Професионални серии за коса - тема 109

• 91 469
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Lirena, с лилавия ш-н използвах лилавата маска. Имах няколко мостри и няколко поред миенета ги ползвах заедно,за са придобия представа. Маската е гъста и ми се стори много икономична. Но още от първия път косата ми беше утежнена,като немита особено в корените. Скалпът също ме сърбеше. Мисля скоро да пробвам шампоана отново, но този път с някаква по-лека маска,да видя дали ефектът ще е същия.

# 571
  • Бургас/Пз
Добро неделно утро Simple Smile

И аз оределено заставамв редиците на почитателите на Ливинг прууф за обем. Много, ама много ми харесва.
Термото на Секси хеър ми свършва и колебанията ми са между :
това https://www.zlatnaribka.com/living-proof/style-stilizirashti-liv … hing-spray-148-ml

и това https://www.zlatnaribka.com/living-proof/restore-za-suha-i-iztos … -hairspray-188-ml

Линдето похвали и това http://www.arlen.bg/product/3210/krem-za-suha-i-iztoshtena-kosa- … epair-118-ml.html и като, че ли клоня май към розовото термо, за да го съчетая с него. Дано да се получи добра комбина с Фул серията. Косата ми определено не е много изтощена и се надявам , че рестора няма да ми утежни.

# 572
Ани, финишите рестор не утежняват, само Ш и Б ми идваха силни. Точно любима комбинация, която ползвах най-дълго беше серия Фул с крем и термо рестор.

# 573
  • Бургас/Пз
Ани, финишите рестор не утежняват, само Ш и Б ми идваха силни. Точно любима комбинация, която ползвах най-дълго беше серия Фул с крем и термо рестор.
Едвам ме нави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 574
  • Пловдив
Тук има промоция 3 за 2 на Joico:
https://www.bathandunwind.com/joico/
Освен това има и код за -20% при поръчка над 40£

# 575
  • Пловдив
  Получих имейл от Арлен.

В понеделник - 17.10.2016г. ,любимият ти ARLEN.BG става на 3 години!
Не пропускай да ни посетиш, защото те очакват 3 дни промоции и изненади!
Очакваме те...

# 576
А в серията Рестор на Ливинг пруф, в крема и термото усещат ли се протеини? Аз искам да ги пробвам, но косата ми въобще не харесва протеини и става суха даже от протеинови финиши...Направо не смея да купувам защото повечето ми идват протеинови и вместо мека и витална коса, след изсъхване става суха и заплетена... И няма сресване... Mr. Green

# 577
  • Велико Търново
Момичета, ще се възползвам от намаленията в Арлен и ще си взема ш-н Денсифик - косата ми има спешна нужда от уплътняване Confused Преди време съм ползвала серията и от маската косата ми се пресушаваше доста, комбинирах с маска Дисциплин - не беше лош резултата, но искам да попитам, дали някоя от вас е намерила друга удачна комбинация между шампоана и някоя маска?  bouquet
Дали с Хроноложист би било удачно? Thinking

# 578
Здравейте, момичета.
Нова съм в темата и бих искала да ми препоръчате хидратиращ Ш и Б/маска.(предпочитам да са от една серия) Четох доста в темите , но се обърках.
Косат ми е с тънък косъм, по-скоро суха, боядисвана и използвам преса от време на време.
До сега съм ползвала Макадамия, Кюн, Лореал Витамино колор.Слагам финиш Л2, Митик ойл и на Лореал един двуфазен.
Имам един пласт отгоре, който стои разхвърчан. Подстригах доста и искам да се погрижа за косата си.
Благодаря на отзовалите се:)

# 579
  • Пловдив
А в серията Рестор на Ливинг пруф, в крема и термото усещат ли се протеини? Аз искам да ги пробвам, но косата ми въобще не харесва протеини и става суха даже от протеинови финиши...Направо не смея да купувам защото повечето ми идват протеинови и вместо мека и витална коса, след изсъхване става суха и заплетена... И няма сресване... Mr. Green
И мен ме вълнува този въпрос,защото искам да пробвам крема,но ако е протеинов ще ми изсуши и без това сухите краища.

# 580
Привет. Видях че три дни в Арлен има намаление на повечето неща 15-20%. Харесала съм някои неща, които не са ми спешни и се чудя сега ли да ги поръчам или да чакам черен петък. Миналата година не се интересувах и не съм следила, но някой има ли спомен колко са били намалени продуктите тогава? Ако пак са 15-20% да поръчам сега.😀

# 581
  • Пловдив
Нямам спомен на Черния петък кое колко беше намалено, но и това намаление в момента не е хич лошо. Аз се възползвах. Simple Smile

# 582
Привет. Видях че три дни в Арлен има намаление на повечето неща 15-20%. Харесала съм някои неща, които не са ми спешни и се чудя сега ли да ги поръчам или да чакам черен петък. Миналата година не се интересувах и не съм следила, но някой има ли спомен колко са били намалени продуктите тогава? Ако пак са 15-20% да поръчам сега.😀
това никой не знае за сега. Ако са ви важни-купувайте сега, ако не-след месец.

# 583
Тези дни из фейса ми се въртеше една реклама на Арлен с код за отстъпка, ама така и не си го записах. Сега обаче с намалението мисля да направя поръчка и се чудя дали ще важи и код? И, ако някой го е записал, може ли да го постне тук или да ми го прати на ЛС?  Peace

# 584
Здравейте! Имам нужда от помощ. Косата ми е горе-долу гъста, но е много суха и изтощена. Боядисвам се от години веднъж на месец-два (кестенява) и се изправям всеки ден. Септември си сложих удължения с кератин, които от многото изправяне усещам, че започват да стават доста по-сухи. В момента използвам шампоан и балсам на Chi кератиновата линия, но не съм особено доволна ( имам чувството, че ми изсушава косата повече). Използвам и олио на Marrakesh и термозащита на Philip kingsley, които ми харесват. Бих искала да си взема шампоан и маска. Гледах продукти на MilkShake, Joico, Morrocanoil, AbelHair, Philip Kingsley , но се обърках още повече. От кои продукти сте доволни вие и кои хидратират настина много добре. Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт