Място за боси стоножки - 12

• 157 921
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • ново
Трябва ми книга за БД някой да има под ръка?Благодаря   bouquet

От кой Амазон? Ако е от немския ето https://www.amazon.de/gp/node/index.html?ie=UTF8&merchant=&a … rt=price-asc-rank

# 601
  • Варна
Трябва ми книга за БД някой да има под ръка?Благодаря   bouquet

От кой Амазон? Ако е от немския ето https://www.amazon.de/gp/node/index.html?ie=UTF8&merchant=&a … rt=price-asc-rank

Ох каква съм гъба добре че ти мисли четеш Heart EyesОгромно Благодарско   Hug

# 602
Търся отзиви за Marc Shoes. Едни кожени чехли. Някой има ли наблюдения в/у марката?

# 603
Аз имам обувки и ботуши от тях, прекрасни са, но доста уголемени

# 604
Очаквам тези. Има отзиви, че са умалени, но и такива, че са точни. Някой с инфо за модела и марката има ли?

# 605
  • София
Очаквам тези. Има отзиви, че са умалени, но и такива, че са точни. Някой с инфо за модела и марката има ли?
Купувала съм балеринки за приятелка. Добра изработка, хубав цвят, за тясно стъпало и малко умалени.
Ето сайта им:
http://www.johnwshoes.de/

# 606
Специално за тези пишеше, че са за широко стъпало... Rolling Eyes Оф, още едни, които сигурно ще се чудя какво да ги правя ooooh! Tired

# 607
  • София
Може пък тези да са за широко. А и като гледам модела, има накъде да се отпусне без да се деформира.

# 608
Като заговорихме за отпускане,да ви попитам има ли някой доволен от разтягането на калъп при обущар?
Няколко пъти съм го правила,за децата най-вече,обаче липсва комфорт и след като се мъчим известно време,се отказваме да ги носим.
Аз поръчах едни Кларкс и леко ми е нервно,като знам какво тото са.Но този път,ако не са ми удобни,директно в съседната тема за седмица и ако не стане,си заминават за Германия.

# 609
  • Варна
Да ви питам стоножки - С'Оливър отговарят ли си и ако някой може да даде мнение конкретно за тези ще съм много благодарна https://www.amazon.de/gp/product/B01HI9XK70/ref=ox_sc_act_title_ … mid=A8KICS1PHF7ZO

# 610
Напълно си отговарят от немалкия опит, който имам с марката, но за конкретния модел нищо не мога да кажа.

# 611
  • Варна
Напълно си отговарят от немалкия опит, който имам с марката, но за конкретния модел нищо не мога да кажа.

Бижу благодаря ти  bouquet

# 612
Като заговорихме за отпускане,да ви попитам има ли някой доволен от разтягането на калъп при обущар?
Няколко пъти съм го правила,за децата най-вече,обаче липсва комфорт и след като се мъчим известно време,се отказваме да ги носим.
Аз поръчах едни Кларкс и леко ми е нервно,като знам какво тото са.Но този път,ако не са ми удобни,директно в съседната тема за седмица и ако не стане,си заминават за Германия.
Аз доста пъти съм носила да ми разтягат на обущар обувки и съм много доволна!

# 613
  • ново
Аз доста пъти съм носила да ми разтягат на обущар обувки и съм много доволна!
Сподели при кой обущар ходиш, че и аз имам едни които ми стягат. Може и на лично.

# 614
  • София
Аз също няколко пъти съм разтягала обувки на дъщеря ми,защото малко да я стискат и не ги обува.Нося на обущаря спрей за разтягане,пръскат ги и след това ги слагат на машината.Има някакъв ефект,но не съм много доволна и честно казано не бих повторила.Миналата зима последно и разтягах едни боти от набук,който се съсипаха.Така и не си върнаха формата и заминаха в кофата.

Общи условия

Активация на акаунт