са супер удобни:
https://www.amazon.de/gp/product/B017KJYFGI/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 381
Пробвала съм от дамската серия. Същия номер съм 37.5. 38 ми бяха добре на дължина, но всичките модели ми бяха широки, та какво значи за слабо краче, незнам Rolling Eyes

# 382
Пробвала съм от дамската серия. Същия номер съм 37.5. 38 ми бяха добре на дължина, но всичките модели ми бяха широки, та какво значи за слабо краче, незнам Rolling Eyes

Нямам, но коментарите за едни лачени тип "кубинки" бяха: като ги купувате, купете си и лепенки за раните. Пак казвам, че нямам. newsm78

# 383
  • на малък остров в океана
Аз като ровех за мнение за детските им затворени обувки, преимуществено мненията бяха, че са умалени и за тясно краче. Това ме и отказа, въпреки че бях попаднала на складови на чудесна цена.

# 384
  • София
Според мен е до конкретен модел и е хубаво да се четат мнения за всеки отделен.
ММ носи редовно кикърс - отговарят си при него, за нормална ширина крак са съвсем ок.
Аз това лято си взех 2 чифта.Едните трябваше да си взема номер по-големи, кракът ми е тесен, самият модел е  позакръглен, така че става и за не тесен крак, другите тип балеринки си взех моя номер, но са ми съвсем по крака, никаква свобода нямам на дължина, т.е. съдя че и те са умалени, но горният номер ми бяха некрасиво широки за такъв тип обувка. Т.е. пак не съм сигурна, че са за тесен крак като подел, но все пак са усезаемо по-тесни от ел натуралиста, които ми е абсурд да нося, например.
На детето веднъж взимах тип висока маратонка, той също е с тесен крак, обувката имаше приятно ширина, т.е. си бяха по-точно за стандартен крак и дължина също (ако ли не бяха и идея по-големи).
Ако не друго поне в София има къде да се пробва кикърс, в бера например обикновенно имат някакъв избор от техни обувки.
Та опита е разнообразен.

# 385
  • софия

Нямам, но коментарите за едни лачени тип "кубинки" бяха: като ги купувате, купете си и лепенки за раните. Пак казвам, че нямам. newsm78
Дъщеря ми носи този модел без лепенки. Кракът й е далеч от тесен.
На Кикърс е до модел. Кубинките са 35 номер и й стават. Има боти 36, които са й малко големи, но има и мери джейн 36-ти, които са й точно.

# 386
Бе аз що не взема да ги покажа:
http://www.kickers.co.uk/kick-t-bar-san-teen-p5917
Пратиха ми и кодче за 5% намаление.

Във випа имаше тези:
http://www.kickers.co.uk/womens-kick-trisandal-p5930
Хванаха ми окото и започнах да търся мнения,цени и варианти.
И попаднах на тийн модела,който дъщеря ми повече хареса.На мен ми харесва повече дамския вариант,мисля,че ще стои по-добре.На нея й бил бабешки,естествено,щом го харесвам аз...  Rolling Eyes

# 387
  • Sofia
Детски сандали съм купувала веднъж, преди около 3 години - бяха уголемени малко и определено не бяха за тесен крак.
Дамски чехли имам - леко са ми свободни и също уголемени, но аз съм с тесен крак, а те са с катарами и могат да се пристегнат. Поръчвала съм и два пъти за мен обувки тип Мери Джейн, но ми бяха широки и връщах.

# 388
  • Варна
Харесала съм за дъщеря ми тези ботуши. Някой има ли наблюдение върху марката, няма никакви отзиви  newsm78 Търся ботуши 33 номер до 100-тина лева и нящо търсенето ми удря на камък. Поръчах едни от Зара и мислих, че ще си реша проблема, обаче ще ги връщам, та отново съм в начална позиция. Помагайте  Praynig

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 11:51 от smile29

# 389
Двата линка са еднакви, но това горе си е бебешки модел от всякъде. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт