Днес се роди синът ми в Родния си (а не родилния) дом

• 47 127
  • 525
  •   1
Отговори
# 405
кое майче?
тази тема нали беше заключена?
Shocked  и аз мислех, че е заключена?!
дар79, ти ли си майчето, за което казваш, че се е появило  Thinking

# 406
Честит син! Нека ви носи много радост Hug

По темата - нямам нищо против да родя в дома си, но ако ми пренесат оборудването от медицинската стая и с мен има поне 3-4 медицински лица. Аз в болницата щях да си замина под такова наблюдение, камоли в къщи сама с мъжът ми. Абсурд Naughty

# 407
  • ГО
Людмиле,я кажи кой доктор ти е ислал 800лв.за раждане???Много ми стана странно.Аз преди месец родих и никой ама никой и един лев не ми е искал.Айде кажи,че ми стана мноого интересно.

# 408
майчето се появи в един друг сайт
ама тука още не е май

Последна редакция: чт, 27 апр 2006, 23:49 от Аурелия

# 409
A как така темата се отключи изведнъж и в кой сайт се е появило майчето?

# 410
  • София
дай линк

# 411
# 412
  • София
имах предвид към темата където се е появила тя...

# 413
# 414
  • София
От цялата тази патардия (без да съм прочела абсолютно всичко, защото е доста), си извадих следните изводи:

1. Хората са склонни много лесно да раздават присъди.
2. Живеещите в чужбина са значително по-толерантни.
3. Историята наистина има някои несъответствия.
4. Голяма част от форумките се държат като ущипани моми - аууу, плацента!!! Все едно са видяли четириглава ламя...

А моето мнение в случая е, че истината е някъде по средата. Да, факт е, че в много страни практиката е да се насърчава възможно най-естественото раждане. Но, все пак, дори без акушерка, не мисля, че е разумно.

В края на краищата, всичко е приключило добре, така че може би най-добре е просто да поздравим Людмил и жена му.

При всички положения тази тема е много, много поучителна!

# 415
Всичко това ми звучи много психарско и сектантско! Не сме от племената в Индия или Африка все пак...  Thinking

"Още в самото начало Ема (11г.), Зоу (8г.) и Якоб (6г.) ми оказаха голяма помощ, като ми разказаха колко неприятно им е било да стоят подмокрени или наакани в пелените си. (Някои казват, че ние хората сме си докарали цял куп сексуални проблеми карайки бебетата си да се отвратят от гениталната си област, поради неприятното усещане при носенето на „ходеща тоалетна” - памперсите)."

А стига бе! Вие помните ли или познавате ли някой, който да помни да се е нааквал и колко е ужасно?!?  ooooh!
Нямам думи да се възмутя от случилото се (ако изобщо наистина се е случило), но по-възмутителното е, че постинга на Людмил е придружен с линкове към пропагандирането на раждането без лекарска намеса и гледане без памперси, което ме навежда на мисълта, че този постинг не е с цел да сподели радостта от рожбата си, а да привлече последователи на безумната идея, от което много майчета и бебчета биха пострадали.

Нека е щастливо семейството на Людмил, нека всеки се радва на живота си и го живее както си иска, но когато става въпрос за такива опасни неща, от които зависи човешкия живот  НЕКА НЕ СЕ ПРОПАГАНДИРАТ!

# 416
От цялата тази патардия (без да съм прочела абсолютно всичко, защото е доста), си извадих следните изводи:

1. Хората са склонни много лесно да раздават присъди.
2. Живеещите в чужбина са значително по-толерантни.
3. Историята наистина има някои несъответствия.
4. Голяма част от форумките се държат като ущипани моми - аууу, плацента!!! Все едно са видяли четириглава ламя...

...

5. В Биберона са доста по-толерантни от нас Peace

# 417
  • София
 Shocked
Да им е живо и здраво детенцето да му се радват  Peace

# 418
  • София
5. В Биберона са доста по-толерантни от нас Peace

Интересно, на какво ли се дължи...  Ще надникна и там.  Наистина по-скоро ми стана интересен социологическия феномен на реакциите повече, отколкото самият казус.

# 419
Честита рожба  Hug Да ви е жива и здрава!!!

Общи условия

Активация на акаунт